reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Malusiolka Jestem w kompletnym szoku. Jak ona tak może?! Przecież postępując w tak sposób pozbawia was wszystkich jakichkolwiek relacji rodzinnych. Ona chyba nie zdaje sobie sprawy, że wyciągając tak od was pieniądze, odbiera je swoim wnuczką!!! SZOK!

Ja dziś znowu padnięta. Byłam pochodzić po centrum. Kupiłam pare rzeczy dla siebie, bo ciuchy robią się małe.;-) I Lence kupiłam pare bluzeczek. Potem obiad, prasowanie i już padam, zero mocy. Ide obejrzeć z mężusiem film. Dobranoc.;-)

reklama
hej

A ja dziś się nachodziłam, 4 godziny na spacerze, że w ogóle dałam radę. W nocy złapał mnie skurcz, tak mi brzuch stwardniał, jak skała :/ na szczęście rano już było ok.
Co do spóźnialskich, oj jak ja tego nie lubę. Niektórzy mają to w nawyku. Rozumiem jak komuś się zdarzy raz czy dwa ale nie notorycznie. Dla mnie wtedy te osoby nie mają szacunku dla osób, z którymi się umawiają. Niestety znam parę takich osób, ale nie umiem im wprost powiedzieć, że mnie to irytuje i wkurza ;/

Maluś masakra z tą teściową, nie zapłaciłabym tyle kasy, bez przesady !!

Mycha zakupy zawsze poprawiają nastrój :) ja jutro idę za kurtą, bo fajną promocję znalazłam :)

Cyntia &&& za wizytę, bedzie dobrze, musi być !!

Malusiu Twoja teściowa to wyjątkowa s.... . Moja wraz ze swoją córeczką się do mnie nie odzywają. Nie rozpaczam tylko wkurza się, bo też nie wiem o ch. .. im chodzi. Tym bardziej, że siostra mojego A dzwoni do niego i zaprasza jego na kawę. Także nie martw się nie tylko ty masz jazdy z rodziną męża to chyba takie fatum. Trzymaj się kochana :*

malus widać, że Twoja teściowa to człowiek, który tak łatwo nie daje o sobie zapomnieć i to niestety w negatywnym tego stwierdzeniu znaczeniu :no: normalnie jakbyście w pensjonacie mieszkali :no: ja bym im nie dała złamanego grosza... niech się gniewają i obrażają, może dadzą Wam spokój w końcu... a jak dziś jazdy? :* ja już teraz zaciskam kciuki za wtorek :*

wiikki my też dziś pospacerowaliśmy, taka piękna pogoda :-D aż człowiek ma więcej siły od razu :-)

mycha ale zazdroszczę zakupów :-p ja tuniki na teraz to nawet mam, pewnie będę musiała coś na wiosnę / lato kupić, ale gorzej z dołem... chodzę w legginsach, bo mi najwygodniej, ale mam tylko 2 pary :sorry: dziś chciałam coś kupić, ale ja jestem niska i nie mam nóg do nieba, a wszystkie legginsy takie długie nogawki mają :confused2: a skrócić sobie nie umiem, bo ja kompletne antytalencie do szycia jestem :-pwięc z zakupów wyszłam z 3 parami majtek i tyle :cool::eek:

cyntia &&&&& za wizytę :happy:

A my dziś byliśmy w teatrze ze szwagrem i jego synkiem, też prawie 3-latkiem :happy: przedstawienie było nawet ok, ale jak na mój gust, to zbyt abstrakcyjne dla dzieci w wieku 2-5 lat... no może 5-cio latek bardziej wiedział o co chodzi, ale 2-3 latki, to tak średnio... ja bym tą historię opowiedziała w jakiś prostszy sposób, ale co ja tam wiem :cool2:... no ale pierwsze koty za płoty, chłopaki 40min wysiedzieli grzecznie nawet :cool2:

Ja coś ostatnio mam dość twardy brzuch i to dziwne, bo po nocy - normalnie w nocy się budzę, bo czuję jak się napina i mnie ciągnie i pobolewa... jak wstanę i pochodzę trochę, to przechodzi :confused:

Spokojnej nocy :*

WItam

Malus kurcze normalnie wlos sie jezy! czasem nieplacie grosza!!!! kiedys tego pozaluje kochana!!! czytalam cos o niemczech na staraczkach...jak tam jazdy poszly?

benfica teatr?:) no to fajnie:) COrka w marcu jedzie do teatru to jej pierwszy raz bedzie:) A wczoraj bylismy w kinie na "kraina lodu"

A ja postanowilam wziasc sie za siebie bo 4kg na plusie, wiec wczoraj z mezem na zakupy skoczylam ciuszki kupilam a jutro buty i silownia wita!!!

Dzis byly chrzciny moejgo chrzesniaka:) powiem Wam ze w kosciele jak go trzymalam na rekach lezka sie pojawila! ale dalam rade, a wypuszczac go z rak niechcialam...Po tym dniu czuje ze pragne sprobowac jeszcze raz! tylko niewiem jak maz sie na to zaopatruje;/

Benfica to mamy podobnie z brzuchem, że tak nas w nocy bierze :/ a niby w nocy człowiek rozluźniony
Ja też chodzę w leginsach, kupiłam w stradivariusie na wyprzedazach, ta mają fajne, bo nie mocno długie, ja tez nie gigant :p

Julia cieszę się, że chcesz ponownie próbować, mam nadzieje, że mąż podzieli Twoje zdanie !!! I przede wszystkim trzymam kciuki by było wszystko ok !

Wikki w Stradivariusie spodnie nie sa takie dlugie spodnie:) jestem niska ale tam niemam problemu ze spodniami tam:)
Dziekuje kochana, boje sie troszke z mezem o tym porozmawiac, bo teraz jestem nieswiadoma a po rozmowie zludzen miec niebede

Witajcie dziewczynki, ja co prawda nie ze stareczek 2013 ale 2014, choć starania długie nie były, pierwsze zdiagnozowane jajo i bach mam na dzisiejszym teście cień cienia, jak się potwierdzi to małe w listopadzie ;-)
A teraz o mnie - Gośka lat 31, mam jedna córkę z września 2009 mieszka sobie na południu Polski, wcześniej w Krakowie teraz w Bielsku no i jest fajnie ;-)

wiikki może te spinki nocne to dlatego, że się długo w jednej pozycji leży? I za długo jest ucisk na jedną stronę? A by się wydawało, że leżenie jest lekiem na wszystko :-p dzięki za info o sklepie - na pewno tam zajrzę :*

julia może mąż w głębi duszy też chciałby spróbować? On pewnie w sumie nie wie, jak Ty byś zareagowała na taką propozycję... &&&& za pozytywną, szczerą rozmowę :*

goska witaj :-D nie szkodzi, że nie ze staraczek 2013 :tak: my przygarniemy każdą dobrą duszę :happy: listopad dobry miesiąc - sama jestem z listopada ;-) daj znać, jak będziesz miała potwierdzoną ciążę :happy:

Cześć :laugh2:

Ja dziś w pracy aż się nieswojo czuję :szok: przyszłam i mam chwilę na bb i pewnie w ciągu dnia będę miała takich chwil kilka :szok: znów piękne słońce, więc po południu wybędziemy z Gabrysiem do parku - już zapowiedział, że mam wziąć grabki, bo on będzie grabił liście... :sorry2: w ogóle on ostatnio wcześniej wstaje, bo szybko się robi widno... jak wychodziłam, to się załapałam jeszcze na buziaka i przytulasa od niego :-D

Miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też z listopada - 15 ;-)
Do lekarza wybiorę się około 7 tygodnia, żeby już cos było
widać, czyli jakoś za 2 tyg.

Do góry