reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
maggie, ja kwestie smaku znam juz od jakiegos czasu
www. kwestiasmaku.com
Moja ulubiona strona, robie z niej torty, pasty i wiele innych
I zawsze sie udają, co sie liczy

kobietka, duzo zrowia zycze

Hejka babki!

No Czarna pozdrowionka kochana :)

Kłaczku no cóż ja noża nie uniknęłam :( Mam nadzieję, że się jakieś zrosty nie przyplątały. Rok i tak muszę sobie dać spokój, więc tak czy siak czekać muszę. Oglądałam dzisiaj moją d ..., melduję, że też jest z tyłu i zawsze tam była. Życie to nie je bajka, jak mawiał mój były. Łykaj te piguły, trzymam kciuki, żeby gładko poszło i po twojej myśli &&&
Pion nadal trzymaj, jak się zachwiejesz chętnie podeprę :)

Buziole dla wszystkich i miłego dnia

Witajcie.Dawno tu nie zaglądałam,ale zalożyłam z mężem studio fotograficzne-sesji itp. i bylo troche pracy.Dziś jadę po odbiór wyników kariotypów :( mam nadzieję że będzie ok,bo jak wiecie nie doczekalam do tego nie zachodząc w ciążę ;p

witam wtorkowo
Klaczek- łykaj te piguły.Może uda ci się uniknąć noża.z całego serca Tobie tego życzę.

A my się klimatyzujemy oj cięzko jest.Piorę non stop.
Mały mówi że chce wracac w góry.
a ja jutro testuje trzymajcie kciuki.

Silentenigma to twój maluch już taki duży?! Ciekawe jaki wynik kariotypów. czy płaciłaś za to badanie? Jeżeli tak, to czy można wiedzieć ile? Pozdrowionka

Karollcia &&& za testowanko :)

hej kochane:)
ja ze sprawozdaniem z wizyty dzidziol zdrowy rosnie, narzady wszystkie serduszko bije:) wazy 125g normalnie szok:) raczka ruszal przed twarzyczka jakby muchy lapal hehe jestem bardzo szczesliwa:):):) plci jeszcze nie znam bo lekarz powiedzial ze za wczesnie bo dopiero teraz narzady sie ksztaltuja i nie chce wprowadzac w blad wiec na nastepnej wizycie ma okreslic konkretniej :)leki dalej mam brac lutke dowcipna, asmag forte i witaminki dodatkowo zapisal mi nospe bo czasem mnie brzusio kluje i twardnieje mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy :)

oto moj muchołowca :):):)

Zobacz załącznik 318881Zobacz załącznik 318882

Cześć Kochane
karolcia33 chciałam ze starankami poczekać do lata ale mój Albert mnie naciska że działamy teraz tylko że u nas w małżeństwie różowe okulary nosi właśnie on i mówi że jak teraz dajemy radę to damy również z dzidziusiem a ja znowu myślę że jeszcze tyle remontu że trzeba kredyt wziąść i czy wg uda nam się go wziąść bo ja jak narazie z firmą moją to mam same koszty a nie przychody no i tak do lata myślałam że się wyjaśni wszystko i na spokojnie zaczniemy staranka dzisiaj mam wizyte u gin i kończę drugie opakowanie tab anty i nie wiem czy brać następne opakowania ale strasznie mi po tych tabletkach pryszcze wyskakują jak bym miała 17 lat:zawstydzona/y: i szczerze ci powiem że ja też chciałabym już mieć pod serduszkiem dzidzie i wmawiam sobie raz tak a raz tak no ja niestety już taki typ jestem że muszę zawsze wszystko wypisać za i przeciw panny bo taki mam znak zodiaku tak już mają:sorry2: Dzisiaj po wizycie zobaczymy i podejmę decyzje po rozmowie z lekarzem
ssabrina ja niestety przez 11 miesięcy czekałam żeby nie było @ i zawsze była i też już sama nie wiem co dalej...:confused:
czarna76 jak twój mężuś taki żartowniś to poprostu przy przytulankach zrób tak aby kochać się bez zabezpieczeń :-p i powiedź mu to z uśmiechem na ustach wiesz tak z pazurem zadziałaj na niego a jak już będzie chciał zedrzeć z ciebie wszystko to wtedy z nim o tym porozmawiaj:-D zgodzi się napewno:-D
Anulka super wieści więcej tu takich brakuje pozdrawiam kochana i napewno wszystko będzie ok :)
Kłaczku po przeczytaniu twojej wiadomości to samo powiedziałam na głos Q...wa, kobito trzymam za ciebie kciuki kobito nasza bądź dzielna i tak jak mówi zjola trzymaj pion!!! Buziaki &&&za ciebie kciuki

No ja rąk dzisiaj nie czuję malowania ciąg dalszy wczoraj do 21 z moim malowanko było mam nadzieje że do czwartku z tym malowaniem się uporamy a potem panele mebelki i na swoim:tak::tak::tak:

BUZIOLE KOCHANE

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny:-)

kłaczek - trzymam kciuki żeby szybko i bezboleśnie poszło, trochę za niską masz hemoglobinę, a nie ma jakieś tabletek żeby tak szybko podnieść? Zapytam się teściowej bo ona się zna na tym,no bo pewnie tu leży przyczyna tego że tak Ci ciężko nawet na zakupy pójść. Również jak zjola służę ramieniem żeby podeprzeć w ciężkie chwilach. Uszy do góry!!!
anulka - super wieści, teraz tylko bez nerwów, bo dziecku wszystkie emocje swoje przekazujesz, jest dobrze i będzie dobrze, trzymam kciuki &&&& za spokojne już tylko 26 tyg :-)
karolcia - cześć, ale dawno Cie nie było.Dużo śniegu było?słyszałam że lipa straszna jest - bo cały śnieg się roztopił.
smutna - Ja też jestem przed 1 @, czuję że się zbliża, ale nie po plamieniach tylko po nerwach, denerwuje mnie wszystko - nawet to że touchpad w laptopie jest akurat w tym a nie innym miejscu, od wczoraj jestem na tabletkach uspokajających bo nawet mój mąż - mega cierpliwy człowiek, nie wytrzymuje za mną:zawstydzona/y:
EwelinaK26 - ale jaka będzie satysfakcja jak usiądziecie w salonie na nowych meblach popatrzycie na ściany - i powiecie " To wszystko nasza zasługa" - bezcenne:tak:My nasze 33 m2 urządzamy już 3 lata, bo ciągle kasy brakowało, ale remont swoimi siłami, malowanie,podłogi - super uczucie, bo robisz dla siebie.
Emy - jak trzeba to i na siłę zacząć, w trakcie się zapomni:-D
maggie - też korzystam z tej stronki, świetne przepisy.
kobietka - witam w klubie chorowitek:-) Ja nic oprócz scorbolamidu nie biorę no i wieczorem wiśnióweczka domowej roboty - to jest to :-D
silentenigma - coś wiem na temat braku czasu, bo też założyliśmy swoją działalność, od niedzieli remont lokalu, a teraz czekam żeby nam internet założyli i telefon , bo be tego nie ruszę. Tylko dbaj o siebie , teraz potrzebujesz dużo odpoczynku.

Do góry