reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

angel myślę,że żadna z nas nigdy nie zapomni tego przeżycia.Naprawdę nie musisz radzić sobie sama ze swoimi smutkami,my tu wszystkie jesteśmy po to,żeby wspierać się nawzajem.Raz pocieszamy inne,raz żalimy się same.
martussia no właśnie dobre pytanie -co będzie po 3@;-)Nie mówię o tym głośno,bo wtedy pojawia się taki wielki strach:szok:To do rana nie puszczam kciuków nawet na chwilkę:-)Oby teścior był po twojej myśli...
lenko a dlaczego ktoś miałby cię wyśmiać?Każdy ma swój pomysł na życie i to czym na nie zarabia to wyłącznie jego sprawa.Przynajmniej uczciwie zarabiasz nie krzywdząc nikogo.Z czego tu się śmiać?Mnie najbardziej wkurzają tacy ludzie typu "wujek dobra rada",co ich to obchodzi jakie relacje macie z m?Jesli masz życzenie pomóc m to im guzik do tego.A odnośnie pomnika to spytaj ile się dołożyły inne wnuki i gdzie oni byli jak wyście zajmowali się babcią.Poza tym uważam,że aniunia ma rację -pomniki zazwyczaj kupują dzieci nie wnuki.
anii jak się czujesz?Mam nadzieję,że to tylko jednorazowy "postrach" i więcej cię to nie spotka.Moze spróbuj jakoś wytłumaczyć maluchowi,że teraz mama nie będzie na każde jego zawołanie.Wiem,że to trudne,ale brzusio teraz najważniejsze.
mysiakszlak mnie trafia jak czytam o kolejnych partaczach co to "źle wyczyścili",jakbyśmy jeszcze za mało przeszły.:wściekła/y:Trzymam &&&&&&&& żeby już wszystko było dobrze
IZW rozumiemy,dzidziuś najważniejszy.Trzymam kciuki,żeby wszystko się jakoś ułożyło i żebyś już nie musiała się tak denerwować
dulano ja z kolei mówię,żeby stawać z boku,bo w razie czego sama się możesz odciąć:-)

reklama
Lenka, sprawa jest prosta - czujesz porzebe dolozenia sie to sie dokladasz, nie to nie i juz. Jesli sie dokladasz, to nie tyle ile sobie krzykna, a tyle ile uwazasz za stosowne/na ile Cie stac/ile chcesz dac. Tylko nie daj sobie sprzedac poczucia winy - nie masz obowiazku, zwlaszcza ze kandydatow na fundatorow jest sporo.
IZW, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - jestescie biedniejsi o kase, bogatsi o doswiadczenie i dacie rade. Wazne ze macie siebie i te kruszynke w drodze na swiat.
Aniii, powrot do szpitala. Masz jakies podtrzymanie?

Cholercia, mam zjazdy... Potrafi mi sie nagle zrobic ciemno w oczach i slabo - wczoraj w markecie, dzis w komisie meblowym... Pierdykam taki uklad - jestem z dzieckiem w wozku i zaliczam zjazd w miejscu publicznym.

Kłaczek a łykasz jakieś witaminki???
Gatto -uśmiałam się z tego ,że ginek oczy na Ciebie postawił hihi , to dobrze ,że masz te zastrzyki pewnie po wizycie jesteś spokojniejsza co ?
a ja się trzymam puki co twardo ,ale gdzie tu do końca dnia jeszcze.

kłaczku wiem,że ciąża rządzi się własnymi prawami,ale to naprawdę niebezpieczne dla całej waszej trójki.Może powinnaś udać się do lekarza?

A w ciąży z Karolkiem też tak miałaś ?
wiecie co jak ,mnie ciągnie do fajek niepotrzebnie dziś je kupiłam chyba i chyba zainwestuje w elektronika jednak zamiast smrodów takiego z olejkiem pachnącym sobie kupię dziś będę akurat w carefourze ,a tam mają takie e-fajk
i.

Hej dziewczyny ja tylko nA chwile Bo w pracy jestem.. Czy to normalne mieć powiekszony jajnik?? Dzisiaj byłam na usg dop. Niedosc ze bolesne to podejrzewają ze to mogła być ciaza pozamaciczna , pewności nie ma, na usg nic nie było widać, na szczęście bthcg spada pomału a w Pt powtórka i jak będzie na tym samym poziomie to czeka mnie laparoskopiA, znowu szpital;(( czy to skutku ciazy może ze jajnik jest sporo większy ?? Bo nic nie powiedzieli pozniej sama sie doczytalam tego...

Mootylku - ja się nie znam nie jestem lekarzem , no moje jajniki były normalnej wielkości po zabiegu nie wiem co Ci napisać nawet , może ta laparoskopia wyjaśni co się zadziało,ale lepiej ,żeby betka ładnie spadła.Zastanawia mnie czemu Ci nie powiedzieli ,że jest powiększony.

reklama
dulano przykra sprawa z kolezanka:-( anii jedz do szpitala nie czekaj...kurde,a co oni ci powiedzieli w tym szpitalu,ze od czego te plamienia???? nie zastanawiaj sie,ze nie dawno wyszlas powinno im byc wstyd,ze kurka wypuscili cie,a tu znowu to samo...bett,ale najlepsze jest to,ze my nie chcemy tej dzialki za free tylko chcemy za nia zapłacic jakas symboliczna kwote jak bysmy brali kredyt np ze 20,30 tys zeby pozniej gadania nie było,bo oni sa tacy,ze jakby oddali to by wypominali,ale stwierdzili,ze dzialka stoi pusta wiec jest na sprzedaz no i jak chcemy to mozemy kupic za 160 tys:-D smiech na sali...taka sama dzialke mozemy kupic za 80-100tys...i w obojetnie jakim miejscu...ale damy sobie rade.narazie musimy wynajmowac,bo mamy 1 kredyt jesio przez 2 lata,ale pozniej pomyslimy o czyms swoim.wlasnie o kupnie domu,bo blokow nie chcemy.lenka ty tez paznokcie obgryzasz????? no ja na odskoczni wlasnie o swoim problemie z tym zwiazanym pisalam...:zawstydzona/y: nio u mnie wczoraj była moja fryzjerka i z dlugosci nic mi nie pociagła,bo ja prosilam,bo zapuszczam na przyszły rok na wesele,ale z objetosci i pocieniowała i odrazu lepiej sie ukladaja.gatto no to dobre wiesci nam tu przynosisz:tak: nio data porodu fajna akurat szkraba na lato bedziesz miala juz takiego fajnego i w upały nie bedziesz dychac:-D to kochana odpoczywajcie sobie.kłaczek,a ja mysle,ze takie zaslabniecia na poczatq sa normalne pod warunkiem,ze nie zdazaja sie za czesto...wkoncu sporo kobiet majacych lub nie ajacych @ wlasnie po takich omdleniach sugeruje,ze jest w ciazy...

kochane ja juz po wizycie.wszystko jest dobrze.szyjka taka jaka była taka jest.napinania sa,ale takie w normie.za tydzien w piatek mam usg zeby zobaczyc jak mała sie rozwija,czy przybiera prawidłowo na wadze i jak tam moja szyjka wyglada od srodka...połozna mnie zwazyła i przez tydzien przytyłam az 700 gram lekarz sie smial powiedział,ze sporo generalnie czuje sie dobrze tylko jestem mega senna no i mecze sie coraz bardziej.duzym problemem jest dla mnie taka wycieczka do lekarza,a do przychodni mam zaledwie 15 minut na nogach...no i ciagniecia mam w pachwinach,wiazadłach i kłucia niemilosierne,ze nospe musze sobie brac.jesli na usg szyjka bedzie ladna to odstawiamy fenoterol no i pod warunkiem,ze napinan nie bedzie...takze wszystko dobrze,ktg mam co wizyte juz teraz,serduszko biło takze.

Do góry