reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mysiak - mega wielkie gratulacje!!! trzymam kciuki za dalsze pozytywne wieści &&&&&&&&&&&&&

wybaczcie moją krótką wypowiedź ale jakieś choróbsko chce mnie dopaść :-(

Witam

Mysiak gtatuluje z calego serca,wreszcie wiem,kto jest BERKIEM!!!!Super wiadomosci!!!

Plenitude trzymam kciuki za testowanie.Fajnie byloby zaczac kibicowac kolejnej grupce nowych zaciazonych.

Bett kochana nie daj sie chorobie,zazyj profilaktycznie wszystkie mleka z miodkiem i czosnkiem i inne swinstewka.Wow to juz 33 tydzien,z zapartym tchem sledze Twoj suwaczek bo ja tuz za Toba:tak:

U mnie ok,jestem cala w skowronkach,nawet moja przyszla bratowa zauwazyla,ze,jak to powiedziala"wygladam swietnie,nawet moje oczy sie smieja".To prawda,dzis wrocil maz i naprzywozil roznych rzeczy dla malego,tak mnie tym wzruszyl,ze malo nie plakalam.Juz kiedys to pisalam na tym forum,ale napisze jeszcze raz,JAK TU GO NIE KOCHAC?Jest cudny,uwielbiam Go i kocham nad zycie.:-)

Loi - Tak, staramy się w tym cyklu. Od poronienia do @ minęło 32 dni, a od 6 nowy cykl. Nie ma przeciwwskazań, bo wszystko jest ok, badania wyszły dobrze :) Może uda się coś zdziałać :)

Mysiak
- Gratulacje :)

Mysiak gartulacje:))) Za 9 miesięcy prosze o wrzucenie fotki słodkiego juniorka/ki:))))
Plenitude &&&&&&&&&&&&& za pozytywny wynik testowanka:))))
Bett domowe miksturki na przeziębienie i do wyrka. Nie daj się chorobie!
Hona ale Twój suwaczek leci:)
Pozdrawiam Was wszystkie:)))

mysiak: gratuluję!!! Taka cicha myszka- nic nie mówi, tylko działa, anie tak jak ja: klepię na prawo i lewo i nic z tego nie wynika... ;-)

enya, nisiao: będziemy walczyc dalej!!! Nie damy się wrednej @!!!! Robię jej jutro pożegnanie, bo mam zamiar pożegnac ją na dłużej niż miesiąc. Dołączacie do komitetu pożegnalnego?;-)

aniunia: GRATULACJE!!!! CZekamy na fotkę.

reklama
Emka to prawda,az sama sie dziwie,ze to juz 31 tydzien:szok:.Wlasnie latalam gdzies po internecie w poszukiwaniu listy co dokladnie bede potrzebowac dla malego do szpitala,no i co dla mnie,nie chce o niczym zapomniec,a ze jestem strasznie roztrzepana to musze miec dokladnie spisane co i jak,bo napewno zapomne o czyms waznym.A moze Wy cos takiego macie?Badz wiecie z autopsji,co musze zabrac?Troche tego juz mam,ale to pewnie i tak nie wszystko.

Do góry