reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry:-)
pięęęęękny dzień:-) jak korzystacie z ostatnich dni pogody?

jaaaaki wczoraj wieczorem miałam humor:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: bez kija nie podchodź, w zasadzie bez powodu, no żesz sama ze sobą wytrzymać nie mogłam!!! dziś rano troszkę też, chyba dobija mnie broda mojego męża,patrzeć na niego nie mogę!!!!!!:no::wściekła/y:obrzydza mnie i odrzuca:wściekła/y::wściekła/y: a on nie chce się ogolić, no żesz...
az się sama dziwię, że tak mnie to wkurza, no ale nie mogę i już:no::no:

dziś plamienie mi sie zwiększyło:eek: mam nadzieję, że w środę najwcześniej dostanę @, daję sobie czas do końca tygodnia, niech mnie krew zaleje, a co, doczekać się już nie mogę, by zamknąć ten cykl zapoczątkowany poronieniem, niech już się macica do końca oczyści!! chcę już badania robić i iść do przodu!!

reklama
opisałam się wczoraj ale gdzieś mi posta wessało..
podczytuje was już od jakiegoś czasu ale jakoś nie miałam siły napisać, ale chyba przyszedł ten moment, pewnie dlatego, że już możemy się starać o dzieciątko.
Straciłam naszego aniołka w lipcu w 12 tc, teraz był pierwszy cykl gdzie mogliśmy się starać.. wczoraj w dniu spodziewanej @ robiłam test ale niestety jedna krecha, drugiej nie było nawet najmniejszego śladu, @ nadal nie ma.. jutro testuje drugi raz więc baaardzo proszę mocno zaciskać kciukasy :)
boję się, bo po poronieniu miałam jakąś małą torbiel na jajniku, lekarz powiedział żeby się nie przejmować, że się wchłonie..ale wiadomo jak to baba wszystkim sie przejmuje :)
pozdrawiam gorąco was wszystkie :)

Oooo:eek::-) chyba wszystkie dziś korzystacie z cudnej pogody, nikogo nie ma:eek::tak:

Śmieszna sytuacja mi się dziś przydarzyła, poszłam do lidla z mężem, po winko na wieczór, podchodzę do kasy z zakupami, a pani patrząc na mnie z uśmiechem..:-D PROSI O DOWÓD:-D:-D:-D:-D:-D no rewelacyjne uczucie:-D:-D:eek::eek::-D:-D a tu 3 miesiące do 30 mi zostały :shocked2::-D:-D

witajcie.od kilku dni probuje nadrobic wasze posty,ale nie dam jednak rady-brak czasu...u nas srednio.mała juz zaczyna sie swiadomie usmiechac,gaworzyc,cudowny widok...niestety malo spi w dzien a raczej nie spi,a drzemie po 30 minut...noce przesypia,budzi sie tylko na jedzenie...w tym tygodniu bedziemy mieli wyniki powtornego kału i pewnie dostanie antybiotyk jesli liczba bakteri nie bedzie mniejsza...napisalam,ze u nas srednio,bo mamy z mezem kryzys...owszem zaczał mi troche wiecej pomagac przy małej,ale chodzi o finanse.jest ciezko,mało zarabia,a ostatnio jak mielismy 1000zl przypływu gotowki to zainwestowal w felgi do auta...owszem kupil malej pampersy,mleko na zas,mate edukacyjna,ale reszte wydał na siebie...pierwszy raz nie porozmawiał o tym ze mna,a chcialam odlozyc te pieniazki na konto zebysmy nie musieli pozyczac jak co miesiac...ma pretensje,ze jesstem zła...ze"przeciez sie pozyczy jak braknie i,ze narazie on jest jedynym zywicielem rodziny'...porazka...rozczarował mnie...wogole jakos ostatnio cos sie ze mna dzieje...nic mnie nie cieszy...wciaz chodze zła,smutna,przygnebiona...nie chce mi sie rozmawiac z mezem,irytuje mnie na kazdym kroku,obojetnie co robi,albo nie robi.jedynym swiatelkiem moim jest Ala...

hej Loi a ja dzisiaj nie korzystałam z pogody synuś złapał przeziębienie to nie wychodziłam żeby jeszcze bardziej się nie rozchorował....:-(;-)więc wziełam sie za generalne porządki zresztą jak co sobotę...:tak:wszyscy z rodziny sie ze mnie smieje ze latam całymi dniami na szmacie:-D:-D:-D skończyłam porządki i jestem padnięta:-( to super komplement otrzymałaś:-) bo gorzej jak ktoś nam daje więcej niż mamy:szok::-D
karolcia to normalne ze wszystko cie irytuje i nie cieszy,jestes zalatana i skupiona na Alutce zawsze pierwsze msc są ciężkie.Faktycznie zle zrobił kupując te felgi mógł bynajmniej zapytać ciebie o zdanie.Myślę ze mogł tak zrobić bo też teraz w okół niego nic się nie dzieje ty skupiasz sie na małej bo to naturalne ale może czuć się trochę odsunięty,wiesz musi też się przyzwyczaić do zmian jakie zaszły tak byliście tylko oboje i skupiałaś sie na nim.Więc mógł kupić te felgi w ramach małego protestu ze on też jest:tak:

Ostatnia edycja:
Karola - możemy sobie rękę podać. Mój dzisiaj prawie za ostatnie pieniądze kupił sobie kurtkę snowbordową. Przed chwilą kupował deskę, wiązania i buty a ja kurna wszystkiego sobie odmawiam. Długów kupa, ale to buł konieczny wydatek. Tak się wściekłam, że pojechałam do sklepu i wydałam 200 zł na siebie i ciekawe co będziemy jedli? Pajac jeden!

Cześć dziewczyny!miałąm dostać 17 a do tej pory żadnych oznaków okresu.kupiłam sobie test i jeszcze nie robiłam.mam pytanie,czy to nie za wcześnie?kiedy robić?pozdrawiam wszystkich

hej,
Ameritum ja właśnie zawsze miałam śluz płodny i po nim rozpoznawałam dni płodne, a w tym cyklu jakoś się wszystko poprzestawiało. Wczoraj test owu był negatywny,ale seks był, dzisiaj jest bladziutka druga kreska, ale M pracuje więc seksu nie będzie,ale jutro postaram się wykorzystać męża. A sluzu płodnego niewiem więc nie bardzo wiem o co kaman. W zeszłej ciąży to brałam luteine na wyregulowanie okresu i śluz był piękny, a jak cz łowiek wyczekuje sluzu i czeka na płodne to się wszystko chrzani:/
Agnieszka już możesz śmiało test robić, a ja trzymam kciuki za pozytywny test:)
Nisiao Kochana bardzo mi przykro, ale kolejny cykl jest nasz:)

reklama
Do góry