reklama
angel_
rośnij skarbie .... :)
czarna to super nie ma jak dobre samopoczucie w ciąży:-)
piersi też cię nie bolą? ja nie mam pojęcia jak to jest z moim wykresem ale nie mierzyłam od 1 dnia i mam długie cykle....więc wydawało mi się że teraz przed owulką jestem,lub w trakcie.wczoraj w nocy prawy jajnik dość mocno uciskał i kuł ale ból był krótkotrwały zobaczę jutro co tempka pokażę

Ostatnia edycja:
mysiak
Fanka BB :)
czarna76 mnie piersi zaczeły boleż jakieś 2 tyg temu czyli w 7tyg 
Loi czuje sie wyjątkowo dobrze... co mnie niestety martwi... nie mdli mnie, ale chwilami mam odruchy wymiotne bez pawi.... pojadłam dzis chleba z zółtym serem i papryką... było pyszne, dawno nie jdłam tak normalnie.... cały czas było jedzenie zakonczone pawiem. wizyta 2 listopada dopiero...
No ale uwaga... od wczoraj mam 4 cm wiecej w brzuchu hahahha
wybrzuszyło mnie, nawet moj R mowi, ze mam to samo co z córcią w ciąży... wygladam na 4 miesiąc 
Loi czuje sie wyjątkowo dobrze... co mnie niestety martwi... nie mdli mnie, ale chwilami mam odruchy wymiotne bez pawi.... pojadłam dzis chleba z zółtym serem i papryką... było pyszne, dawno nie jdłam tak normalnie.... cały czas było jedzenie zakonczone pawiem. wizyta 2 listopada dopiero...
No ale uwaga... od wczoraj mam 4 cm wiecej w brzuchu hahahha
ameritum
Hej dziewczyny, u mnie dziś też piękna pogoda 20 stopni na termometrze, po południu planujemy wyjazd na spacer w ciekawym miejscu, jakiś wodospad. A noc miałam zajefajną, spałam i czułam, że mi się niedobrze robi i się obudziłam i... i już tak zabawnie nie było ;p
Czarna, jakie ty masz piękne temperatury
Jak Ty to robisz? Ja ledwie 36,6 wyciągam. Ja chyba jakaś zimnokrwista jestem ;/ ( w ostatniej ciąży miałam zaledwie 37.2)
Czarna, jakie ty masz piękne temperatury
mega kciuki && za wszystkie staraczki
Izka87 witaj po pierwsze światełko dla Twojego Aniołka a po drugie mega kciuki && za staranka
Ziółko i Karola nom ja mam z moim podobnie odnosnie zakupów "koniecznych", szczególnie odnośnie gier, kompa czy muzyki.
Ale przyznam sie bez bicia że też czesto mi się zdarza - szczególnie na allegro nakupić szmatek z moimi siostrami bez konsultacji z M, niby zazwyczaj "taniochy" ale zazwyczaj kupuje sie nie jedna np bluzkę tylko 3-4 bo tanie i ta wysyłka niy żeby "taniej" wyszła i potem wychodzi ładna kwota a z szafek ciuchy aż wypływają - to taki mój grzeszek.
Teraz z racji finansowych mamy przerwę i mam nadzieję że jak mała przyjdzie na świat to i on i ja bedziemy "bardziej" kombinować co z kasa zrobić, ale to tylko taka moja nadzieja w praniu pewnie wyjdzie inaczej.
majra super wieści, mocarniasto sie cieszę.
mysiak ty sie ciesz kobitko że cosik zjesz w końcu i sie nie martw na zapas ja w tej ciąży nic a nic z 1 trymestrowymi pawiami do czynienia nie miałam, a w poprzedniej non stop WC-show. I dla ciebie i dla maleństwa tak bedzie lepiej i nie chodzi tu nawet o samo "odżywianie", ale pewnie jesteś wykończona tymi pawikami a zakończenie ćwiczeń typu napinanie brzucha towarzyszące "wyzbywaniem się zawartości żołądka" też wam obojgu wyjdzie na zdrowie.
ja jutro mam ginko wizytancje proszę w związku z tym o kciukacze
i z góry wszystkim dziekuję
Izka87 witaj po pierwsze światełko dla Twojego Aniołka a po drugie mega kciuki && za staranka
Ziółko i Karola nom ja mam z moim podobnie odnosnie zakupów "koniecznych", szczególnie odnośnie gier, kompa czy muzyki.
Ale przyznam sie bez bicia że też czesto mi się zdarza - szczególnie na allegro nakupić szmatek z moimi siostrami bez konsultacji z M, niby zazwyczaj "taniochy" ale zazwyczaj kupuje sie nie jedna np bluzkę tylko 3-4 bo tanie i ta wysyłka niy żeby "taniej" wyszła i potem wychodzi ładna kwota a z szafek ciuchy aż wypływają - to taki mój grzeszek.
Teraz z racji finansowych mamy przerwę i mam nadzieję że jak mała przyjdzie na świat to i on i ja bedziemy "bardziej" kombinować co z kasa zrobić, ale to tylko taka moja nadzieja w praniu pewnie wyjdzie inaczej.
majra super wieści, mocarniasto sie cieszę.
mysiak ty sie ciesz kobitko że cosik zjesz w końcu i sie nie martw na zapas ja w tej ciąży nic a nic z 1 trymestrowymi pawiami do czynienia nie miałam, a w poprzedniej non stop WC-show. I dla ciebie i dla maleństwa tak bedzie lepiej i nie chodzi tu nawet o samo "odżywianie", ale pewnie jesteś wykończona tymi pawikami a zakończenie ćwiczeń typu napinanie brzucha towarzyszące "wyzbywaniem się zawartości żołądka" też wam obojgu wyjdzie na zdrowie.
ja jutro mam ginko wizytancje proszę w związku z tym o kciukacze
Ostatnia edycja:
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Nisiao i Malgonia co do tego mikroskopu pwulacyjnego moja kol go miała i używała go w dwóch cyklach- w jednym mikroskop pokazywał że cały czas ma owulacje, w drugim w ogole jej nie miała. Także szczerze polecam typowe testy owulacyjne 
Loi nakazuję Twojej @ rozkręcić się na maxa żebyście mogli ruszyć do przodu!!! Przepiękne zdjęcie masz w awatarku w ogóle baaaardzo atrakcyjna z Ciebie kobietka!! :-) Pozazdrościć urody
Izka zacisnięte kciukasy!!!
Karola przytulam Cie bardzo! Mam nadzieję że sytuacja z mężem ulegnie zmianie, tak bardzo chcieliście oboje Alusi, tyle o nią walczyliście a gdy przyszła na świat relacje między Wami się pogorszyły;( Smutne to bardzo;( Oczywiście wcale się nie dziwię że zdenerwowałaś się na męża z powodu kupna felg... Zaciskam kciuki abyście znów na nowo odnaleźli siebie, swoją miłość i radość z bycia we troje!!
Agnieszka śmiało rób test!
Mysiak spróbuj być dobrej myśli Kochana!!! Brzusio już rośnie ale super
Mi wszyscy mówią że mało widać a już połowa za nami 
Majra jedno zdanie? Nosz ku*** Tyle czasu niepewności!! Kochana najważniejsze że jest ogromna szansa że Maleństwu nic nie jest!! Ale co przeżyłaś to Twoje...
Ameritum w obie ciąże zaszłam z temperaturami około 36,5-36,6 więc spoko luzik
Każda z nas jest indywidualna i nie musi mieć ponad 37 stopni ;-)
IZW ogromniaste kciuki!!

Loi nakazuję Twojej @ rozkręcić się na maxa żebyście mogli ruszyć do przodu!!! Przepiękne zdjęcie masz w awatarku w ogóle baaaardzo atrakcyjna z Ciebie kobietka!! :-) Pozazdrościć urody
Izka zacisnięte kciukasy!!!
Karola przytulam Cie bardzo! Mam nadzieję że sytuacja z mężem ulegnie zmianie, tak bardzo chcieliście oboje Alusi, tyle o nią walczyliście a gdy przyszła na świat relacje między Wami się pogorszyły;( Smutne to bardzo;( Oczywiście wcale się nie dziwię że zdenerwowałaś się na męża z powodu kupna felg... Zaciskam kciuki abyście znów na nowo odnaleźli siebie, swoją miłość i radość z bycia we troje!!
Agnieszka śmiało rób test!
Mysiak spróbuj być dobrej myśli Kochana!!! Brzusio już rośnie ale super

Majra jedno zdanie? Nosz ku*** Tyle czasu niepewności!! Kochana najważniejsze że jest ogromna szansa że Maleństwu nic nie jest!! Ale co przeżyłaś to Twoje...
Ameritum w obie ciąże zaszłam z temperaturami około 36,5-36,6 więc spoko luzik

IZW ogromniaste kciuki!!
reklama
Izka87
test zrobiony no i.. niby jakas tam druga baaaaaaardzo blada krecha albo mam przywidzenia.. myśle ze krechy powinny być juz wyraźne bo to już 34dc, sama nie wiem. Kupiłam jeszcze dwa testy
będę jeszcze jutro rano testować, więc proszę dalej o kciuki! Jutro mamy rocznicę ślubu, więc byłby piękny prezent dla małzonka
Wiecie dziewczyny, myślę, że to też psychika mi działa, bo tak bardzo chcę tego dzidziusia.. brzuch mnie boli od kilku dni jak na @ ale ni widu ni słychu..