mycha, ale ją to nie obchodzi, czy moje dzieci mają co jeść. Najważniejsze, aby ona żyła jak Pani i pomagają też swojej córce, dla jej męża i dla dzieci (ma dwoje). Siedzą po 2/3 tygodnie i jest dobrze, a my za 4 dni musimy płacić. Śmiech na sali. Jak mieszkaliśmy tam to co płaciliśmy, to Kasia dostawała. Nawet jak przyjeżdżali, to dzieciakom coś nakupowała (córki dzieciom), a nasze nic nie dostały. Mogła by pomyśleć i o naszych dzieciach. Tłumaczenie, bo kasia nie pracuje, a się uczy i trzeba jej pomóc
Sama męża lenia wybrała
wiikki, skurcze przepowiadające na tym etapie to normalne <przytul> tylko żeby się nie powtarzały. A bierzesz magnez?
Kinia, widzę że też nie masz fajnie z teściową i ze szwagierką. Moje też od tak przestały się odzywać. Dla Kaśki nic nie zrobiłam i traktuje mnie gorzej od siebie. Mojej szwagierki mąż nas nie lubi, ale my też jego nie lubimy. Uważa się za lepszego, bo rodzice go tolerują, a tak naprawdę siedzi całymi dniami na dupie przed komputerem i nic nie robi
Też się trzymaj :*
Benfica :* jazda trochę gorzej niż w poprzednią niedziele, ale nie było tak źle. Nawet przy tej jeździe wczorajszej mogę zdać. Ale stres swoje może zrobić. Wczoraj słońce mi przeszkadzało i ciężko było się skupić + karetka jechała na sygnale i straciłam przez nią w pewnym momencie orientację. Oby jutro jakoś dać sobie radę. A poza tym więcej mam krwi różowej ze śluzem i obawiam się, że @ do jutra się rozkręci ;/ Brzuch mnie boli i to bardzo ;/ Widzę, że teatr dla małej udany
Ja nie wiem jakbym usiedziała na takim przedstawieniu
Julia, złamanego grosza jej nie dam
Może gadać przez telefon, ale nic nie dostanie. Tak zastanawiamy się nad wyjazdem do Niemiec. Myśleliśmy wcześniej o Anglii, ale tam ciężko z pracą. A co do Niemiec, to jeżeli byłaby taka możliwość, to u kolegi męża ojca na wykończeniówkach. Koleś wiarygodny. I jakby co to M na swojej działalności, która ma w Polsce, ale tam jakby usługę wykonywałby. Ale jeszcze nie wiadomo. Chcemy, nie chcemy.. strach jest. Wszystko jeszcze do przemyślenia, ale rozważamy taka opcję.
Gosia, witaj :* Fajnie, że dołączyłaś do nas
Emalia, czekam jutro na zdjęcie maluszka :* &&&&&&& za wizytę
Grzaneczko :*