reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
anii dzięki bardzo, to wiele dla mnie znaczy, wiem, że niedługo na naszym wątku będę staraczką weteranką :eek:, robię co mogę żeby marzenia się spełniły, ale widzę, że i w tym cyklu nici, cyc zwykły, brodawki różowe, niebolesne w najmniejszy sposób a i tempka spadła do 36,8 z 37 z niedzielnego pomiaru, wczoraj nie mierzyłam bo byłam po pracy w nocy więc bez sensu :baffled:. ogólnie nie mierzę tempki - byłam ciekawa czy się utrzymuje. no nic, może w październiku :baffled:

pati gratulki, zdrowia dla obojga :tak:

angel jak długie masz cykle?

Aniii - powodzenia na wizycie!!!
Pati.b - mega wielkie gratulacje!!!
Lenka - trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&
Angel - ja miałam bardzo dużo śluzu przed spodziewaną @ więc trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&& a może beta zamiast testu?
Kobietko - buziaki dla Ciebie!!!

wczoraj się najadłam czosnku, miodu, opiłam mleka i dziś mi trochę lepiej ale nadal jestem osłabiona

Cześć Dziewczynki,

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Przepraszam, za długą przerwę.

Plenitude uszka do góry. Prędzej czy później musi sie udać.A z tym mierzeniem temp. sama nie wiem. U mnie wygladało to tak, że mierzyłam przez kilka cykli, a w ciążę zaszłam w tym, w którym podarowałam sobie te pomiary (akurat wyjechalismy na pare dni - to była nasza podróż poślubna :))

Pati.b GRATULACJE !!! :-)

Angel może warto zrobić test ... Ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła. U mnie jedynym objawem na początku jaki miałam to wycieczki do wc co 30 min. Obstawiałam zapalenie pęcherza.

AS piękne zdjęcie :)

aniunnia również GRATULACJE!!!

mysiak - uwierz że bedzie ok. Dobre nastawienie to też bardzo ważny składnik powodzenia całego przedsięwzięcia ;)
Będzie dobrze ! Życzę Ci bardzo nudnej ciąży :)

Trzymam kciuki za te wyczekiwane fasolki &&&&&&&&
Wszystkim przeziębionym - duzo zdrówka!!! też walczę

Mam do Was pytanie, może ktoś brał coś takiego jak Bromergon, przez 10 dni po poronieniu brałam ten lek na wstrzymanie laktacji. Skończyłam kuracje zgodnie ze wskazaniem z wypisu ze szpitala.
Potem 5 dni spokoju, a 6 dnia rano obudziło mnie mleko :) Teraz już jest względnie spokojnie, ale czy jest jakiś sposób, żeby zatrzymać laktację nie faszerując się chemią?

Wczoraj miałam wizytę kontrolną po poronieniu - lekarz stwierdził, że jeśli to już końcówka to nie ma sensu brać leków.
Spędziliśmy w gabinecie dobrą godzinę. Okazuje się, że u mnie winowajcą jest niewydolność cieśniowo-szyjkową.
Zresztą, nawet teraz ponad 2 tygodnie po - szyjka ma tylko 1,5 cm i jest nadal miekka :( Ze staraniami o dzidzię musimy się jeszcze wstrzymać.
Za miesiąc kolejna wizyta i ocena sytuacji ...

plenitude roznie raz 29/36/40 wiec sama nie wiem kiedy powinnam sie spodziewac @. Moze zrobie test to bede pewna.bett nawet nie wiesz jak bym chciala zobaczyc II kreseczki ale watpie ze sie udalo. caffee_latte ja tez czesto biegam sisiu ale cos mnie wzielo i duzo pije wiec dlatego pewnie biegam do wc:-)

reklama
angel a jaki masz dzień cyklu? test nie jest złym pomysłem :tak:

caffee_latte ja nie prowadzę wykresów temperatur w cyklu tylko z ciekawości zmierzyłam jaki poziom w ciągu 2 dni i czy spada. jestem śpiochem i nie nadaję się do mierzenia tempki rano bo budziłabym się z termometrem w... :-D poza tym u mnie tempka trochę wariuje i nie jest miarodajna. wierzę tylko monitoringowi, nawet testy owu pokazywały dwie identyczne kreski a na usg pęcherzyk 10 mm :baffled:, za 2 dni taki sam..

kwiatuszek, lenka &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry