Kinia1
Wrześniowa mama '10
Hej dziewczyny, dzisiaj trochę późno, ale to dlatego, że samopoczucie fatalne, ledwo żyję dzisiaj. Od rana byłam na badaniach krwi i moczu, po południu powinnam mieć wyniki, mam nadzieję, że Beta dobrze przyrasta. Mam pytanie bierzecie jakieś witaminy? Mnie lakarka powiedziała, że póki co wystarczy mi Jod i Kw. foliowy, ale jakoś tak chyba wolałabym jakieś wiyaminy, bo wtedy wiem, że będzie wszystko co maleństwu potrzebne.
Mika no tak warto pocierpieć
Malusiu ja też miałam poród ciężki, 16,5h na porodówce ze bólami krzyżowymi, ktg pokazywało maksymalne skurcze, a rozwarcia było brak. Znieczulenia nie dawali wcale w tym szpitalu i nawet usg przed porodem nie zrobili... Skończyło się na poszarpaniu całej szyjki i na dodatek bardzo długim dochodzeniu do siebie... Ehhh dlatego powiedziałam teraz się nie dam i CC ma być.
Lecę za chwilę po Nadię dzisiaj też do dziadka jedzie, ok 17 ma po nią być
Mika no tak warto pocierpieć
Malusiu ja też miałam poród ciężki, 16,5h na porodówce ze bólami krzyżowymi, ktg pokazywało maksymalne skurcze, a rozwarcia było brak. Znieczulenia nie dawali wcale w tym szpitalu i nawet usg przed porodem nie zrobili... Skończyło się na poszarpaniu całej szyjki i na dodatek bardzo długim dochodzeniu do siebie... Ehhh dlatego powiedziałam teraz się nie dam i CC ma być.
Lecę za chwilę po Nadię dzisiaj też do dziadka jedzie, ok 17 ma po nią być