reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia - nie powiem ale to ty mnie babo namówiłaś do testowania dziś:-D ginka da skierowanie na USG, tak to w lux-medzie jest.

Natkusia - no powiem ci że krecha jak wół oczu nie trzeba wypatrywac:tak: tylko ten mój tel niby taki dobry ale zdjęcia do kitu robi...

reklama
Iwo super;-)
Iwo a jak ci skierowanie na USG to odrazu bedziesz miałą?

Mi gin powiedziałą ze jak nic sie nie dzieje,to USG bede miałą w 12tc.

Iwo - mówiłaś mężowi? Nawet nie wiesz jak się cieszę! Tyle kibicek tutaj miałaś, że bocian wiedział, że nie może być lipy ;-)
A jak się dzisiaj czujesz?

IWO widziałam foto na staraczkach.. ja II krechę na kompie widzę :-):-):-)

CYNTIA a Ty jak się czujesz, plamienia przeszły??

ale mnie coś głowa boli.. :confused2:

Benefica zazdroszczę dobrego samopoczucia i pracy takiej, że spokojnie możesz pracować. Ja raczej z moim samopoczuciem na początku ciąży to w pracy nawet 30 min nie wytrwała.

Iwo super coraz lepiej.

Dzisiaj dość późno, ale dużo leżę i podsypiam jak mogę, bo brzuch znowu boli. Nadia dzisiaj znowu mocniej smarka i kaszle i wyjście do figloraju odwołane. Trochę niefajnie.

Miłej niedzieli postaram się do Was zajrzeć jeszcze dzisiaj.

Aha Benefica co do gości to tez mnie wkurzają tacy spoznialscy i ja bym tam wyprosila. Sorry jeśli spozniaja się godzinę albo dwie mimo, zw wiedzą, że masz dziecko małe to dla mnie nie poszanowanie dla gospodarza. Ja nie wiem jak tak można się zachowywać to aż wstyd. To że oni wszystko na ostatnią chwilę robią i późno. To nie znaczy,że wszyscy tak mają.

Cyntia - boli mnie brzuch jak na @ i plecy. Dodatkowo żołądek ścisniety.

Natkusia - usg nie jest od razu tylko trzeba się umówić.

Ovufriend się zapytał czy może udostępnić mój wykres. A co mi tam :) sama innych podglądalam.

Natkusia - ogólnie przeszły. Choć co jakiś czas mam śluz o takim bardzo delikatnie rdzawym podbarwieniu. To nawet nie beż.

Dzisiaj jakoś osłabiona się czuję i coś co jakiś czas mnie brzuch boli. Takie krótkie silniejsze zakłucia. Mam nadzieję, że to nic takiego. We wtorek mam wizytę i obiecuję, że dam znać co i jak :-)

reklama
Cyntia, w takim razie &&&&&& za wizytę :* Ja mam egzamin we wtorek :)

Natkusia, paulinka, hehe.. u mnie to nie możliwe :p Zabezpieczamy się, a poza tym spóźnia mi się, bo to dopiero ma być 2 @ po poronieniu. Wczoraj miałam lekko niteczkę z krwią więc @ na pewno pojawi się w każdej chwili. Gumki dziurek nie mają, więc ciąży też nie powinno być :p Ale wyglądam jakbym była w 3 miesiącu :-D

Dziewczyny, moja teściowa znowu jakiś problem ma. Nie mieszkamy z nimi, ale zawsze znajdzie coś aby nam życie uprzykrzyć. Miałam dzisiaj jazdę i po jeździe pojechaliśmy na zakupy do marko (M ma działalność więc mamy kartę). Dostaliśmy 50zł w bonie, ale można wykorzystać to przy zakupach minimum 200zł, no to pojechaliśmy. Zdążyliśmy wyjść ze sklepu, a tu mamusia do mojego M dzwoni. Nie zapyta się się co tam u nas, jak się czujemy tylko z tekstem "dzwonie, aby się przypomnieć. Podliczyłam za luty i musicie mi zapłacić 200zł". W lutym mieszkaliśmy tylko do 4-tego i to do popołudnia, a ona nam tyle policzyła. S*** liczy 25 zł za dzień na 2 osoby ;/ Jutro M pogada z ojcem i zapyta się o co im chodzi i dlaczego tyle kasy chcą. Ja grosza jej nie dam. Dobrze, że dla mojego męża abonament kończy się w kwietniu i nie będą mieć jego nowego numeru. Ja tylko mam i nie dam rodzicom. Przynajmniej nie będą mieć z nami kontaktu, bo Ona raczej do mnie nie zadzwoni. Płakać mi się chce ;/ Chyba nigdy się od nich nie uwolnimy ;/

Ostatnia edycja:
Do góry