reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Angel, natluszczajcie skore, chroncie ja przed chlodem i detergentami. Nie od rzeczy bedzie wit. A, ale generalnie tu sie dermatolog przyda bo to co pisze to takie srodki dorazne.

szkoda gadac dermatolog zapisuje drogie masci niby przejdzie na chwile a zaraz to samo:-(sama nie wiem co to jest szkoda mi meza bo widze ze go to meczy,boli i szczypie.

no najbardziej rozsadne wydaje sie mega natluszczanie tylko czym zeby to przynosilo jakies efekty:confused: kurcze nic nie przychodzi mi do glowy:no:popytam swoich moze ktos ma jakis dobry sposob:tak:

Ja na taką pękającą aż do krwi przesuszoną okropnie skórę dłoni stosowałam maść z witaminą A, taką z apteki - tłusta i klejącą, cierpliwie smarowałam przez ok 2 tygodnie i dopiero przeszło :-)

Ostatnia edycja:
dziekuje bardzo dziewczyny za pomoc,moze wkoncu pozbedziemy sie tego cholerstwa:-)
Plenitude kochana ma dokladnie tak jak ty mialas jutro lece do apteki po masc z witamina A mam nadzieje ze pomoze.DZIEKUJE:-)

Ostatnia edycja:
karlajed no wlasnie sie zastanawiam czy to nie jakis odczyn poniewaz moj M ma alergie na pyłki,skoszona trawa itd....
i zawsze na wiosne zaczyna jesc wlasnie takie tabletki jak napisalas:-) w zeszlym roku na jesien skonczyl jesc to pojawilo sie to...powiem mu zeby zaczal jesc mamy w domu 2 opakowania.Dziękuję Ci bardzo.

reklama
w piątek pojechałam z krwawieniem do szpitala byłam w 10 tc leżałam na fotelu i czekałam aż pan doktor powie " wszystko jest w początku " ta cisza była przerażająca już wtedy wiedziałam ze coś jest nie tak usłyszałam tylko 'przykro mi" potem już niczego nie słyszałam ...( nie miałam zabiegu dostałam jakieś tabletki i poroniłam ), strasznie to przeżyłam i przezywam do tej pory jednak mam pięcioletnią księżniczkę i to dla niej muszę się wziąć w garść. Razem z mężem bardzo pragniemy drugiego dziecka i na pewno się nie poddamy i będziemy starać się dalej . Kiedy ponownie udało wam się zajść w ciążę ?

Do góry