reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam ,
Lina , Zjola - współczuje tej @ , ale napewno niedługo się uda ! Uszy do góry!
Agamati , to przyjemnego urlopu życzę , a gdzie wybywacie?
Karolcia , gratki awansu m, zawsze to jest bardzo miłe jak docenią w pracy
Anulka , oby to kebabowe szaleństwo zapowiedziało Ci fasolkę , życzę serdecznie.
Lilijanna , jakieś obiawy są czy cisza?
Ewcia pozdrawiam , a drugiej Ewci życzę wszystkiego najlepszego z okazji ślubu, szczęścia najwięcej.
Ja właśnie przed pracą , dzisiaj ostatnia dniówka i urlop . Dziewczyny chodziły cały tydzień do takiego placu zabaw pod dachem , wyszalały sie to popłudniu nawet żadnego zwarcia nie było-takie padnięte przychodziły.
U mnie w sprawie staranek grobowa cisza , powoli dochodzi do mnie że nic z tego nie będzie, no ale trudno się mówi. Nie mam już takiego parcia na dziecko jak zaraz po poronieniu , a już we wrześniu minie rok .Pozdrawiam Was wszystkie i uciekam do pracy. Narka

reklama
Ola, Czarna - dzięki:-) Mam nadzieję, że urlop będzie można zaliczyć do udanych:tak: Jedziemy do Pobierowa.
Lilijanna - trzymam kciuki za łatwy poród i pewnie po moim powrocie będę mogła już Tobie gratulować Ady;-)
Ola PM - jak po wczorajszej wizycie??

Wszystkim starającym się zyczę owocnych bobosexów, a brzuchatkom aby bobaski nie spieszyły się i pojawiły się po tej stronie w odpowiednim, bezpiecznym dla nich momencie:tak:

Karolcia gratuluję awansu :) podoba mi się twoje podejście do staranek :)
trzymam kciukole za każda starającą się
kibicuję i pamiętam o każdej cieżaróweczce
pozdrowionka

&Ewcia – trzymam kciuki, marzenia się spełniają :tak:
Czarna79 – kłucia, ciągnięcia, sporadyczne skurcze, napinania, bóle podbrzusza i okolic pępka i mega ruchliwe dziecko – jeszcze tak nie wojowała jak teraz. :dry: Na pewno organizm się szykuje, bo jest inaczej niż wcześniej, nie wiem tylko ile w tym zmian w organizmie, a ile w mojej głowie.:-p Mówię Ci, Tobie przejdzie, Jemu ochota wróci – zobaczysz :tak:
Agamati – dzięki, a Tobie udanego urlopu, och marzy mi się morze, my zapewne we wrześniu na tydzień wyskoczymy :tak:
Karolcia – pani podinspektor – gratuluję :-D
Ilonka26 - pozdrawiam ;-)
Ewelina28 – trzymam kciuki za genetyczne, bo to za chwilkę :tak:
Ewcia3004 – Kochana wszystkiego co sobie w życiu zapragniecie, miłości, zaufania, wsparcia, zrozumienia i gromadki dzieci :-):-):-)
Kłaczek – ja bym syna zatłukła ze szczęścia :-p

Ok. w miarę jestem na bieżąco, jeszcze kilka stron doczytam i będzie si., na pewno nie poodpisuję wszystkim, ale wspieram i myślę.

Ewcia3004 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Ja Kobietki kompletnie nie mam czasu, zeby Wam poodpisywać... zmykam do pracy własnie.... mam nadzieje, ze nadrobie w przyszłym tygodniu jak juz się trochę uspokoi wszystko. Trzymam kciuki za staraczki, fasolki i szcześliwe rozwiazania :D

Pozdrawiam Was!

Witam :))

Obiecuję, że wkrótce będę już na bieżąco:zawstydzona/y:

A tym czasem Czarna, Lilijanna, EdyśG bardzo, bardzo dziękuję :*

Lilijanko- niestety założenie pomniczka osunęło się o tydzień, gdyż kamieniarz nie miał takiego jasnego kamienia jak chciałam (ozdoba na płycie)

Mykam na pazurki, Pa Kochane :*

Cześć....

ola**, czarna76, lilijanna - dzięki dziewczyny...teraz od razu lepiej sie pracuje....

ilonka26 - dzięki za gratulacje.....a ze starankami....to super luz...nawet sama jestem zaskoczona...choc pewnie w okolicy @ zacznę się zastanawiacz czy to może już , ale postanowienie mamy jedno.....kochać się a nie produkować....i czerpiemy przyjemność z możliwości przytulanek bez mundurka....i wcale nam nie spieszno do zastopowania....więc się wcale fasolka nie musi spieszyć, niech sobie wybierze najbardziej dla niej odpowiedni moment....

Kłaczek - jak kociak?

ewcia3004 - to nadal czekamy na fotki....pomniczek będzie piekny....
no i WSZYSKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA I SPEŁNIENIA TEGO NAJWIĘSZEGO MARZENIA.......

ja dziś ostatni dzień w pracy....czeka mnie tydzień wolnego....jej jak sie cieszę, jedziemy w góry....odpocznę, wyciszę się....i wracam 2 sierpnia....mam nadzieje, że nowu tu będzie wysyp fasolek....i będę mogła Wam tylko gratulować....

ogromiaste pozdrowienia dla : Agatki, Kaśki, słodziutkiej, just, she, Anetki, Aniołków, kaatki, oli81, kobietki, pati, kasikz, i wszystkich pozostałych "starych" dziewczyn.

Karola322 - a Ty kochana, dlaczego milczysz...jak Zuzia?

Ostatnia edycja:
Karolcia - z ostatnich wieści Karoli do Agatki była informacja, że są w szpitalu i trochę tam pobędą, Zuzia miała bezdech, jest pod stałą obserwacją.
Ewcia3004 - ok mam jeszcze troszkę zapasu cierpliwości ;-)

reklama
No laseczki my pomalu szykujemy rzeczy na wyjazd tylko chyba pogoda ma sie popsuc wlasnie od poniedzialku ahh mam nadzieje ze to pomylka az sie boje jak bedzie padac no... wiecie troszke piersi mnie bola:)i wyczulam male kuleczki tak jakby mlekowe... mam nadzieje ze to pozytywne:) co do ciazy jej az sie boje test zrobic zeby sie nie rozczarowac no...nie powiem wam od razu co i jak bo nie bede miec dostepu do neta takze jak tylko wrocimy to napisze co i jak :):):)pare dni jeszcze bede z wami dla wszystkich testujacych powodzonka i wszystkiego dobrego:):):)

Ewcia3004 Udanego Weselicha no i wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia:):):)

Lilijanna szybkiego rozwiazania :):):) trzymam kciuki :):):)

Do góry