reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc kobietki

Ujawniam sie z wielkim strachem w oczach i serduchu.....
Byłam dziś u lekarza, potwierdził ciążę, pecherzyk jest w macicy, wielkośc odpowiednia do tygodnia ciazy :)
Obstawił mnie lekami
luteina 2x2, duphaston 3x1 i do tego zastrzyki clexane od jutra po jednym dziennie w brzuch. musze się tego nauczyć, ale zrobie wszytsko by zwiększyć szanse.

prosze o modlitwe i kciuki.... aaa strasznie sie boje....

reklama
martusia no mleko smierdzi okrutnie,ale małej smakuje w miare-to najwazniejsze.nisiao trztmam &&&&&&&&&&&&&&&&& za starania.plenitude,aaaa zla jestem ze zadna lekarka sie wczesniej nie poznała...przeciez to widac,a mała ma ksiazkowe objawy...co do wagi toi tak wazy za duzo o 200gram...kobietko juz nie daleko do marca:-).ojjjj bede ci kibicowac.juz to robie.mysiak bedzie dobrze.masz ten sam zestaw ktory ja miałam.i mam mała...dasz rade:tak:.

u nas noc była ciezka...mała zle sie czuła,usnela o 1.30...:szok::-(...dzis juz lepiej,bylismy na spacerku i dzis nieco spokojniej.zobaczymy jaka bedzie noc.jutro jedziemy umowic mała do gastrologa...

mysiaczku gratulki - buziaki i nuuudnej ciąży, niech wszystko będzie dobrze :tak:

karola ja tak zazwyczaj trafiam z lekarzami - ginami najczęściej.. :baffled:

kobietko pozwól, że Ci potowarzyszę do marca :-D

Ostatnia edycja:
mysiak wielgachne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! oby tak dalej :-) trzymam mocno, mocno kciuki &&&&&
kiedy kolejna wizyta?

Ilii wszystkiego, co najlepsze dla Córeczki - zdrówka przede wszystkim i dużo dużo radości :-):-) Twoja Córeczka jest miesiąc starsza od mojego Tymona :-) (bez jednego dnia)

karola1388 oby noc byla dla Was już spokojniejsza:-) &&& Myślę, że organizm Małej zacznie się przestawiać/przyzwyczajać do nowego mleka i będzie już tylko!! lepiej:-)

Plenitude a Ty miałaś jakoś teraz testować? przyszła @? przepraszam, jeśli coś pomyliłam, ale nadal się Was uczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Loi ja testuję 28,09, mogę już 27 ale zobaczymy czy wytrzymam, nie wiem kiedy była owu dokładnie (mam 2 dni różnicy w lutealnej) więc tak na oko liczę 12 dni brania duphastonu od potwierdzonej owu :-)

reklama
Do góry