reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lenka - zgadzam się z Duncus w 100%
IZW - trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&& przykro mi że tak wyszło z tym mieszkaniem - a nie da się jeszcze tego jakoś rozwiązać polubownie? kurcze szkoda tej kasy co tu włożyliście... nie martw się dzidzi to na pewno nie zaszkodziło. co to znaczy że nie chcesz pisać o smętach? masz pisać o tym co się dzieje, teraz to są smuteczki a za jakiś czas będzie dzika radość. ja na początku też pisałam tylko o moim krwiaku, plamieniach i schizach. my tu takie masochistki jesteśmy i nam smęty nie straszne
Karola - no niestety tak to jest z tą rodziną... ja to jestem taka że jak coś mam to się chętnie dzielę, ale nie wszyscy tak mają. najgorsze że przecież tym dziadkom by nie ubyło jakby Wam dali tę działkę i tak stoi pusta a do grobu jej przecież nie zabiorą?! paranoja
Dulano - przykro mi z powodu Twojej koleżanki. też ostatnio spotkałam się z tym tematem u młodej dziewczyny i też nie mogłam zrozumieć jak to możliwe :-:)szok:
Aniii - jak ciemny śluz to znaczy że jest to stara krew, więc możliwe że to jeszcze po tamtym krwawieniu zostało, ale na wszelki wypadek wybierz się do szpitala. trzymam kciuki &&&&&&&&&&

reklama
Dzien dobry :)

As.... ależ masz ślicznotke w domq... pięknota, prawdziwy skarb :) chwal się chwal... ja jestem za :)

Plenitude.. spokojnie, uda się napewno... ja sie wczoraj dowiedziałam, ze moj lewy jajnik jest do dupki... ale trzeba byc dobrej mysli.. ja zaciskam za Ciebie kciuki :)

Gatto i jak po wizycie już? czekam na wieści z niecierpliwoscią :)

Angel.. niestety istnieje coś takiego jak niepłodnośc wtórna... cos się dzieje po pierwszje ciaży z kobietą i dupa, tylko in-vitro, ale do tego warto zbadac zołnierzyki, bo parametry nasienia też z wiekiem się mogą zmieniac...

Lenka super, ze to stare zakażenie, kamień z serca

Matko dziewczyny reszty nie ogarniam hahaha tyle naprodukowałyscie ze nie aje rady, czasu mi brakło hihiih

Co do mojego zielonego swiatła to moj lekarz powiedział, ze nie ma co czekac 2-3 miesiace bo skoro przyjdzie @ to wszystko już bedzie ok, macica gotowa (bo złuszca sie przy @) hormonalnie też organizm jest gotowy. pytałam dlaczego w takim razie lekarze kaza czekac to mi powiedział, ze to odgornie załozona zasada, która nie ma zadnego poparcia medycznego...

Mam zrobic tylko badanie na toxo i jak chce to poleca badanie na chlamydie i jeszcze jakies dwie choroby...

Anii ja też bym pojechałą do szpitala... hehs.. lepiej dmuchac na zimne..

IZW.. syt mieszkaniowej nie zazdroszcze, szkoda, ze rodzice tak podeszli do tematu :( trzymam kciuki i zycze duzo spokojju :)

Mysiak - ja robiłam chlamydię , mykoplasmę, ureoplasmę ,opryszczkę i hpv i wyszła ureoplasma ,ale już przeleczyłam to świństwo , tokso też warto zrobić dobrze gada dać mu wódki hihihi :-D

a ja znowu rzucam fajki właśnie wypaliłam peta porozwieszałam po domu kartki z napisami nie palić !!!!! i będę się starała trzymać , biorę się teraz za obiadek.

Anii zgadzam sie z dziewczynami, leć do lekarza i głowa do góry będzie dobrze
Kobietko walcz z tymi papierochami walcz dzielnie, ja nigdy nie paliłam, ten smród mi bardzo przeszkadza, ale za to obgryzam paznokcie, a jak nie paznokcie to skórki, masakra

dziewczyny dzięki za Wasze odpowiedzi

Też jestem takiego zdania co Wy jeśli chodzi o ten pomnik tylko miałam trochę wyrzuty sumienia, ale już przechodzą.Zresztą na pogrzeb też my wyladaliśmy kasę, ale już prawie nam oddał.Mój teściu to chyba myśli ze my śpimy na pieniadzach, on od roku nie pije, a od półtorej gospodarstwo jest na nas więc to mu decydujemy na co kasę wydajemy , a nam zależy żeby trochę rozwinąc gosp., teraz spłacamy ciągnik. Wcześniej kasę trzymał on a my robiliśmy a on przepijał. Nic odłożyć nie mozna było, zresztą dużó zawdzięczamy własnej pracy, a nie mamy naprawde luksusów, jedyne nowe meble to meblościanka kupiona przez moich rodziców i nasza łożko a reszta ma z 20lat albo więcej, bo nie stać nas, i jeszcze okno wstawiliśmy. I mam trochę do niego żal , że sam robił na gosp, wie jak było, a teraz myśli że nam kokosy z nieba spadają. a sam ma renta strukturalna i moze ją wydać tylko na siebie i swoje potrzeba bo na życie i rachunki nie musi.
No to się wyżaliłam od razu lżej .

Byłam u fryzjera , zadowolona jestem.
Buziaki dla wszystkich:-D

Lenka -ja też obgryzam ,ale skórki i nie mogę przestać kiedyś na jakiś czas przestałam i znowu do tego wróciłam....
Do palenia tak samo jakoś brak mi było wytrwałości ,ale nie tym razem tym razem musi się udać.
Nie miej żadnych wyrzutów sumienia wiecie najlepiej ile trzeba włożyć w gospodarkę żeby przynosiła zyski , my tak samo jeden pokój mamy z nowymi meblami ,a drugi z 20 paro letnimi i żyjemy też nas na wiele rzeczy nie stać więc Cię rozumiem doskonale, więc głowa do góry i nie miej żadnych wyrzutów.

lenka21 ja ci polecam na pazurki super odzywke.. ja też obgryzałam bo mi sie pazury zadzierały, a od 4 tyg mam piekne pazurki... maluje je tą odżywka :)
image_x6u32.jpg

Mysiak dobre wiesci, kroczek po kroczku i do upragnionego celu!!!
Anii zgadzam sie z Bett, ze to moze byc poprzednia krew,ale ja bym poszla do lekarza.

Ja juz po wizycie, moj ginek wystawil oczy jak mnie zobaczyl. Dopiero tydzien temu bylam u niego i mu lamencilam, a teraz zmiana totalna. W kazdym razie mam zwolnienie z pracy. Dostalam zastrzyki z progesteronem do robienia co drugi dzien, zeby lepiej utrzymac ciaze. data orientacyjna porodu to 1 marzec. Usg dopiero za jakies 10-14 dni. To na razie tyle.

reklama
Bett :) na 7-8 dni. Z moją teściową też na początku było beznadziejnie ale zaczyna się uspokajać i jest coraz lepiej. Na szczęście mieszkamy ok 300km od siebie. Zobaczymy jak będzie teraz:-).

Duncus, czuje się jak apteka :-p:D ale skoro Honie pomogło to nam też!!! Zastanawiam się tylko czemu nie mam monitoringu... A jestem z okolic Myślenic :-) a Ty?

Aniii, leć do lekarza, niech Cię zbada, twój niepokój też nie pomaga. Lepiej mieć wszystko pod kontrolą. Ale ogólnie myślę jak Bett - ciemny śluz tomoże być stara krew, z wcześniejszego krwawienia. Trzymam kciuki!!!!

Gatto :) super!!! :-D

Do góry