reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

plenitude nawet powiem ci ze nie wiem ktory ale teraz masakrycznie sie spoznia.Jak w lutym poronilam to z wyliczen wszylo ze mialam pozno owulke.Wiec teraz tez tak moglo byc.Ale popołudniu zaczął mnie promieniowac brzuch,klucie z prawego boku itd...i tak jest chwilowo i przechodzi wydaje mi sie ze idzie @.....:-(ale trzymam z calych sil za ciebie &&&&&&&&oby byly II:-)

reklama
angel pamiętam, że plamiłaś ok 31,07/01,08 tylko nie pamiętam czy w tej okolicy dostałaś @? bo jeśli tak to bardzo długi cykl. Ja jednak zachęcam Cię do zmonitorownia cyklu lub zrobienia badań, może sytuacja by się z lekka rozjaśniła, dłuższe cykle troszkę zmniejszają szanse bo jest mniej owu w ciągu roku. U mnie pewny negatyw, tak jak Ty w ciąży miałaś nabrzmiałe i bolące sutki tak i ja miałam duże objawy piersiowe, teraz tego nie ma i wiem, że nici, ale dziękuję za kciuki, test to tylko formalność :baffled:

plenitude juz sprawdzilam miałam 2.07 @ następną już 31.07 a teraz czekam sama nie wiem czemu jeszcze nie mam....:-(nie wiem zobacze moze zrobie test dla pewnosci....ja mam troszke nabrzmiale i brodawki bola przy dotyku ale to tez moze oznaczac zblizajaca sie @.W ciazy to bardziej piersi bolaly mnie po bokach wiec tez pewnie nie jeste.m

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki
późno już, a ja mam jeszcze kupę roboty
napiszę tylko, że byłam dziś u gina i wszystkie wyniki są ok, mamy zielone światło- tak oficjalnie, bo my to już przecież próbowaliśmy zajśc w zeszłym cyklu...;-)
@ się kończy, a więc niedługo do roboty!!!

plenitude, angel: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

... aga221122, mówisz o tej MACY, co to dostępna jest na allegro?...

to jest to co kupowałam - przez jakiś czas nie było na allegro później się pojawiło i kupowałam na allegro Maca – wzmacnia organizm

anii ja niczym rany po cc nie przemywałam, myłam się normalnie, nic mnie nie bolało, zagoiło się jak na psie :-D:-D:-D. Blizna z roku na rok mniejsza i mniej widoczna :-).

cześć dziewczyny,

pati- gratki
mysiak- bardzo się cieszę :-)

martussia- ja od jakiś dwóch tygodni nie plamię, ale 2 tygodnie temu miałam ochotę na krokiety z czerwonym barszczem, oczywiście kupa roboty i przegiełam- mały krwiaczek na majtach, od tej pory nie robię nic poza zawiezieniem dzieciaka do przedszkola i ugotawaniem prostego obiadku

byłam wczoraj na prenatalnych, dzidziuś jest spory nawet 6,63 mm, ale niestety NT w górnej granicy normy 2,4mm; na szczęście cała reszta wygląda dobrze czyli kość nosowa, kość szczękowa, przepływy w serduszku i zastawka trójdzielna, ale pewnie dopóki nie będę miała wyników z testu PAPPA to będę panikować, no i wygląda na to, że IT'S A BOY

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki...dziękuję za kciuki, wizyta pomyślnie przebiegła, Hanutek ma już 2150gr, wielka babka mi rośnie:tak:, wszystkie parametry raczej w normie, widziałam jej piękna buźkę, pierwszy raz tak się ustawiła ze było widac nawet zamknięte oczka:-D. Ale gina powiedziała ze wszystko mi się opuszcza, bóle w miednicy to przygotowanie organizmu doporodu. dostałam już skierowanie na cc bo stwierdziła że mam duże predyspozycje do przedwczesnego porodu:no::shocked2:. mam duzo leżec i malo robić, tylko to co muszę...i mam się zgłosic pod koniec października jeśli nie zacznie mi się akcja porodowa :szok: na umówienie terminu cc:sorry:

przepraszam że tak o sobie ale mijanie czasu mnie tak przeraża że dziś sie chyba biorę za prasowanie miniaturowych rzeczy...

Angel trzymam mocno kciuki...może to będzie to
Plenitude ależ z Ciebie pesymistka, może spróbuj sobie powtarzać codziennie do lustra że będzie dobrze i na pewno będziesz matką...jest cos takiego jak samospełniające sie proroctwo co jest naukowo udowodnione...wiem, łatwo mi pisac, sama raczej jestem z natury pesymistką ale może ty spróbuj...albo polecam książki Marphiego;-), napawają optymizmem choć przez chwilę
Kwiatuszku trzymam kciuki za wizytę
Majra super że wszystko dobrze, oby tak dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Coś dziwnego sie ze mna dzieje... wczoraj wieczorem dostałam lekkie różowe plamienie, a dziś mocniejsze plamienie z małymi plamkami krwi. Czy to możliwe że to już okres, po 20 dniach od poronienia? Nie za wcześnie? moje cykle z reguły miału 29-31dni.

Do góry