reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc kobietki

Ujawniam sie z wielkim strachem w oczach i serduchu.....
Byłam dziś u lekarza, potwierdził ciążę, pecherzyk jest w macicy, wielkośc odpowiednia do tygodnia ciazy :)
Obstawił mnie lekami
luteina 2x2, duphaston 3x1 i do tego zastrzyki clexane od jutra po jednym dziennie w brzuch. musze się tego nauczyć, ale zrobie wszytsko by zwiększyć szanse.

prosze o modlitwe i kciuki.... aaa strasznie sie boje....

reklama
martusia no mleko smierdzi okrutnie,ale małej smakuje w miare-to najwazniejsze.nisiao trztmam &&&&&&&&&&&&&&&&& za starania.plenitude,aaaa zla jestem ze zadna lekarka sie wczesniej nie poznała...przeciez to widac,a mała ma ksiazkowe objawy...co do wagi toi tak wazy za duzo o 200gram...kobietko juz nie daleko do marca:-).ojjjj bede ci kibicowac.juz to robie.mysiak bedzie dobrze.masz ten sam zestaw ktory ja miałam.i mam mała...dasz rade:tak:.

u nas noc była ciezka...mała zle sie czuła,usnela o 1.30...:szok::-(...dzis juz lepiej,bylismy na spacerku i dzis nieco spokojniej.zobaczymy jaka bedzie noc.jutro jedziemy umowic mała do gastrologa...

mysiaczku gratulki - buziaki i nuuudnej ciąży, niech wszystko będzie dobrze :tak:

karola ja tak zazwyczaj trafiam z lekarzami - ginami najczęściej.. :baffled:

kobietko pozwól, że Ci potowarzyszę do marca :-D

Ostatnia edycja:
mysiak wielgachne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! oby tak dalej :-) trzymam mocno, mocno kciuki &&&&&
kiedy kolejna wizyta?

Ilii wszystkiego, co najlepsze dla Córeczki - zdrówka przede wszystkim i dużo dużo radości :-):-) Twoja Córeczka jest miesiąc starsza od mojego Tymona :-) (bez jednego dnia)

karola1388 oby noc byla dla Was już spokojniejsza:-) &&& Myślę, że organizm Małej zacznie się przestawiać/przyzwyczajać do nowego mleka i będzie już tylko!! lepiej:-)

Plenitude a Ty miałaś jakoś teraz testować? przyszła @? przepraszam, jeśli coś pomyliłam, ale nadal się Was uczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Loi ja testuję 28,09, mogę już 27 ale zobaczymy czy wytrzymam, nie wiem kiedy była owu dokładnie (mam 2 dni różnicy w lutealnej) więc tak na oko liczę 12 dni brania duphastonu od potwierdzonej owu :-)

reklama
Do góry