reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie babolki.
Matury próbnej nie skomentuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tematy do bani ...:crazy::crazy::crazy::crazy:
Całkowicie nie w moim guście. :eek::eek::sorry::sorry::sorry:
Czytanie ze zrozumieniem jakoś poszło i chyba max 2 błędy będą ,ale częsć pisemną położyłam.:sorry::sorry::sorry:
Nie wyrobiłam się w czasie z tak trudnym tematem.:-:)-:)-(
Nasza babka oszalała dała 2 tematy takie,że po prostu ręcę opadają ...:eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak zdam to uznam ,że to jakiś cud był ,albo jakiegoś olśnienia na kilka minut dostałam. :-D:-D:-D:-D:-D
Problem polega na tym ,że nasza polonistka nawet tego czytać nie musi ponieważ najprawdopodobniej nie ma magicznych 250 słów .:crazy::crazy:
Jak się uprze to skreśli i pisze nie zaliczone i tyle wszystkiego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ech słów brak ....
pozdrawiam i idę poczytać coś dla relaksu ,bo po 3 nockach zarwanych to jakaś przyjemność w końcu musi być nie? :-D:-D:-D
Obecnie wzięłam do ręki Agatę Christie -Noc w bibliotece i odpuszczę pewnie zanim nie przeczytam. :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam sie po weekendzie za szybko zleciał moim zdaniem
As- może to chwilowe załamanie z powodu zmiany pogody takie przesilenie i samo minie , co do matury to moja próbna była do d... nie trafione temety wogóle ,ale konkretna matura już poszła nieźle także nie sugeruj sie próbną:tak:.

hej laseczki mam nadzieje ze nie zapomnialyscie o mnie:)
witam sie z wami cieplutko mam nadzieje ze sa kolejne zafasolkowane:)
ja dzis mam wizyte o 19 troche mam stresa ale to przed kazda tak mam no coz jakos to przezyje ja siedze u kolezanki i pilnuje jej corki bo dosc ze na sylwka wyszla ze szpitala to znowu teraz sie rozchorowala i caly tydzien bede z nia siedziec moze i dobrze bo chociaz czas mi zleci:) trzymajcie kciukasy za mnie i dzidziolka mam nadzieje ze urosl:)

Witam poniedziałkowo :)
niołkowe mamusie - przytulam i pocieszam
staraczki - do dzieła nie obiać się
oczekującym na zielone światełko - nie martwcie się czas szybko lecie

U mnie słoneczko za oknem - to troche jak promyk nadzieji na lepsze jutro

PILNE!!!!

ma ktoś jakieś linki ze zdjęciami raka piersi?
jakiś guzek mi się zrobił na brodawce, choćby wyprysk i wariuje - zakładam najgorsze
zaczynam się bać jak poczytałam

Witam Was wszystkie po tygodniowej nie obecności.oj ale napisałyście ale postaram sie nadrobić
Na początek witam nowe Aniołkowe mamusie zapalam światełko dla waszych Kochanych Aniołków (*)
Zostancie z nami.
silentenigma- super niech maluszek rozwija się i niech mu bije serduszko jak dzwon
klaczek- dzialna z ciebie kobieta trzymaj sie.przyjedziesz do polski to troche moze odsapniesz.Podziewiam cie kobieto i trzymam kciuki
Linnea82- trzymam kciuki za owocny cykl:)
Igorku kochany witaj po tej stronie brzuszka :)GRATULACJE
Lila001-
torcik super :)i pewnie smakowity:)
Aniunia- kochana przytulam cie bardzo mocno

AS -kochana widzę że byłaś w SPA zazdroszcze.No i czytałam o twojej maturze bedzie ok zobaczysz nie przejmuj się tym Widzę że poruszyłyscie również temat Boga ja po tym co mnie spotkało to juz naprawde w niego w to ( nie wiem jak nazwać)nie wierze juz.Nie pogodzę sie z tym ze moja córeczka nie żyje i nie przyjme do wiadomości tego ze Bóg widocznie tak chciał.Mam to w dup....co on chcial nie wierze i już.

No torszke nadrobiłam ale za duzo tego przepraszam
A u mnie ok. w sobotw wrocilismy z górskich wojazy oj bylo super.pogoda dopisala.narty były codziennie.moj synus to bohater zjezdzal z czerwonej trasy 2,5 km ja nie dawalam rady a on mama mama szybciej co sie wlaeczesz
potem wstawie fotki to zobaczycie mojego narciarza
no i najwazniejsze
w polowie ubieglego tygodnia myslalam ze dostalam okres ale to nie bylo to mialam takie dwu dniowe brazowe plamienie i tak sobie przypominam ze jak byłam z Melka w ciązy to tez tak bylo i mam nadzieje ze juz mam serdeuszko ale testuje w srode poczekam do 35 dnia cyklu bo taki mialam najdluzzszy
Mój T. mówi ze napewno juz tam jest.Tymus też mi już gada do brzusia że tam jest jego siostrzyczka
no zobaczymy trzymajcie kciuki.
pozdrawaim i teraz juz bede na bierzaco bo nie planujemy zadnych wyjazdów

Witam! Na początku pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko! Linnea-oby ten cykl okazał się właśnie tym..-trzymam kciuki, starajcie się na maksiora:-) a co do Twojej niepewności związanej z tą zmianą na piersi to nie martw się-na pewno wszystko będzie ok a jeśli faktycznie masz jakieś wątpliwości to chyba najlepiej do gina bo czasem internet nakręca niepotrzebnie psychikę w nieodpowiednią stronę.... Czytasz o czymś i szukasz tego u siebie-a przecież to wcale nie musi być to samo... Zresztą sama wiem po sobie jak "na chama" szukałam u siebie dolegliwości o których czytałam w necie a to niezdrowe jest.... Karollcia33-no to super wieści!!!!!!!!!!:-) Daj Nam tylko znać jak zatestujesz!!!!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki i wierzę, że już tam jest Wasza Fasoleczka:tak:
Ja od jakichś 2 dni mam delikatne plamienia, ale takie naprawdę "mini", jutro mija 4 tygodnie od zabiegu, więc pewnie nadchodzi Ona-pierwsza@ od zabiegu........:-) Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej obawiam jaka ona będzie... No i mam nadzieję, że te mini plamienia to na pewno na @ i nie zwiastują czegoś niepokojącego... No i jak to @ to niech szybko przyjdzie!!!!!!!
Miłego dzionka dla Wszystkich!!!!!

smutna26- no to napewno nic złego się nie dzieje.pewnie ci sie @ rozkręci.( ja nie wiem jak to jest po zabiegu bo go nie miałam dlatego nie bede sie wymądrzać)
no jak zatestuje to napewno będziecie jedne z pierwszych jak się dowiem i jaki jest wynik

Cześć Wam kochane i ja doczytałam te kilka dni:-)

bibik38; ,maggie81 witajcie dziewczyny zapalam światełka dla waszych aniołków (***) piszcie jeśli nie dajecie rady same ze sobą tak było ze mną rok już jestem na tym forum i napewno będę bo dziewczyny dały mi nadzieję i wiarę znajdziecie to u nas więc zostańcie;
zjola jeśli chodzi o genetyczkę co ci szkodzi idź kochana, lampa super podoba mi się:) dobrze że ustwiasz naszego Kłaczka:D popieram:D
aniunia kochana tak bardzo mi przykro(*) całym sercem jestem z Tobą, a jeśli chodzi o teściową to wyrzyj się i powiedź jej co myślisz pomorze zobaczysz...Ja też nie miałam dobrej teściowej po śmierci mojego Pawła nie minoł tydzień jak kazała mi i niespełna dwu letniemu Kacprowi się spakować bo jak stwierdziła "u swoich rodziców ci będzie lepiej" i wtedy grzeczna Ewelinka wybuchła pół wioski mnie wtedy słyszało wszystko wyszło ze mnie krzyczałam na nią strasznie to co dusiałam przez kilka lat wyszło poprostu wyszło...Bolało i boli cały czas ...
julitka kochana witamy twoje szczęście IGORKU WITAJ PO TEJ STRONIE!!!!!:-)
kobietka dobrze że uregulowali zaległość twojego męża masakra nadaje się to tylko dla inspekcji pracy:baffled:
anastazja też by mi się przydało troszkę wydłużyć dobę...
As kochana najważniejsza jest ta ostateczna matura a wierze w ciebie jak my tu wszystkie i kibicujemy naszej maturzystce!!!!!
Emy spóźnione życzenia urodzinowe:zawstydzona/y: Sto lat kobito i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!! A jeśli chodzi o twoją pracę zobaczysz samo w praniu wyjdzie a mam nadzieje że wyjdzie:-p
Anulka &&&&&&&&&:)
Linea kochana nie nakręcaj się i nie czytaj nie czytaj w necie niczego jeśli chodzi o choróbska!!!!! jeśli się martwisz idź poprostu do lekarza
karolcia widzę że odpoczełaś i dobrze powiem ci że wytrwała jesteś bo znając siebie już bym testowała a do środy jeszcze dwa dni!! Mam nadzieje że to będzie najwspanialsza środa dla ciebie!!!:-)

Kobitki wszystko mnie dzieisja boli ale nie narzekam nie bo wczoraj z albertem malowaliśmy ściany w salonie i kuchni tak bardzo się cieszę że niedługo na swoje idziemy aż ze szczęścia chyba będe płakać!!! Wszakrze nie jest wszystko skończone po przedpokój i dwa pokoje jeszcze do zrobienie ale salon kuchnia i łazienka są a to nam wystarczy od razu Rzymu nie zbudowali tym bardziej że dół domu ma 150m połowa już zrobiona (a gdzie reszta:szok:) powoli...:) Jutro idę do ginekologa bo w piątek odwołałgin wizytę bo był strasznie zmęczony:szok: hmmm a jęsli chodzi o staranka poczekam jeszcze troszkę... Chociaż mój Kacper mówi że chciałby braciszka ale mam pamiętać żeby nie była dziewczyna hihihih

kłaczku kochana nasza jeśli widzisz szare barwy na niebie nie pozwól aby one cię przytłaczały popatrz na twarz swojego ukochanego popatrz mu w oczy i masz wmawiać sobie że dasz mu dziecko bo zasługujecie obudwoje na nie, jeśli czujesz że cię "coś" oplata nie pozwól na złe myśli mam nadzieje że wyciągnełaś swój zbiór i będziesz pięknąbiżuterię nam tu pokazywać włącz muzę którą lubisz przy której możesz sobie potańczyć np w kuchni jak gotujesz i myśl pozytywnie musisz kobito dla siebie przedewszystkim musisz!!!! Ja też mam 15 kg nadwagi :zawstydzona/y: i co z tego jeśłi sie dobrze czujesz to idź na żywioł

Buziaki Kobitki

EwelinaK26 kochana mnie też nosi najchętniej już bym testowała ale nie chce sie nakręcać dlatego poczekam to tylko dwa dni.
A ty kochana kiedy zaczynasz staranka?
Oj powiem ci że wypoczełam super było i mam nadzieje że tam wrócimy.
No najlepiej to na swoim się mieszka.
ja co prawda nie mam porownania mieszkania z teściowa ale wiem napewno że nie wytrzymala bym tam ani chwili
to straszna kobieta jest i nie chce jej znac.

reklama
Anulka, będzie dobrze. Na pewno urósł.
Karollcia, dzięki za wysoką notę - w Polsce będę odpoczywać załatwiając "skarbówkę" i mnóstwo innych spraw, tudzież "obowiązkowe" wizyty towarzyskie. To ostatnie jakoś mi ostatnio nie leży.

Qrwa! Byłam na scanie w szpitalu - zostało jakieś coś na 14mm duże, zgodzili się że mogę z tym jechać do kraju, zrobią scan zaraz po powrocie. Zmienili zdanie - właśnie dzwonili że lekarz (oooo.... znowu się konsultowali??) stwierdził że to znów może się skończyć krwotokiem, że wygląda na infekcję już i że musze się tego pozbyć chemicznie bądź chirurgicznie.
Nie sądziłam że po takiej rzeźni coś jeszcze mogło zostać... Miałam nadzieję ze pozbyłam się wszystkiego. Nawet poronić nie potrafię bez komplikacji... Co za łamaga.

Ostatnia edycja:
Do góry