zjola, kobietka22, ewcia3004, agas 32, Lilijanna, agamati, jankesowa, czarna76, GosiaLew i wszystkie, które ominęłam - DZIEKI !!! za wiarę w moja fasolkę i trzymanie kciuków :*
niucha79 jak ten suwaczek pięknie mknie do przodu... jak się czujesz? jakieś mdłości może?? ja do tej pory nie mam żadnych objawów, no może tylko delkatnie piersi mnie bolą, zero mdłości, wymiotów - zupełnie przeciwieństwo ost ciąży.
zjola ja wiem, że jesteś mega pozytywna kobietka pełna temperamentu, wierze, że Twoje marzenia się spełnią!! musi być dobrze! ja na Twoim miejscu odstawiłabym piguły i stosowała inne zabezpieczenia, mi wielu lekarzy doradzało odczekać troche czasu po ich odstawieniu, ale jak to sie mówi nie ma reguły
wierze, że sie uda!
Lina nie zadreczaj sie swoją wagą, to na pewno nie miało nic wspólnego z utratą maleństwa... po prostu więcej ciałka do kochania dla Twojego ukochanego.
Ja z kolei zawsze miałam małą niedowagę (taka juz moja uroda od dziecka) i po stracie fasolki wmawiałam sobie, że może jestem jakaś niedorobiona
czy coś, mimo że jestem i byłam zawsze zdrowa jak rydz. Jezeli nie masz jakiejś ollllbrzymiej nadwagi, to po prostu sie nie martw.
Ola PM jak samopoczucie? u Ciebie tez suwaczek leci do przodu
Carri spóźnione mega gratulacje! zycze nudnych, bezproblemowych 7 m-cy :* na pewno na nastepnej wizycie zobaczysz swoją fasolinkę... trzymam kciuki
Edytko od samego początku bardzo Wam kibicuje... trzymam kciuki za maleństwo
Aniołki, Karolcia życze owocnych staranek
agamati mam nadzije, że wszystko ok, wydaje mi się, że wyniki histop. w porzadku, ale zawsze lepiej skonsultować je z lekarzem
martusionek dobrze, ze betka ładnie przyrasta. Wierze, ze wszystkie nasze aniołki czuwają nad nami i kiedyś się uda! myśl pozytywnie
ola** dzidziuś już pewnie coraz wiekszy, pewnie niedługo pojawi się brzuszek ciązowy
Kasiuleczka mam nadzieje, że szybko wrócisz do normy, porób sobie wszytkie badanka i nie martw sie na zapas
od czasu do czasu pisz co tam u Ciebie... bedzie dobrze!
Kasiu fajnie, że masz taka kochaną córeczke, na pewno wiele Ci to daje. A zdjątka małej komunistki po prostu suuuper.
Kasiawd cudny ten rysunek!
agas32 wierze, że nie jest to najpiekniejsza dla Ciebie data, ale oby każda z nas doczekała cudownych małych pociech wreczajacych śliczna laurke swojej mamie... i w jakims tam sensie każda z nas jest juz mamą...
Przepraszam, bo na pewno kogoś pominełam
wszystkie całuje i ściskam mocno :*:*:*
A mnie na dodatek jakieś choróbsko rozkłada... ide więc na leżakowanie :*