reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Was Babeczki!
Przepraszam, ale nie będę odpisywać dzisiaj . Weny mi brakuje i humor nie dopisuje za zbytnio :-(. Jednak czytam Was cały czas. Przez weekend pewnie nie bedę miała sposobności zajrzeć na forum ,ale na pewno nadrobię...
W poniedziałek mam spotkanie z terapeutą DDA i trochę się denerwuję... Nigdy nie rozmawiałam z obca osoba o moich problemach, tym bardziej w cztery oczy... Boję się, że się popłaczę i nic nie powiem...:baffled:
Całuski dla Was wszystkich

reklama
Czarna, Edyś, Lilijanna mam nadzieje, ze wyniki będą ok, bo inaczej nici ze staranek, a nawet chyba myśleniu o poczęciu potomka :-(

lina nie przejmuj się ujawnieniem swoich uczuć i płaczem podczas rozmowy z terapeutą, ja też beczałam za pierwszym razem jak bóbr, płacz działa oczyszczająco i czasem więcej znaczy niż milion słów, powodzenia

Ostatnia edycja:
Lina82 - ej no od tego jest terapia żeby Ci pomoc, a jeśli płacz jest jedną z form to już terapia działa, terapeuta to zrozumie, poczeka albo sam Cię nakieruje, po drugie czasem możesz się zdziwić, ale rozmowa z osobą obcą jest łatwiejsza niż z tą kogo znasz, na początku może być trudno, a potem słowa same polecą, trzeba tylko zacząć. Trzymam kciuki :tak:
Ilonka26 - wstrzymaj się z tymi czarnymi myślami do wyników, zobaczysz będzie ok :tak:
Aneczka198424 - no co Ty nie powiesz, ja od 2 nie śpię, od 5 prasowałam, bo już mnie łóżko w doopę kuło, a dodatkowo przeze mnie nie spał A. Teraz ja dalej w kuchni, A. w końcu śpi, pewnie on wstanie, a ja wtedy padnę :baffled:

Dziewczyny potrzebuję żurawia albo inny podnośnik, przewrócenie się z boku na bok to wyczyn na miarę złotego medalu :baffled:

Liljanna ale z Ciebie ranny ptaszek. :-) Mi nastrój rzeczywiście dopisuje, choć miewam straszne załamania nadal... Ale chyba tak jest lepiej - na codzień przyklejać uśmiech do buzi, aż się samemu uwierzy, że jest OK. A raz na jakiś czas muszę się wypłakać, jak już nie daję rady :zawstydzona/y:

Lina82 - nie wstydź się łez, ja już przed tyloma osobami, łącznie z szefem, się poryczałam. Też się strasznie krępowałam, ale gdy zaczynaliśmy ten temat, ja od razu w ryk... i zresztą nadal tak jest. To przecież naturalne, szczególnie terapeucie będzie chyba łatwo zrozumieć, z jakimi emocjami wiążą się Twoje przeżycia. Główka do góry!! :tak:

Ilonka26 trzymam kciuki za Twoje wyniki, będzie oki!!

życzę Wam i wszystkim niewymienionym miłej soboty :-)

Lillijanna brzuszek maluteńki więc jeszcze nie przeszkadza :) w zasadzie nikt jeszcze nie widzi, że jestem w ciąży... mam nadzieje, że nadgonimy później :D

Moja kuzynka własnie wczoraj urodziła córeczke - piersze jej maleństwo :D 2 tyg przed terminem :) no i w sumie to lekarze mówili, że będzie synek a tu prosze... heh :D

miłego dnia! ja niestety znowu do pracy uciekam.... ale potem 2 dni błogiego lenistwa :D

Witajcie no jakos ciezko spac pozno chodze albo na przymus i wczesnie sie wstaje jakos nie wiem czego tak piersi mnie jeszcze bardziej bola dotknac sie nie moge...chociaz na okres nigdy mnie nie bolaly a do @ jeszcze 4 dni hmmm co tu myslec?? milego dzionka zycze Wszystkim :):):)

Hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo odpoczywalam 3 tygodnie nad morzem i jak to bywa po powrocie duzo spraw do zalatwienia.U mnie wszystko oki wracam do pracy po tych chorobach wszystkich popracuje troszke i sie staramy o dzidzie.Widze ze przybylo nowych mam to super.A dla nowych mam aniolkow zapalam
[*].

reklama
witajcie dziewczynki :-) jestem po usg genetycznym i...wszystko w porzadeczku :-Dpomiary idealne,ciaza mlodsza o tydzien :-) i na dzien dzisiejszy pani dr powiedziala ze sie nie podpisze pod tym ale widzi dziewczynke :dry: ja tam czuje sie na chlopca...bo jest inaczej niz przy dziewczynkach...wiem ze jeszcze siusiak sie pokarze :-D heeh
moje dziecko tak mocno spalo ze dr musiala przerwac badanie i kazala mi sie przejsc,zjesc lub napic zeby Kluska obudzic :szok: bo nie mogla go z kazdej strony zobaczyc :-p grzeczne dzidzi ;-) Klusek to kawal ludzia 4cm7mm :-p
pozdrawiam wszystkie i wybaczcie ze sie nie odzywam ale czytam codziennie...tylko te bole woreczka wrocily...znow bylam na IP kilka dni temu wiec normalnie nie mam juz sily...ale w 16tc bede miec ta laparoskopie i wytna mi to wkoncu bo mam stan zapalny i ostatni antybiotyk wiele nie poprawil stanu :-( ale kto da rade jak nie ja i Klusek :-p
za kazda trzymamy z dzidziem kciuki...za badania-wyniki,za starania-testowanie,za ciaze-porody :tak:

Do góry