reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

iwo:) - mój na razie żyje w błogiej nieświadomości, a pet shopami u nas to nowy etap właśnie się zaczął 3 tyg. temu jak dostała od chrzestnej 2 z karuzela, teraz na youtubie każe sobie włączać takie filmiki reklamowe co pani opowiada co jest w jakim zastawie
na kalendarzu powpisuj tak żeby owulka była zaznaczona na 11.02 bo on datę z tego bierze (a chyba dość wcześnie miałaś 30.01 i cykl trzeba by przyjąć 26 dni: Kalendarz ciąży i kalkulator terminu porodu i tym sposobem wyjdzie 3.11 ale mogę się mylić

reklama
Natkusia to po wizycie humor napewno Ci się poprawi :*

Hehe na pewno ;-)

IWO jakoś nie mam dzisiaj sił :sorry2: i nic mi się nie chce.. zero energii a nie lubię takiego stanu :dry: G. wziął Michuśka na spacer to mam luz ;-)

STRACIATELLA fajnie Cię widzieć :-) a Ty już 30tc.. pięknie! :tak:

dzisiejszy 13dpo czułość 25

Załączniki

• 20140224_023057.jpg
    20140224_023057.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Malusiu dziękuję :* Co do nowo stworzonego tematu myślę, że jest to całkiem dobry pomysł :)

Domka to bardzo dobrze ;)

Goska ja korzystam i korzystałam z Inteligentny kalendarz ciąży - ****************** czyli praktycznie to samo co ovufriend i mnie się wydaje naprawdę wygodne.

Straciatella no proszę u Ciebie to już prawie końcówka. Dużo odpoczywaj i dbaj o siebie :) Zaglądaj do nas czasami.

Natkusia to pozazdrościć chwil samotności i spokoju, które miałaś dzisiaj :) To oby tak częściej. Niestety huśtawki nastrojów to wspaniałe uroki ciąży - nie martw się jutro powinno być lepiej :D

Iwo ciąża jak w mordę strzelił :) To Gratuluję jeszcze raz tym razem już oficjalnie, bo teściocha widziałyśmy :D

Cześć dziewczyny :happy: ale dałam sobie dzisiaj czadu, ledwo żyję :-( ogarnęłam dziś całą chatkę, pomyłam dziś w całym domu podłogi, łącznie z piwnicą i schodami wyjściowymi, pranie, trochę porządku na zewnątrz i padam na twarz :baffled:

maluś no te teściowe to nie dość, że bezwstydne to jeszcze bezczelne, moja mnie wczoraj tak wkurzyła że normalnie z nerwów zrobiłam się czerwona :wściekła/y: o mało się nie poryczałam jak wróciliśmy do domu i opowiadałam mężowi o całej sytuacji, ale powiedziałam dość! Jestem z natury osobą spokojną i cierpliwą i rozumiem że ktoś już jest stary, ma swoje jakieś przyzwyczajenia i zasady, ale jak ktoś bez powodu notorycznie komuś ubliża i próbuje poniżyć to ja sobie nie pozwolę. powiedziałam mojemu J, że jak teściowa walnie mi jeszcze jakiś złośliwy tekst to odwdzięczę się tym samym bo ile można słuchać?
Gośka witaj rozgość się :tak:

Iwo teścik bardzo ładny :tak: gratuluję :-)

Straciatella witaj :-) to już 30 tydzień? Ale ten czas leci :szok:

Natkusia to chyba normalne, ja też często mam trudne dni, ale później humorek wraca i wszystko wraca do normy ;-)

Domka12 to super że wszystko ok po wizycie :-)

miłego wieczoru dziewczyny :-D
uciekam bo mój serial się zaczyna :-)

malus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

domka
ja też chodzę na nfz i pierwsze usg też miałam ok. 12tc, więc to normalka - ale da się przetrzymać jakoś ten czas ;-) w razie czego zawsze można pójść prywatnie :happy:

iwo no pięknie widać :-D oficjalnie gratuluję wstąpienia do grona zaciążonych :-D oby było nudno i spokojnie :happy:

straciatella :-D kopę lat :-D Ty już prawie na finiszu, co tak późno się ujawniłaś babo? :-p Pisz tu z nami, potem będziemy dzielić się wrażeniami o maluszkach :tak: jak Ci ciąża mija? Miałaś jakieś sensacje czy nudy na pudy? Pewnie masz już wszystko przygotoane ;) :*

ewka ale poszalałaś z porządkami :happy: ja będę szaleć na urlopie, pod koniec marca - generalne sprzątanie mnie czeka :dry:

Cześć :happy:

Dopiero wtorek :sorry2: choć dzień zapowiada się ładny :happy: wczoraj z Gabrysiem zaliczyliśmy park i grabienie liści... :dry: tak mu się podobało, że wróciliśmy do domu, jak już było ciemno :laugh2: muszę na dziś jakieś atrakcje wykombinować :szok: a ja znów mam leeeeeeeeeniaaaaaaaaaaa... :-p oby do 15 wytrzymać :baffled: miłego :*

reklama
Dzięki za powitanie po latach :rofl2:

ewka - a no leci. Nawet nie wiem kiedy te 30 tygodni minęło :szok:

benfica- u mnie ciąża z przebojami :-p Właściwie tak od 18 tc. Skracająca się szyjka, skurcze, szew, leżenie i leeeżeeenie.
W dalszym ciągu mam leżeć, ale już pozwalam sobie na np. wrzucenie do pralki małych ubranek czy bezustanne wędrówki do lodówki :rofl2:
Poza ciuszkami nie mam nic ;-) a i tych zupełnie małych jeszcze w niedomiarze. Myślę już powoli nad wielkim zakupowym szaleństwem online :laugh2:
A jak u Ciebie!? Ranyyy, ja nawet nie wiedziałam że jesteś w ciąży. 25tc? Na kiedy masz termin :-) Znasz płeć?

natkusia - teee sąsiadka! co sie nie chwalisz, żeś w ciąży? :-) Supeer! Gratulacje!
Płeć znasz? :)

Do góry