Cześć Dziewczynki,
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Przepraszam, za długą przerwę.
Plenitude uszka do góry. Prędzej czy później musi sie udać.A z tym mierzeniem temp. sama nie wiem. U mnie wygladało to tak, że mierzyłam przez kilka cykli, a w ciążę zaszłam w tym, w którym podarowałam sobie te pomiary (akurat wyjechalismy na pare dni - to była nasza podróż poślubna
)
Pati.b GRATULACJE !!! :-)
Angel może warto zrobić test ... Ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła. U mnie jedynym objawem na początku jaki miałam to wycieczki do wc co 30 min. Obstawiałam zapalenie pęcherza.
AS piękne zdjęcie
aniunnia również GRATULACJE!!!
mysiak - uwierz że bedzie ok. Dobre nastawienie to też bardzo ważny składnik powodzenia całego przedsięwzięcia
Będzie dobrze ! Życzę Ci bardzo nudnej ciąży
Trzymam kciuki za te wyczekiwane fasolki &&&&&&&&
Wszystkim przeziębionym - duzo zdrówka!!! też walczę
Mam do Was pytanie, może ktoś brał coś takiego jak Bromergon, przez 10 dni po poronieniu brałam ten lek na wstrzymanie laktacji. Skończyłam kuracje zgodnie ze wskazaniem z wypisu ze szpitala.
Potem 5 dni spokoju, a 6 dnia rano obudziło mnie mleko
Teraz już jest względnie spokojnie, ale czy jest jakiś sposób, żeby zatrzymać laktację nie faszerując się chemią?
Wczoraj miałam wizytę kontrolną po poronieniu - lekarz stwierdził, że jeśli to już końcówka to nie ma sensu brać leków.
Spędziliśmy w gabinecie dobrą godzinę. Okazuje się, że u mnie winowajcą jest niewydolność cieśniowo-szyjkową.
Zresztą, nawet teraz ponad 2 tygodnie po - szyjka ma tylko 1,5 cm i jest nadal miekka
Ze staraniami o dzidzię musimy się jeszcze wstrzymać.
Za miesiąc kolejna wizyta i ocena sytuacji ...