reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Asicka - to co oddajesz swojego bociana?

Mama Tomeczka - nie wiem czy czytałaś ale kiedyś mi się siłas i na usg wyszedł chłopak a mi się zawsze odwrotnie śni :)
Co do świnki to jak zamiast trocin dajesz pigwe to nie śmierdzi.

Julka - swoje trzeba wypłakać :( myślę że rozsądnie brane tabletki również pomogą.
Co do mnie i staraczek to mam wrażenie że tylko ja tam zostałam nie zaciążona z 2013. Na dodatek ciągle się czymś dolowalam a już najbardziej testowaniem innych bo to tylko pogłębialo we mnie poczucie że jestem do bani. Tu jest tak spokojnie.

Malusiolka - ja w duchy nie wierzę ale lubię się bać. Jestem maniaczka horrorów :)

Domka - & & & & za betę!

Dziewczyny moja przyjaciółka w 4:tyg ma endometrium 11mm czy to ok? Bo się martwi a ja nie mam z czym porównać.

reklama
Dziewczyny czy robila ktoras badania genetyczne? Wczoraj bylam u ginki i mi dala skierowanie. Czy takie badania sa refundowane czy trzeba placic?

Iwo ja tez jestem ze staraczek 2013. Ostatnio tez sie malo udzielam bo troche przykro sie robi jak innym sie udaje.

Aschlee, nasze córki są w tym samym wieku i mogę powiedzieć po tym co przeczytałam co robi Twoja, to odbicie lustrzane mojej starszej córki. Też staram się nie zwracać uwagi na jej krzyki, bo byłoby jeszcze gorzej.

mamaTomeczka, fajnie że nawiązałyście wspólny kontakt. Ale szkoda mi tej kobiety, bo tak szybko została wdową i jeszcze z 5-tką dzieciaczków. Musi być jej ciężko. Co do badania połówkowego, to nie pomogę Tobie, bo szczerze napiszę ja w obu ciążach miałam normalne badania i nigdy lekarz nie zwracał uwagi na ciąże połówkową ;/

iwo, ja wierze w duchy i kiedyś uwielbiałam horrory, ale odkąd urodziła mi się starsza córka nie oglądam :p Boje się :p

Moje dziewczynki dzisiaj bardzo dobrze spały :) Mamy całą noc przespaną. Tylko na chwilkę do Oliwki wstałam, bo mnie wołała, a okazało się, że śpi i przez sen wołała. Nad ranem jak M robił jedzenie do pracy Roksanka mnie wołała, ale też okazało się, że śpi. Mogłam sobie pospać, ale jakoś niewygodnie mi się tu śpi, bo jak wstaje, to plecy bolą i nie mogę chodzić ;/ Stara już jestem ;P

Grzaneczko, a Ty nie uciekaj od nas. Napisz coś więcej.. jak się czujesz? Co u Ciebie? Stęskniłam się :*

Domka, &&&&& za betkę :*

Aschlee, wiadomo u Ciebie na kiedy masz datę porodu?

Malus lekarka na razie mi powiedziala ze mam sie nie denerwowac,nie przemeczac,zdrowo odzywiac,brac witaminki i w przyszlym tygodniu kontrola i po niej wszystko mi powie dokladnie co i jak:tak:
Ojjj tak jak sie zwraca uwage to jest tylko gorzej a jak sie udaje ze nie slyszy i kompletnie nie rozmawia to sama szybciutko sie ogarnie przychodzi i przeprasza:-)

Hejo:)

Ale dzisiaj u nas ładnie słonko swieci, przesyłam Wam --------------------- :)

Maluś nie uciekam, tylko czytałam, co u kogo, tyle tego, że i tak nie dam rady wszystkiego ogarnąć. Dzięki, ze zobaczysz ciuszki:)

A u mnie ok:) czuję się ogólnie dobrze. Mdłości mam jeszcze rano czasami i wrażliwość a właściwie to nadwrażliwość na zapachy masakra. Czuję już Małą, rusza sie powoli czasami:)
Cieszę się, że jesteście już sami, na pewno będzie się super mieszkać:) a to gdzieś daleko od teściów?

Grzaneczko, dziękuję za słoneczko :* Od razu cieplej się robi. Ciesze się, że u Ciebie wszystko w porządku. A co do zapachów, to współczuje :* Fajne uczucie jak dzieciaczek rusza się, prawda? Później może przeszkadzać, bo będzie duże i strasznie będzie się prężyć. Ale bycie w ciąży, to najpiękniejsze co może być :) Co do ciuszków, to postaram się, aby M jak najszybciej od teściów przywiózł, to posprawdzam :)

Aschlee, dzieci próbują nami rządzić :) Od paru dni Roksanka zachowuje się strasznie. 14.02 skończy półtorej roku i zastanawiam się, czy przypadkiem u niej nie zaczyna się bunt dwulatka. Mam nadzieje, że szybko jej przejdzie. A co do Oliwki, to co? Przechodzi teraz bunt 4-latka? Oby jej szybko przejdzie, bo to męczy. Jak zacznie piszczeć, to tylko watę do uszu trzeba włożyć.

Ewka, iwo... Jeszcze nie czas dla Ani:-(

MamaTomeczka chyba muszę się nauczyć mówić im co myślę... :-(

Byłam po to zwolnienie... Doktor mnie zbadał i nic się nie dzieje... Siedzi dalej twardo moje maleństwo:-* już jestem taka zmęczona:-( w sobotę mówił żebym podskoczyła to zrobi usg szybko czy nic się nie dzieje małej... A no i muszę morfologie zrobić jutro.

Dziewczyny ile po terminie idzie się na indukcje? Zmieniło się coś? Trzeba mieć skierowanie czy nie? Wiecie coś?:-( stresuje mnie to wszystko... Chyba znów zły dzień:-/ bu.

Ascika :* Nie smuć się Kochana :* Możesz w każdej chwili urodzić <przytul> Ja 6 dni po terminie poszłam do szpitala i od razu mnie przyjęli. Tylko, że ja nawet skurczy nie czułam. Dlatego też na próbę podali mi oxy i w tym samym dniu urodziłam :)

reklama
Ciekawe czy mnie by tak za tydzień przyjęli... Mam nadzieję że jednak urodze wcześniej... Tak mnie plecy bolą że nie wiem czy lepsze stanie siedzenie czy leżenie bo tak czy siak bolą:-/

Do góry