reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam was:)

nisiao przykro mi ze zmora przylazła ale nadejdzie taki czas ze i odejdzie na te 9 albo i wiecej miesiecy:)
wierze ze bedzie ci ciezko ale musimy uwierzyc ze sie uda...

Co do testu owu donna kolezanki miały go co prawda jest wielkokrotnego uzytku ale jest nieraz tak ze we po owu dalej a on pokazuje dalej paprostki..

ameritum to prawda te testy z apteki sa drogie ale kurcze mi one zawsze pokazały owu a te z allegro rzadko a owu była...

loi ja tez nie cierpie jak moj maz sie nie ogoli bleee wygalda i przypomina mi bezdomnego haha
A to ty czekasz do @ i dopiero robisz badanka? ja wybieram sie w przyszłym tygodniu na przeciwciala tarczycowe i glukoze z 3 miesiecy plus insuline przez to ze jak robilam badania te co gin zlecil wyszedl mi cukier ponad norme a moja babcia mojej mamy mama miala cukrzyce...

karola nie dziwie sie sama bym sie wkurzyla... najgorsze ze nie spytal ciebie czy czegos potrzebujesz

reklama
onaxxx , witaj kochana ! częściej wpadaj bo my tu o tobie pamiętamy cały czas ! Buziaki przesyłam i cieszę się że znalazłas bratnią duszę :)
kłaczek , jak ? @ jest czy nie ?

angel perełka86 agnieszkala dzięki,pewnie tak jest,że zbytnio to przeżywam no i pozostaje czekać do następnego.Jak na razie @ daje o sobie boleśnie znać :wściekła/y:
Jak tam kłaczek anilek77 testowanie?

hej, też zaglądam żeby podpatrzeć jak wasze teściki

byłam wczoraj na wizycie u genetyka, czekałam równo miesiąć od pobrania krwi, chociaż wyniki były juz 3 tygodnie temu, oczywiście nikt przez telefon mi ich nie mógł podać, w kolejce do genetyka równo dwie godziny, rozmowa z genetykiem wyglądała tak: 'no pani wyniki są dobre, wprawdzie to tylko prawdopodobieństwo, ale raczej może pani oczekiwać na zdrowe dziecko'- kur*a 3 tygodnie bezsennych żeby usłyszeć jedno zdanie
a konkretnie to
ryzyko trisomii 21 1:4030
ryzyko trisomii 18 1:110222
ryzyko trisomii 13 1:282836

to przy moim wieku i wyniku przeziernośći super, tralalala tralalala

karola- mój mąż w ubiegłym roku kupił mi nowe felgi do auta, założył a ja nawet nie zauważyłam, ale jak się dowiedziałam ile kosztowały to myślałam, że mu ja*a powyrywam, a o tym że mam aluminiowe felgi dowiedziałam się od uczniów, i oni też powiedzieli ile takie kosztują

mysiak- trzymaj się kochana, wiem co przeżywasz, ale poza wizytami u gina, nic nie możesz zrobić, jeżeli wczoraj pojadłaś trochę to nawet lepiej, czasem są takie dni że można czuć się lepiej, ale to nie oznacza niczego złego

Ostatnia edycja:
helllo :-):-):-) tęskniłyście ???chyba nie za bardzo co bo byłam wczoraj:-D:-D:-D czarna kochanie jak tam?jak się czujesz?właśnie dzisiaj chciałam cię wzywać:-);-)majra super cieszę się ze wszystko dobrze;-):-)

ZA WSZYSTKIE DZIEWCZYNY TESTUJĄCE MEGA KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry