reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia, przykro mi, że w takim dniu będziesz sama <przytul>:*

Mar-chew
, na pewno się przypomnę :*

Domka, współczuje mdłości <przytul>:*

madziula, mam nadzieje, że też za pierwszym razem zdam. Do teorii podchodziłam 7-dem razy :p

Aschlee, tylko mnie nie zabij :p Zapomniałam dopisać, że dodaje jeszcze pierś z kurczaka podsmażoną z przyprawą do kurczaka :) Ale ja dzisiaj zmieniłam trochę. Nie miałam pieczarek marynowanych i nie dałam piersi z kurczaka, ale w zamian dałam trochę szynki pokrojonej w kosteczkę i trochę sera potarkowanego ma grubych oczkach i też bardzo dobra wyszła :D Tylko dużo majonezu nie dawaj, bo nie będzie aż tak dobre. Zrobiłam jeszcze sałatkę jarzynową, ciasto na kruchym cieście z jabłuszkiem (na górę dam lukier i narysuje serduszko), zrobiłam krakersiki jako kanapeczki i jeszcze zrobię warzywa na patelnie (M uwielbia je) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Asicka, moje Gratulacje!!! :-D. Nie pochwaliłaś się! Cieszę się, że tak szybko dochodzisz do siebie. Dużo zdrówka dla Was. Ucałuj ode mnie Anulkę:-).

Aschlee, naprawdę dobre jest z serem :)

Iwo, dla męża wszystko zrobię, a poza tym nie kupowaliśmy nic sobie :) Stwierdziliśmy, że pieniądze na coś innego wydamy.

Zaraz dziewczynki położę spać, wykąpie się, ładnie się ubiorę i przygotuje ładnie stół :)

Malus jakiego smaka mi narobiłas;-) sałatki mniam ale jestem głodna. Wieczorem ożyłam;-)

Ja mam ochote na zupe,kalafiorową. Jutro upichce;-)

Mój kochany wrócił z kwiatami;-) a teraz pojechał po sok,krakersy i paluszki. Tak sie bede ratowac na mdłosci;-) a jutro moze po termos pojedziemy zebym mogła miec ciepłą herbate cały czas. Dzis to z 10 szkl wypiłam

Kochane ja tylko na chwilę. Przepraszam, że się pożalę, ale nie wytrzymam i to jeszcze w takim dniu ;( Mąż pisał mi, że "kochana" szefowa dała mu oczywiście kasę, ale nie zapłaciła za półtora dnia, bo uznała, że jednak on w tym czasie potrzebny nie był! To kuźwa po co go trzymała!! Płakać mi się chce, bo wszystko się sypie i to teraz jak ma być druga Kruszynka niedługo!! Jak można być tak bezdusznym człowiekiem - nie dość, że siedzi czasami cała dobę, bo mu karzą, płaci mu marne grosze, bo za taką stawkę to ludzie jej się w twarz śmieją, żeby przyjść pracować to jeszcze powie, że się rozmyśliła i nie zapłaci?!! Kim trzeba być, żeby tak zrobić, wiedząc, że mamy ciężką sytuację, bo trzeba jeszcze odłożyć na wyprawkę. ;(;(;( Przepraszam, że się żale, ale nawet nie mam z kim o tym porozmawiać ;(

Miłych Walentynek.

reklama
Kinia - ja ci powiem "bezduszna suka" inaczej tego nazwać nie można. Prywaciarze to strasznie wykorzystują pracowników a na dodatek traktują ludzi jak śmieci! Dlatego ja się cieszę że w korporacji pracuje może i zapiedziel jest ale kasa dobra i bez szemrania.

U nas już po walentynkach. Emek przejechał przed 22 strzelilismy winko i serduszko na wykresie :) on jeszcze siedzi a ja już w łóżeczku.

Buziole :-* słodkich snów

Do góry