witajcie.widze,ze zaczyna sie temat snow wiec i ja sie podziele z wami co mnie sie dzis sniło...ząb z dziura..taki kieł w ktorym u gory robiła sie dziura.nic wiecej ja go widzialam,ale nie wiem u kogo to bylo itd...jak sie zeby snia to niedobrze prawda???
malami123 ja to taka skleroze juz mam normalne hehe.
kawa z mlekiem witaj.zapalam swiatełko*. czyli od samego poczatq brałas clexane??? no wlasnie ja wczoraj powiedzialam swojej ginekolog czy wypisze mi recepte to odp ze narazie nie bo nie potrzebuje...sek w tym,ze nie wiadomo czy nie potrzebuje...za 2 tyg bede robic test to sie okaze czy nie potrzebuje...ale wolalam wczesniej sobie wykupic i miec...a ile placilas za ten lek????
klaczku mnie genetyk zalecił branie clexane,acard i luteine w nastepnej ciazy...z racji 2 poronien,c.biochem. i tego,ze wszystkie wyniki jak narazie sa w normie to powiedzial,ze przyczyna moze byc krzepniecie krwi...ale powiedzial tez,ze jesli chodzi o wyniki to z tym jest problem,bo raz moga byc ok,a za 2,3 mies moga byc juz nie ok wiec powiedzial,ze profilaktycznie mam brac,nie zaszkodzi a pomoze.nio a chodziło mi o magnez nie wiem czemu napisałam zelazo
a kawe pijam tak 3,4 razy w tyg wiec kupie sobie dzis ten magnez.
MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) * ...