reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

As świetne masz córki:-D

Bett zdrówka życzę, kuruj sie tam

Hona pozazdrościć takiego męza

Mysiak gratulacje, wszystko będzie dobrze

Karola mój też pił nutramigen i mu nie przeszkadzało ze śmierdziało, mam nadzieję że teraz Alunia będzie spokojnijsze, buziam

dzisiaj mam wizytę o 19 więc proszę o kciuki

reklama
Witam nowe dziewczyny, nie było mnie 3 dni a tu tyle się dzieje :)

Wszystkie rozpakowane mamy, cieszę się razem z Wami :)

Zafasolkowanym, gratuluje-oby wszystko przebiegło pomyślnie!

mysiak, dasz radę! zastrzyki w brzuch nie takie straszne, ja przed podejsciem do in vitro zaaplikowałam sobie ponad 120 ^^ Trzymam kciuki i gratlacje :)

Magda_88, jesteśmy na tym samym etapie :( Lekarze w większosci temat poronień olewają jak mogą. Myślę, że łatwo przychodzi im powiedzieć "że tak sie zdarza..." i że "natura wie co robi", w ten sposób umniejszaja naszej osobistej tragedii. Natura może i wiedziała co robi 100 lat temu kiedy ludzie żyli na naturalnych produktach, od małego w zdrowym otoczeniu, bez stresu (pomijam okres wojenny).
Teraz od małego otacza nas chemia w jedzeniu, lekach itd. wiec skoro wspomagamy organizm w chorobach, to tak samo powinni wspomagać organizm w ciążach jeśli są poronienia lub inne problemy, takie jest moje zdanie.
Mam nadzieję, że zarówno Twoja jak i moje badania przyniosą odpowiedź na pytanie, dlaczego nas to spotyka.

aga221122, mówisz o tej MACY, co to dostępna jest na allegro?

Ja czekam na wynik (ma być jutro) prolaktyny po obciążeniu, wczoraj byłam na badaniu, a potem chodziłam przez pół dnia zła jak osa, jak to przez ten metoclopramid to ja dziękuję, jeśli ktos sie leczy na refluks to ma przekichane po tym leku...a jego otoczenie jeszcze bardziej ^^
Poza tym zakupiłam sobie ziółka wg mieszanki Oo.Klimuszki na druga fazę i zamierzam pić od połowy kolejnego cyklu.
No i zastanawiam sie kiedy dostane pierwszy okres, po poronieniu, bo jestem gdzieś w okolicy, jeszcze kilka dni chyba.. Jak było z tym u Was, jeśli mogę zapytać?:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki:-) as ale masz śliczne dziewczynki;-)aniunnia ogromne gratulki duzo zdrowka kochana:tak:karola aj mnie juz wszystko dobija sama nie wiem co to za dolek mnie ogarnal.@ jeszcze nie ma wiec czekam.A co kochana u was jak niunia?pozdr.mysiak gratuluje kochana nic tylko sie cieszyć,bedzie dobrze:tak:

dziewczyny ja caly czas czekam na @ ale zero objawow ciazy piersi nie bola wiec pewnie nie ma co marzyć.A jak u was bylo ze śluzem na poczatku ciąży bo ja jakos dziwnie mam go duzo zazwyczaj czulam suchosc.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
ameritum no wlasnie ja tez mam zawsze sucho a teraz mam mokro czasem mam wrazenie ze dostałam
@ ide a to tyko śluz więc nie wiem moze to tez taki cykl,sama nie wiem co myslec.

reklama
magda no nie wiem wlasnie chyba bede musiala zrobic...bynajmniej bede wiedziec czy czekam na @.Dzięki dziewczyny ale watpie ze jestem w ciazy.

Do góry