reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Działaj, działaj :) W końcu cała przyjemność po Waszej stronie :-D Zawsze warto próbować. Zresztą ja dwa razy zaszłam w ciążę w cyklach niemożliwych do zajścia. Za każdym razem mój M wyjeżdżał na delegację i żołnierzyki musiały przetrwać 5 dni a na dokładkę testy wykazywały brak owu.

Działaj, działaj :) W końcu cała przyjemność po Waszej stronie :-D Zawsze warto próbować. Zresztą ja dwa razy zaszłam w ciążę w cyklach niemożliwych do zajścia. Za każdym razem mój M wyjeżdżał na delegację i żołnierzyki musiały przetrwać 5 dni a na dokładkę testy wykazywały brak owu.

To ciekawe więc może akurat się uda?;) Mi się jakoś niechce, coś mnie mdli po wczorajszym winku:confused: Wypiłyśmy z kolezanką troche i teraz cierpie,ale czego się nie robi dla dzidzi:cool2: ide do męża:p

agnieszkaala działaj :)a test zrob i jutro ,niby się robi dzien po dniu aż pojawią się mocniejsze kreseczki.możesz robić i sprawdzić.W sumie dla mnie to też taka nowość ale robiłam takie testy 3 razy i w jeden dzień miałam 1 kreskę potem dwie coraz to ciemniejsza ta druga.to życzę stosunkowo udanego wieczoru

Zjola, Nisiao dzięki:-) apropos dziwnych przypadków słyszałam, że kobieta urodziła bliźniaki i okazalo się, że jedno było młodsze od drugiego 3 tyg. Kobieta miała 2 razy owulacje i 2 razy zaciązyła w miesiącu. Ja pierwszy raz robiłam testy i 2 negatywne, jeden robiłam jak w instrukcji w 17 dniu i dzisiaj czyli w 19 i w obu jedna kreska.
Mój M poszedł kąpać Małą wiec mam jeszcze chwile na neta.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, słyszałyście coś o mikroskopie owulacyjnym? Czy warto zainwestować? Co o nim myślicie? Macie jakieś doświadczenia? A może ktoś ze znajomych używa? Tak o nim piszą:

Test owulacyjny Donna jest nowością na polskim rynku. Jest to mały mikroskop, wielkości szminki dzięki któremy, poprzez dyskretne oraz szybkie badanie śliny dowiesz się, czy owulacja miała miejsce. W czasie owulacji, ślina zmienia swoją strukturę krystaliczną. To właśnie wykrywa test DONNA. Dokładność wykrywania owulacji sięga 98%. Mikroskop powiększa obraz śliny 70-krotnie.
Zasotoswanie: Określić dni płodnych cyklu miesiączkowego za pomocą dyskretnego badania śliny.

Tu jest link Test owulacyjny Donna wielokrotnego użytku. Mikroskop owulacyjny.

reklama
zjola masz świetnego bloga,chętnie sobie podczytuję :)

tak moje drogie,weekend się zaczął,ten wyczekany weekend w którym miało się wyjaśnić czy coś niecoś sie nie wykluło.Nawet nie doczekałam tego21,bo już wczoraj się zaczęło a im bliżej wieczora tym bardziej się rozkręcał bol brzucha,oslabienie.No i już wszystko z plamienia przerodziło się w @,naszczęście na razie nie za mocno.Niestety ja odpadam :(
Za to czekam na Was dziewczynki anilek77,kłaczek i inne testujące czekam na wspaniałe wiadomości :):tak:
małgonia1 ​nie słyszałam o takim mikroskopie,tzn coś tam słyszałam ,że jest ale nie słyszałam opinii czy warto itp.
Tak jest to zawód,tak naprawdę to od maja mogłam we wrześniu się starać,no i w sumie drugi cykl mija.Myślałam,że teraz się uda.Boję się ,że cos mi dolega i dlatego ne moge zajść.mozliwe ,że mogłabym chorować na endomedrioze po poronieniu,czy lekarz by to na usg zauważył już ,ze coś nie tak.
Może rzeczywiście warto się zaopatrzyć w takie urządzenie,zawsze to dodatkowa pomoc.

Ostatnia edycja:
Do góry