reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Natkusia, współczuje <przytul> Przechodzę dzisiaj to samo ;/ Dziewczynki poszły mi wczoraj późno spać, bo nie chciały i wstały za to po 6-tej ;/ A później krzyk, bo nie wyspane. Teraz na razie uspokoiły się, bo włączyłam bajkę, którą lubią i mam chwilkę, aby do Was napisać.

Kinia, M po 16-tej pojechał do pracy i wróci rano, a ja na 14-tą mam jazdę i do domu wrócimy po 16-tej, zaraz dziewczynki kąpać, karmić i kłaść spać. Oby trochę czasu dla Nas zostało.

Dzisiaj za byle co opieprzałam mojego męża ;/ Czy to może być przez to, że @ jeszcze nie mam jest 32 dc i źle się przez to czuje? Szkoda mi mojego M, ale wszystko mnie w okół wkurza, a dzisiaj jakaś osłabiona jestem :(

reklama
witajcie

Ja dziś mam jakiś gorszy dzień. Boli mnie od rana głowa i jestem zmęczona. I jakoś tak mi smutno cały czas sama jestem. Mąż w pracy od rana, wrócił zjadł kolację i poszedł na trening. Nadia wojowała od rana, już śpi więc mam czas dla siebie.
Zaraz pooglądam ugotowanych, lubie ten program, taki sympatyczny.
Ale moje Młode jest delikatne, taki fajne subtelne kopniaki mi właśnie daje.

Maluś ten nastrój pewnie przed @, dodatkowo przesilenie wiosennie chyba robi swoje.

Iwo &&&& za poniedziałkowe testowanie, pewnie już byś chciała poniedziałek.
A ja bym wiele dała, by niedziela trwała ze 2 dni :p

Natkusia łączę sie w bólu dzieciowym, moje dziecko dziś też mi dalo popalić

Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Nie chcę za bardzo się nastawić nauczona identycznym testem w grudniu. Jutro skocze po test na poniedziałek. Tym razem wezmę inny tyle że 20. Zobaczymy czy coś będzie widać.

iwo nie daj się, trzymaj boćka za uszy :-D w końcu wiosna idzie, to gdzie on się wybiera!!!

natkusia, wiikki, malus oj chyba dziś jakiś zły dzień dla dzieciaków, bo Gabryś też od rana był niemożliwy, o wszystko były wrzaski i wszystkim robił na złość :confused2: w zasadzie aż do wieczora, nawet przy gościach dawał popis :no:

kinia oj L4 czasem kusi, ale ja chcę po porodzie wykorzystać cały rodzicielski i zakładam, że nie będzie mnie ponad rok, więc teraz będę pracować dopóki się da :sorry: zresztą dobrze się czujemy, odpukać, więc w zasadzie nie ma wskazań do siedzenia w domu ;-) fajnie, że Tobie i mężowi udał się wieczorek - to często rozładowuje atmosferę i bardzo poprawia relacje :*

malus subaru... fajne autko :tak: oj będziesz śmigać, jak odbierzesz prawko :-p czyli po 25.02 :cool2: powodzenia jutro na jazdach i żeby M był więcej z Wami w domku :*

mycha u nas też sobota zwykle stoi pod znakiem sprzątania i gotowania... :confused2: i przez to zbyt szybko mija... :confused2:

U nas już po imprezie, Gabryś śpi NARESZCIE :szok: po 19 padał z nóg, ale nie wypadało gości wyprosić... rodzina mojego A ma taki tryb dnia, że wszystko robią za późno / z opóźnieniem, jak się ich zaprasza na 16, to przychodzą o 17 a niekiedy i o 18 :no: dziś też się spóźnili oczywiście... wkurza mnie to, bo po 1 - sama jestem nauczona punktualności i wolę być o 15min za wcześnie niż o 5min za późno, po 2 - wiedzą, że Gabryś o określonej godzinie chodzi spać, więc mogliby to uszanować, ale dla nich to jest kompletnie nie do ogarnięcia :no:

A jutro idziemy z Gabrysiem do teatru, ciekawe, czy będzie zadowolony i zaciekawiony :cool2: najgorsze, że jak jutro mogłabym pospać, to teatr mamy na 10 :confused2: no cóż - czego się nie robi dla dzieci :laugh2:

Miłego wieczoru :*

Iwo, ja już nie mogę się doczekać aby dopisać Ciebie do listy :D

Benifica, miłego dnia w teatrze :* Kochana, moje córki nie wytrzymałyby :p A ostatnio zastanawiałam się nad kinem (bajka dla dziewczynek) :D Co do wypraszania gości, to rozumiem Ciebie, bo też mi głupio by było. Raz moją mamę poprosiłam aby ze szpitala wyszła, bo zmęczona jestem. Urodziłam przed 24-tą i zanim poszłam spać, to zaraz wstawałam, a od rana przychodzili w odwiedziny ;/

Maluśka - czyżby to Anulkowy bocian? :-) plsss nie śpieszmy sie, na betę pojdę w śr bo mam wolne a w czw może uda mi sie do ginki dostać
Martwi mnie moje samopoczucie...

Iwo, bocian możliwe :D Kochana, a co do ginekologa, to nie wiem, czy nie za wcześnie będzie. lepiej zrób betę i gdzieś za tydzień/dwa tygodnie idź do lekarza. Jak za wcześnie może nic nie zauważyć i będziesz źle to znosiła :*

Iwo - juuuuuuupi! Malusiolka ma rację. Lepiej się wstrzymać ten tydzień czy dwa, by się nie stresować. Ponoć sam pęcherzyk widać dopiero przy becie 1000-2000 mIU/ml.

reklama
Dzięki za pocieszenie.. już myślałam, że tylko mój taki :shocked2::confused2:dzisiaj już jest lepiej ;-)

IWO :-):-):-):-) jaaa cieee!! Kochana mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&!! Już po cichu gratuluję i się cieszę!!

BENFICA 100 Latek i dużo uśmiechu dla Gabrysia :*

MALUSIOLKA a co tak Ci się spóźnia? :cool2::rofl2: bocianek Cię nawiedził? :-D

Miłej niedzieli :*

Do góry