reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Cześć laseczki :-) ja już na nogach :tak: od samego rana :-)

iwo no to super!!! Gratuluję!!! Wrzuć nam zdjęcie testu ;-)

wstałam już i nie wiem co mam robić :zawstydzona/y:

miłego dzionka.

Malusiu taki już nas los, że się z mężowymi mało widzimy ;/ u nas wieczór był udany o 18 mąż już był w domu, akurat z Nadią w drzwiach się minął, bo właśnie z dziadkiem wychodzili. Mam nadzieję, że i Wam się udało trochę czasu spędzić razem. Co do pitów to ja czekam nadal, teraz jakoś z pracy mają mi wysyłać w tym tygodniu, ale też po rozliczeniu jak kasa wpłynie trzeba odłożyć, bo niestety wyprawka kosztuje ;/ Co do ubezpieczenia samochodu to wiem jak to jest, ja miałam w zeszłym roku jeszcze na tatę auto zarejestrowane, bo miał zniżki, ale już od tego roku ubezpieczam na siebie i boję się jaki koszt tego będzie... Kochanie co do samopoczucia to lepiej, chyba wieczór z mężem na mnie tak dobrze wpłynął. Nadia też lepiej, wczoraj już prawie nie kasłała, dzisiaj zobaczymy jak będzie, oby też dobrze, bo mąż chce jej zrobić niespodziankę i zabrać ją do figloraju po obiedzie - mają iść tylko sami, żebym ja mogła sobie odpocząć.

Domka mnie też cola pomagała na mdłości :) a przede wszystkim na zgagę. Co do sucharków to i tak lepiej ja żyłam na kaszkach nestle przez pierwsze miesiące :) Dasz radę, niebawem to minie, choć wiem jak ciężko jest z mdłościami, bo niestety druga ciąża mi daje się we znaki i wszystkie dolegliwości ciążowe - no oprócz wymiotów mnie męczą :p Zdrówka dla Agi :*

Aschlee dobrze, że się całkiem nieźle czujesz :) Oby tak dalej, tylko bez plamień tutaj proszę :*

Benefica Ty to kobieto jesteś naprawdę wytrwała z tą pracą :) Co do imprezki to wszystkiego najlepszego dla Twoich mężczyzn :) A Ty uważaj na siebie i nie przemęczaj się zbytnio - oby przyszedł szybko marzec,wdrożysz koleżankę i uciekaj na zwolnienie, bo to już będzie najwyższy czas i pora odpocząć i zająć się przygotowaniami dla Okruszka :) :*

Iwo jeeeejjj ja wiedziałam, że ten chwilowy spad temperatury nic ine znaczy :) Super, super, super, teraz tylko powtórz teścik za 2-3 dni, albo leć na betkę jeśli masz taką sposobność!!!! Dobrze Ci zrobiło nasze towarzystwo :D

Ewka ja obudziłam się po 5 :) ale w sumie wstałam po 7 :p

Cześć dziewczynki :]

Witam Was dzisiaj w wyjątkowo dobrym nastroju, wczoraj spędziłam w końcu miły wieczór z mężem - najpierw powalentynkowa kolacja, później film i nad ranem trochę przytulanek :] ahhh jak mi to wszystko humor i samopoczucie poprawiło. Dzisiaj jak wróci Dusiak od dziadka to po obiedzie idą z tatusiem do figloraju, a mama ma dwie godziny spokoju i mogę sobie poleżeć, odpocząć i w końcu też odetchnąć trochę. A Nadia będzie miała ogromną niespodziankę, bo mąż jej nie ma zamiaru mówić gdzie idą, dopiero jak wejdzie na miejsce to zobaczy :D Mam nadzieję, że Wy dzisiaj też będziecie w dobrym nastroju i z takim samym samopoczuciem.

Miłej soboty lub weekendu dla tych, które dzisiaj już zaglądać więcej nie będą :*

Kochane jedna z dziewczyn wrzuciła na staraczki ale nic nie widać :-( zrobię kolejny w poniedziałek........

iwo, widzę dwie kreseczki w mms :):* Po cichu gratuluję :*

Asicka Kochana, weszłam na orange.pl/mms na swoje konto i widzę tam Anie :D Jest śliczna :D:D:D Ucałuj ją od cioci. Naprawdę śliczności z niej. A Ty pokaż siebie. Chce zobaczyć czy do Ciebie jest podobna :*

Kinia, przykre że się z dzieckiem miną :( <przytul> Ale chociaż Wy razem mieliście dla siebie czas :* Wczoraj mało rozmawialiśmy z M, ale dzisiaj do 16-tej w domu jest więc jest dobrze :) Zaraz na zakupy lecimy + spacerek rodzinny :) Co do ubezpieczenia samochodu u nast to około 1600zł, bo OC i AC na nowe auto. Zdzierają kasę + 2 rata za subaru około 500zł ;/ 2 000 nie nasze.

Hejka

u mnie dzisiaj nieciekawie.. Michał przechodzi samego siebie, nie wiem co się dzieje :shocked2: wiecznie płaczę i marudzi jak nie moje dziecko.. więc dzisiaj wychodzę z siebie. Na razie śpi i ja mam chwilę oddechu eh

IWO widziałam zdjęcie.. rzeczywiście nic nie widać ale tym się nie przejmuj bo na kompie tak czasami jest :tak: Trzymam mocno &&&&&&& i czekam na poniedziałek :*

Miłego dnia

Witam sobotnio.:-) Ja standardowo w sobote porobiłam porządki, pranie, naszykowałam obiadek, ale czekam na Lene, bo jest u koleżanki i nie wiem kiedy zadzwonią żeby ją odebrać, więc nie wiem czy wstawiać obiad czy nie, a już taka głodna jestem.;-) Zostało mi prasowanie, ale to może jutro, bo dziś już mi dokucza kręgosłup.:hmm:

Benfica Sto lat lat dla Twoich chłopaków!!!!:-)

iwo Trzymam kciuki, aby kreseczke stały się jak najbardziej realne, a za 8 mies, wyskoczył słodki bobasek.:-D

Kinia To super, że samopoczucie lepsze. :tak:

reklama
Malusiu, ale za to weekend mogą spędzić razem :) No niestety ubezpieczenie nie jest tanie ;/ znam to i wcale tego nie lubię ;/

Natkusia wdech, wydech, wdech, wydech - znam to ja mam prawie codziennie takie akcje w domu, zwłaszcza jak Nadia jest chora i siedzi w domu z tydzień czasu...

Mycha no jakoś tak dzisiaj lepiej, oby tak zostało :)

Iwo napewno poniedziałkowy będzie mocniejszy, będzie go widać na zdjęciu i wszystko potwierdzi :D

Do góry