reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Witam w sobotę :-D

malus
ja zdawałam egzamin praktyczny 26.02.2009 i to była szczęśliwa data :happy2: wierzę, że zdasz :tak:

kinia ........... nawet nie wiadomo, jak skomentować szefową Twojego A...

Ja zmykam, bo zaraz wychodzę na 3godz do pracy, wpadnę wieczorem :*

reklama
Cześć dziewczyny,

Asicka GRATULUJE!!! :-)

Pheobe, musiałas sie najeść strachu. Dobrze że wszystko posprawdzali i wszystko jest w porządku.

Mama Tomeczka, dużo zdrówka dla Ciebie i dla syneczka :tak:

Witam nowe zaciążone staraczki :-D

U mnie dziewczyny wszystko dobrze, co prawda byłam teraz znów kilka dni w szpitalu, lekarza niepokoiło podwyższone stężenie crp, które cały czas utrzymuje się w moim organizmie i chciał wykluczyć stan zapalny. Miałam robione wymazy, posiewy i ogólne badania i na szczęście wszystkie wyniki są dobre. Szyjka zamknięta, uformowana przez szew, 38mm. W czwartek w szpitalu miałam też robione USG połówkowe, maluszek rośnie książkowo, serduszko ma prawidłową budowę, przepływy dobre tak więc kamień spadł mi z serca :) Teraz w środę mam kontrole i mam nadzieję, że kolejny pobyt w szpitalu przypadnie dopiero na 37/38tc w celu ściągniecia szwu :biggrin2:

MALUŚ &&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin!! Uda Ci się :-)

MADZIULEK 100 lat :-)

TEKLA a wiesz już kogo nosisz pod serduszkiem?

KINIA a może Twój mąż pomyśli o zmianie pracy? Bo to nienormalne.. :confused2: a Ty masz jakieś dochody? Bo nie pamiętam..

Wiadomo co z ASICKA? Są już z Anią w domu?

IWO &&&&&&&&&& za ten cykl :*

ja dostałam infekcji .. wczoraj miałam szybką wizytę u gina.. globulki, maść i leczymy się :sorry:

Benefica ja też już nie mam sił do niej.

Natkusia
mam dochody, ale wiesz jedna pensja w tych czasach nawet na rachunki i opłaty wszystkie nie starcza. Myśli cały czas, ale wiesz to nie problem znaleźć pracę za 1000 zł, tylko problem się za to utrzymać, więc szuka czegoś z czego nie będzie miał mniej niż tutaj, bo to mija się z celem. Zawsze tak to chociaż cokolwiek do domu przynosi.

Dzisiaj już po zakupach, obiedzie - pizzę robiłam na obiad - i teraz mam chwilę, ale już Nadia mnie pogania, Niebawem i tak muszę się ogarniać i wyjść, bo muszę coś załatwić, a mi się nie chce jak nie wiem, a dzieci zostaną w domu :)

A ja jestem wypompowana dzisiaj na maxa.

Kinia, współczuje Tobie <przytul> Kurde jakbym miała jak pomogłabym Tobie :( Co za człowiek z tej kobiety. Twój mąż może oskarżyć kobietę o oszustwo.

madziula, pytania są teraz straszne. A poza tym większość z nich nie jest nam w ogóle potrzeba. Podaj mi swoje dane to dopiszę Ciebie do naszej listy :) - https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/
natkusia, mam nadzieje, że się uda zdać :* Co do Asicki, to później do niej napisze. Ale z tego co pamiętam jak dzwoniła jak urodziła, to pytałam się kiedy mogą wyjść, to jej mąż słyszał, że prawdopodobnie w poniedziałek. Ale dowiem się i napiszę :)

Benfica, oby był dla mnie ten 25.02 szczęśliwy :)

Tekla, ciesze się, że jest dobrze:* Kochana, Twoje Aniołki czuwają nad Tobą :)

Kochane, u mnie kolacja udana. Mój mąż był zachwycony tym co zrobiłam :D Myślał, że to będzie normalna kolacja, ale go zaskoczyłam :) Do kolacji włączyłam naszą piosenkę, przy której tańczyliśmy swój pierwszy taniec "Chodź przytul, przebacz - Piasek" :)

Ostatnia edycja:
malusiolka Na pewno 25.05 bedzie szczesliwy, trzymam kciuki!:tak: Super, że kolacja sie udala:-) A powiedz mi co dajesz do tej salatki z zupek chinskich? Bo widze, ze masz chyba calkiem inny przepis niz ja, a z checia wyprobuje cos nowego. :tak:

kinia Bedzie dobrze, zobaczysz! Ale swoja droga, ta szefowa twojego meza to niezla suka, ze tak powiem, no w glowie mi sie nie miesci takie cos!:wściekła/y:

Bylam dzisiaj z Lenka w kinie na Dzwoneczku, bajka fajna, ale pogoda nie dopisala, wieje, pada i od razu po kinie wrocilismy do domu. Ale odbijemy sobie innym razem.;-) Jutro chcemy jechac na basen, tylko zastanawiam sie czy sie zmieszcze w swoj stroj, a szczegolnie czy cycki wsadze w stanik.:dry:

mycha, dziękuję :* Teraz chciałabym abyście trzymały za mnie jutro kciuki, bo siadam za 2h za kółkiem po ponad 3 miesiącach (13:00-15:00). Boje się trochę. mycha, przepis dałam odpowiednim wątku :)

Przepraszam że się nie odzywam ale Ania pochłania cały mój czas... Jeszcze dwie noce w szpitalu i dom:-D w poniedziałek wychodzimy!!!

Ania jest trochę żółta i ma naświetlanie ale dobrze że nie dużo...

Ogólnie reszta super:-)

Nauczyłam się ją przewijać:-D już dosyć sprawnie:-D

Pozdrawiamy Was!!!!!!:-*

hej hej

Ale weekendowy spokój :)
My Walentynek jakoś specjalnie nie obchodzimy, w sumie mąż w ogóle się nie postarał, bo nie dostałam ani kwiatka ani czekoladki. Ale ja zrobilam ciasteczka w kształce serc a wieczorem pograliśmy w grę, było całkiem sympatycznie.

Asicka, oby żółtaczka Ani szybko zeszla i żebyście w poniedziałek wyszły. W domu znacznie szybciej się dochodzi do siebie, niż w szpitalu.

Tekla, ojj bidulko znowu w szpitalu byłaś, oby to był już ostatni raz przed porodem.

Maluś ja tez trzymam kciuki za Twoje jazdy i egzamin.

Ja w pon mam wizytę, już się nie mogę doczekać, ciekawe jak się miewa mój szkrabek i kim jest :)

reklama
Wiikki dziś na obchodzie się dowiem czy lampa coś pomogła:-) oby:-)

Dziewczyny pomóżcie!
Co na bolące brodawki?:-/
Dobrze małą przystawiam a i tak bolą:-(

Do góry