reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia maleństwo rośnie jak na drożdżach:) niedługo będzie miało 20 jak nasze:)

Maluś - 3mam kciuki i daj znać od razu smska jak możesz:)

Straciatella mi się wydawało, że jak byłyśmy na staraczkach to ja dużo później zaszłam niż Ty i nawet sobie myślałam, że ja zanim zajdę to Ty już urodzisz a to tylko 7 tygodni różnicy między nami:)

reklama
ja już dzisiaj wariuję.... w jednym pokoju zamknięta z Nadią, bo w drugim mąż śpi, nic nie można głośniej zrobić, ani posprzątać, ani nic, Nadię roznosi, bo ileż można po cichu w jednym pokoju siedzieć. Młoda hałasuje, skacze po mnie, łazi po wszystkim i tylko trzeba ją ściągać, żeby łepetynki sobie nie rozwaliła... A to dopiero wtorek i jeszcze cały tydzień taki przede mną, bo nie wiem czy w tym tygodniu pójdzie do przedszkola. Do 14 chyba jobla dostanę, a że chora jest to nawet nie bardzo możemy gdzieś wyjść.

Cyntia kochana super, że maleństwo rośnie i mam nadzieję, że te dwa tygodnie zlecą szybko i będziesz mogła pospacerować i korzystać z wiosny, która mam nadzieję niebawem się u nas zjawi :)

Malusia dasz radę czekamy na dobre wieści ;*

Natkusia
zajmij się czymś to czas szybciej zleci :)

kinia oj Wy biedne jesteście z tym chorowaniem :sorry2: Nadia się męczy, bo ją roznosi, Ty przy okazji też :( jak Gabryś jest chory, to już naprawdę czasem takie zabawy wymyślamy, że strach się bać, ale trzeba jakoś dziecko zająć :sorry2: my mamy o tyle łatwiej, że mamy całe mieszkanie do dyspozycji, bo zwykle jesteśmy sami ;-) niedługo będzie cieplej, to mniej chorób będzie :* trzymajcie się dzielnie :*

natkusia jeszcze trochę :* może dziś powie Ci płeć - będziesz miała usg?

cyntia to dobre wieści nam tu zapodajesz :tak: a jak masz leżeć to trudno - mięśnie nie zając - po porodzie nadrobisz ;) dla tego 2cm człowieczka warto :-D

Benefica my tak co drugi tydzień teraz mamy, że mąż nocki ma, więc jeden tydzień nie ma go całymi dniami w domu, a drugi odsypia do 14 i jak Nadia w domu siedzi to koszmar. Tym bardziej, że ona nie należy do dzieci, które siedzą w jednym miejscu i większość zabaw ją bardzo szybko nudzi. Pogoda mogłaby być ładniejsza to też byśmy gdzieś wyszły jak gorączki brak, ale jak przez okno wyglądam to póki co tak niepewnie jest. Ale ale dobre wieści już z tego co widziałam pogoda zapowiada się w najbliższym czasie nawet po 9 stopni w Łodzi, więc wiosna zacznie się niebawem całą parą :D

CYNTIA no to piękny, duży Okruszek już :tak:

STRACIATELLA prawdopodobnie dziewczynka ale czekamy na potwierdzenie ;-)

KINIA współczuję.. ale musicie to jakoś przetrwać :dry:

BENFICA na pewno będę miała USG :-) z prenatalnych wyszła dziewuszka ale to było na dobrym sprzęcie a mój lekarz ma sprzęt ze średniowiecza :szok: może coś tam wypatrzy ;-) 17.03 mam połówkowe w klinice prenatalnej więc wtedy na pewno będę wiedzieć.

Natkusia - &&&&za wizytę.

Cyntia - duże to Bobo twoje :) może to już ostatnie tygodnie leżenia a potem tylko rozkosz wiosennych spacerów.

Benfica - moja tez żłobkowa i zmianę na przedszkole przyjęła rewelacyjnie bo wszystko tam nowe było ;)

Plecy mnie bolą. Starość nie radość- młodość nie wieczność :)

czytam Was tu codziennie .. milo Was widziec tu wszystkie w kupie jednej :*
Sraciatella - przepiekne imie dla synka :) ja też chcialabym zeby moj synek sie tak nazywal albo Alex :) o ile kiedys bedzie mi to dane ..
Iwo nie starosc tylko fasolka puchnie w brzuchu i daje znac mamusi ze jest szczesciara hihihihi :*

za wszystkie dziewczyny strasznie trzymam kciuki zeby bylo nudno do szczesliwego rozwiazania :) buziaki !!!

Dziękuję dziewczyny :* Kochane jesteście :D Tak się stresowałam, że sama jestem w szoku, że zdałam. Najgorsze było czekanie na egzamin, bo czekaliśmy w takim pomieszczeniu i ktoś wyczytywał nas. Przyszła moja kolej i stres odszedł. Miałam fajnego egzaminatora - młodego :D Wiecie co? Idąc do samochodu widziałam jak egzaminatorzy na mnie patrzą i się uśmiechają :p Nie wiem o co im chodziło :-D Jeden błąd na mieście zrobiłam, ale jestem zadowolona. Noga mi się lekko telepała jak na światłach stałam, a tak poszło z górki :D:D Pamiętam jak pisałyście, że teorię zdałam za 7-mym razem, to praktyka musi być za pierwszym :D

reklama
Do góry