Dzień dobry wszystkim!
Kaśka0201, bardzo się wzruszyłam i też sobie popłakałam.;-) Masz rację, wszystkie doświadczenia dobre i złe zostawiają na nas piętno i czegoś nas uczą. Kolejne decyzje podejmujemy inaczej, wiele rzeczy inaczej czujemy. Twoje podejście do życia, Twoja nadzieja daje siłę innym. Masz niesamowitą córeczkę i tzrymam kciuki, żeby jak najszybciej miała wspaniałe rodzeństwo
Karolcia81, myślę, że Grecja to wspaniałe miejsce na zbieranie pamiątek :-)
;-). Powodzenia!
Lila001, rzeczywiście, seksik może zwiększyc kurczliwość mięśniówki macicy, dlatego w pierwszych tyg. ciąży należałoby się z nim wstrzymać niestetyż
. A z resztą rzadko kiedy chyba się chce, bo nudności, wymioty, wdęcia i piersi bolą... A jak maluszek się już zagnieździ w macicy, to szaleństwo do woli!!! tak tłumaczono mnie :-)
EdyśG, to suuuper cudowne wieści!:-)
Dziękuję za dobre słowo. Myślę, że po tak wielkiej stracie każda z nas próbuje sobie jakos tę stratę wytłumaczyć i wielu rzeczy się doszukuje :-(. Postanowiłam, że wezmę się za siebie dla zdrowotności i mniejszego bólu kręgosłupa, jak już będę w ciąży (jejku, żeby to szybko było!!!!!);-)
Dbaj o siebie Kochana!!!
Zjola, no właśnie, ciężko to pojąć i czasem się na siebie złoszczę, że mam takie myśli, dlaczego ona a nie ja. I niestety, wymądrzać się nie będę, bo odczucia mam podobne i nic nie umiem na to poradzić. Pewnie tak będziemy miały, dopóki słońce nie zaświeci dla nas.
A u mnie prawie dzien minął. Jakos tak nudno i nic się nie chce. Nie mam weny na zakupy, więc na obiado-kolacje zjemy mrożonki (ja warzywne
). Dobrze, że weekend niedługo, aczkolwiek troche sie boje niedzieli, bo mamy Komunię chrześniaka mojego mężusia i pojęcia nie mam, czy lepiej mu dac kasę, czy jakąś inna rzecz. Problem w tym ,że nawet rodzice małego nie wiedzą co on by chciał dostać, a dobrze byłoby mu pamiątkę od chrzestnego sprezentować
jesteście teraz w temacie, może moge liczyć na pomoc???:-)plis
Mój małż niestety nie ma głowy do takich interesów