reklama
aniunnia
Fanka BB :)
cześć Dziewczyny...
Właśnie wróciłam od mojej gin. Byłam z wynikami hormonów. I okazuje się ,że wszytskie są w porządku... oprócz prolaktyny. Po tabletce wynik powinien być 1400 a ja mam aż 7000. I podobno to było przyczyną moich poronień. A prolaktyna mi tak leci w górę przez moje denerwowanie się. Jestem strasznie nerwowm człowiekiem. Każde niepowodzenie to zaraz płaczę. Pani doktor powiedziała, że jak się nie uspokoję to nie donoszę żadnej ciąży. Ale ja nie umiem sobie z tym poradzić. To już drugie poronienie, a tu dowiaduję się ,że już nie będę robić więcej badań tylko pod koniec września mamy ropocząć staranka. Czy to dobrze? Czy nie za szybko? Może powinnam jeszcze zrobić inne badania? Nie chcę przechodzić trzeci raz tego samego...
Właśnie wróciłam od mojej gin. Byłam z wynikami hormonów. I okazuje się ,że wszytskie są w porządku... oprócz prolaktyny. Po tabletce wynik powinien być 1400 a ja mam aż 7000. I podobno to było przyczyną moich poronień. A prolaktyna mi tak leci w górę przez moje denerwowanie się. Jestem strasznie nerwowm człowiekiem. Każde niepowodzenie to zaraz płaczę. Pani doktor powiedziała, że jak się nie uspokoję to nie donoszę żadnej ciąży. Ale ja nie umiem sobie z tym poradzić. To już drugie poronienie, a tu dowiaduję się ,że już nie będę robić więcej badań tylko pod koniec września mamy ropocząć staranka. Czy to dobrze? Czy nie za szybko? Może powinnam jeszcze zrobić inne badania? Nie chcę przechodzić trzeci raz tego samego...
wiolka_1982
aniunnia - a czy pani doktor dała Ci coś na zbicie prolaktyny???
aniunnia
wiolka_1982 dostałam bromergon... Podobno jest bardzo ciężko tolerowany. Wymioty, złe samopoczucie itd.
martusionek
aniunnia jakby co to możesz spróbować tego leku jest do kupienia bez recepty w aptece:
Nasze produkty / Castagnus ® - herbapol.pl
Pozdrawiam!!!
Nasze produkty / Castagnus ® - herbapol.pl
Pozdrawiam!!!
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki.
Ostatnio sie nie udzielam bo pogoda super to siedzimy wiekszosc dnia na dworze...
Dzis Arturo ciagnal mnie na Love Parade bo jest w miescie obok.Jakos nie mialam checi i zostalismy w domu.No a teraz w wiadomosciach mowia,ze 10 osob nie zyje bo sie rozdeptali...Wrr to straszne...
Wieczorkiem was podczytam.Pozdrawiam wszystkie,kochane ciezaroweczki,staraczki i pozostale dziewczynki.
Milego wieczorku
Ostatnio sie nie udzielam bo pogoda super to siedzimy wiekszosc dnia na dworze...
Dzis Arturo ciagnal mnie na Love Parade bo jest w miescie obok.Jakos nie mialam checi i zostalismy w domu.No a teraz w wiadomosciach mowia,ze 10 osob nie zyje bo sie rozdeptali...Wrr to straszne...
Wieczorkiem was podczytam.Pozdrawiam wszystkie,kochane ciezaroweczki,staraczki i pozostale dziewczynki.
Milego wieczorku
wiolka_1982
anunnia - ja też miałam wysoką prolaktynę i też na początku brałam bromergon. I ja się po nim żle czułam, ale szybko zbija prolaktynę. Potem mi odstawiła a przepisała lek dosinex czy jakoś tak. 8 tabletek kosztowało mnie 350 zł, tyle, że to się brało raz na tydzień. Wzięłam z tego 2proszki i zaszłam w ciąże. A rozumiem, że hormon tarczycy miałaś badany?Bo często prolaktyna idzie w parze z tarczycą, ja tak miałam.
&Ewcia - nie ranny ptaszek a niedospany
Ewelina28 – głowa do góry, będzie wszystko dobrze, musi być i basta
EdyśG – to korzystaj z tych dwóch leniwych dni ;-)
Anulka198424 – spokojnie będzie wszystko dobrze, testować nie chcesz?
Lenka29 – czas boboseksów zacząć
Aniunnia – kochana to co według mnie musisz wyleczyć to też głowa, z nią się dogadać, w niej sobie wszystko poukładać, znaleźć siłę i spokój na 9 miesięcy
Agnieszka0240 – jak się czujesz?
A my dalej nic i czekamy ;-)
Ewelina28 – głowa do góry, będzie wszystko dobrze, musi być i basta
EdyśG – to korzystaj z tych dwóch leniwych dni ;-)
Anulka198424 – spokojnie będzie wszystko dobrze, testować nie chcesz?
Lenka29 – czas boboseksów zacząć
Aniunnia – kochana to co według mnie musisz wyleczyć to też głowa, z nią się dogadać, w niej sobie wszystko poukładać, znaleźć siłę i spokój na 9 miesięcy
Agnieszka0240 – jak się czujesz?
A my dalej nic i czekamy ;-)
aniunnia
wiolka_1982 ja akurat z zajściem w te dwie ciąże nie miałam problemu tylko z ich utrzymaniem. Co do tarczycy to ją ciągle lecze.. zaczełam jeszcze przed ciążą. Także wyniki są w normie. Mam dwa guzki.. Ale nie muszę mieć operacji.
Lilijanna wiem, że muszę się uspokoić i poukładać wszystko w głowie. Lekarka mi powiedziała, że muszę się wyciszyć i wszyscy w koło też. Ale ja już mam taką naturę, że wszystkim się denerwuję, że w życiu mi nie wychodzi... że wszyscy mnie olewają..przede wszytskim rodzina męża.. I to jest właśnie to.. nie mogę opamiętać tego przejmowania się.. grrrr... Już wiem, że to zaszkodziło moim Aniołkom. Ale jak ja mam sobie z tym poradzić?
Lilijanna wiem, że muszę się uspokoić i poukładać wszystko w głowie. Lekarka mi powiedziała, że muszę się wyciszyć i wszyscy w koło też. Ale ja już mam taką naturę, że wszystkim się denerwuję, że w życiu mi nie wychodzi... że wszyscy mnie olewają..przede wszytskim rodzina męża.. I to jest właśnie to.. nie mogę opamiętać tego przejmowania się.. grrrr... Już wiem, że to zaszkodziło moim Aniołkom. Ale jak ja mam sobie z tym poradzić?
reklama
aniunia moja koleżanka łyka bromergon i na początku się czuła bardzo senna i zmęczona, ale poza tym nie miała żadnych rewelacji, miała podobny wynik prolaktyny
ponoć dobry jest też Castagnus, o którym wspomniała martusionek, lepiej jest tolerowany
Lenka trzymam więc kciuki za staranka
Lilijanna postaram się myśleć pozytywnie, ale nie wiem czemu mam przeczucie, że z tą genetyką coś będzie nie teges, ale póki wyników nie ma szanse są
aniołki, cieszę się, ze z tobą i dzidziusiem wszystko ok
pozdrawiam wszystkich
ponoć dobry jest też Castagnus, o którym wspomniała martusionek, lepiej jest tolerowany
Lenka trzymam więc kciuki za staranka
Lilijanna postaram się myśleć pozytywnie, ale nie wiem czemu mam przeczucie, że z tą genetyką coś będzie nie teges, ale póki wyników nie ma szanse są
aniołki, cieszę się, ze z tobą i dzidziusiem wszystko ok
pozdrawiam wszystkich