reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Asicka, po karmieniu nie wycieraj brodawek, zostaw sline maluszka i resztki mleka, rozsmaruj i zostaw do wyschnięcia, ma to dobre działanie gojące, możesz też zdobić oklady z woreczka czarnej herbaty lub posmarować bepanthenem.

Natkusia chlopak sie u mnie zadomowił :-)

Witam niedzielnie

Maluśka
- &&&&&&&&&&&&& za twoją jazdę. Tego się nie zapomina!

Asicka - ja też słyszałam ze bephanten jest dobry:tak::tak:

Tekla - super że już wszytko OK i nie trzeba bedzie w szpitalu siedzieć. Rozkuszuj się odmiennnym stanem.:-D

Wikki - kogo obstawiasz w brzuszku?

Natkusia - jak w końcu z tym twoim synkiem wyszło? To różyczka?

Asicka Tekla ma racje jeśli chodzi o mleko matki tez ma działanie łagodzące brodawki. Asicka wyślij zdjęcie Anuli :)

Iwo ja stawiam na chlopca choć szczerze wolałabym dziewczynkę :p ale co bedzie to bedzie wazne by zdrowe było. Moj mąż za to obstawia dziewczynkę :)

Ascika Kochana, mi pomagał krem Bepanthen. Nie musisz się martwić, bo dzieciak może jeść z cyca jak masz tym kremem nasmarowane :) A i dla maluszka możesz kupić z tej firmy, ale maść do pupy. Też dobre jest :) Dobrze, że Ania przechodzi żółtaczkę :) Niedługo w domu będziecie :D Ucałuj Anie :*

Iwo, niby się nie zapomina, ale boje się, że coś nie tak zrobię. Nie powinnam się stresować, ale jednak. Napisałam Wam, że ponad 3 miesiące temu ostatni raz jeździłam, ale M uświadomił mnie, że to było chyba nawet około 4/5 miesięcy. To nie było niedawno :p To wszystko p[rzez te głupie testy, do których 7 razy podchodziłam (7 tygodni nie moje było).

Ostatnia edycja:
Dziękuję:-* narazie pielęgniarki mi dały jakąś maść a jutro kupię tą co polecacie...:-)

Wiikki zdjęcia będę wysyłać na Wasze maile jak któraś będzie chciała:-) ale jak będę w domu bo z telefonu mi źle:-/

Miłego dnia!:-*

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę, bo szarlotki muszę pilnować. Czuję się fatalnie, ale musiałam wstać przed 8, zdążyłam zrobić już Nadii śniadanie, podać leki, zrobić inhalacje, przygotować ciasto na szarlotkę - właśnie kończy się piec - i ogarnąć kuchnię po wczorajszym i dzisiejszym bałaganie. Za to mój mąż wielkodusznie siedział wczoraj do prawie 1 w nocy i grał w durne gry, po czym dzisiaj nie dało się go dobudzić, wstał łaskawie jakieś 5 minut temu, zrobił sobie kawę i usiadł do cholernej olimpiady. Pytam się czy odkurzy, podkreślając, że ja mam leżeć, a nie mogę to z wyrzutami, że mogłam go budzić (jak powiedziałam, że budziłam stwierdził, że NIE PAMIĘTA!!!!!) i że jutro poodkurza (a jutro cały dzień w pracy ma być), czyli że znowu ma w poważaniu fakt, że ja mam leżeć, a muszę robić wszystko sama. Jak w końcu w jakimś szpitalu wyląduje to dopiero zobaczy jak to fajnie!!! Wszystko na mojej głowie, mam dość nie mam nawet z kim pogadać :(

Dzisiaj mamy jechać do mojego ojca na obiad, więc chociaż odpadło mi robienie obiadu, tylko ciasto, ale to obiecałam już mojemu tacie, że mu przywiozę :)

Tekla oby było teraz coraz lepiej :)

Malusia trzymam kciuki :*

Asicka ponoć bepanthen pomaga. Ja smarowałam przez chwilę, bo bardzo krótko karmiłam, ale mnie nic nie pomagało tylko czas jak karmić przestałam ;/

Kinia - Tojemu Emkowi manto się należy!!!!!!! Nadusia chora?

My dziś mieliśmy iść do znajmowych a młoda ma 37,6 od wczoraj na gardło sie skarży, wiec siedzi na obserwacji
kurcze non stop coś od stycznia a przez rok wogle nie chorowała :crazy:

IWO okazało się, że alergia na coś i go wysypało.. 2 dni wcześniej jadł truskawki i pewnie z tego :confused2: na szczęście uf uf

MALUSIOLKA powodzenia na jazdach!

TEKLA no proszę, gratuluję synka :-):-)

ASICKA powodzenia w karmieniu.. chyba każda kobieta musi przejść te problemy z brodawkami :sorry:

KINIA przepraszam ale mam wrażenie, że Twój mąż to gówniarz :wściekła/y: dawno bym mu w tyłek kopnęła żeby się opamiętał egoista jeden.. on m być wsparciem dla Ciebie a nie jeszcze dodatkowym problemem :confused2: Trzymaj się..

Miłej niedzieli :-)

reklama
Iwo masz rację ;/ chora niestety... 4 dni do przedszkola chodziła i znowu chora, ale to ją porządnie też rozkłada. Nie wiem co teraz z tymi dzieciakami.

Natkusia nie Ty jedna takie wrażenie odnosisz. Powiem Ci tak: był już kryzys i mieliśmy się rozejść, później się ogarnął, przepraszał, mówił, że kocha i że się poprawi i co? Znowu zaczyna odwalać, znowu zaczyna swoje gówniarskie zachowania i znowu siedzi całymi dniami przed grą i komputerem.

Do góry