reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dokladnie ja ta nadzieje na lepsze jutro tez tutaj otrzymalam i wasnie od tych osob tutaj wszystkich i nie chcialabym sie przenosic nigdzie.

ide sobie moze wieczorkiem sie ciut uspokoi... jade do mojego zgreda meza na obiad razem idziemy obysmy sie pogodzili... na obiad sie zgodzil wspolny dlatego jade do pracy ... oby dobrze juz bylo bo nie chce sie z nim klocic...

myszaa do gina zadzwonie i powiem mu ze po tych antybiotykach sie zle czulam ale nie dzwonilam nbo nie mialam kiedy i powiem zeby mi przepisal nowe bo tamtych do konca nie bralam ;-) i nie wykupie recdepty a moze go przekabace na usg ;):-)

trzymam kciukasy żeby się wizyta udała, a i mąż się odobraził...My po ostatniej kłótni ustaliliśmy że w parzyste dni odpuszczam ja, a w nieparzyste on... I efekt jest taki że sprzeczamy się tylko w nieparzyste :-);-):-D
Dobra ja zmykam i idę się szykować na wizytę. Odezwę się później.
Buziaczki

reklama
ja tez tak staram sie pisac a jak ktos mi zada pytanienowe badz ja chce odpowiedziec na jakies pozniejsze to pisze dalej i tyle...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewcia3004 doskonale Cię rozumiem. Jestem póki co w domku. Ale niedługo zacznę pracę ... i co? Chciałabym wiedziec co u Was,ktorej się udało, jak rozwijają się Wasze dzieciaczki, jak postępy w badaniach. Chciałabym
ale.. przy takim tempie nie da rady... Nie da:no:

Emilko chodzi o to że w wątku kulinaria byłyby przepisy jak kiedys ja sama wkleiłam tutaj na orzeszki. Ot.
Gadać tutaj można o wszystkim piszę to juz po raz dziesiąty tylko tak byleby nie robic tego jedno zdaniowymi postami jak w gadulcu.
A na Odskocznię zapraszałam bo własnie tam nie ma "zasad" tylko piszą dziewczyny o wszystkim... i powstała własnie po to. Ale jeśli nie chcecie tam iść to nikt Was nie zmusza. Zostańcie ale miejcie na uwadze inne pracujace dziewczyny co piszą raz na "ruski" rok bo nie mają tyle czasu a bardzo by chciały z Wami być.

Mysza pomysł z przeprosinami niezły :laugh2: Daj znać jak po wizycie. Trzymam kciukasy &&&&&&

dziewczyny naprawdę nie ma co się bulwersować itd. bo nikt nie chce ograniczac niczyjej swobody wypowiedzi, cenzurować tematów itd.

ja się mało odzywam, choć naprawde staram się czytać. I jak już nie raz tu padło, po całym dniu albo gorzej po kilku dniach nieobecności często cięzko jest nadrobić tyle stron. Parę razy padło stwierdzenie, że czytamy pobieznie. Ja nie chcę czytać pobieznie, choc często jestem do tego zmuszona ze względu na ilość stron. Często ktos pyta o coś, ma jakiś problem i np. mam jakąś sugestię, radę albo po prostu coś wiem na dany temat itd. Często wtedy wysyłam PW bo się obawiam, że w tym gąszczu osoba której chce odpisać po prostu nie znajdzie mojej odpowiedzi. Pomijam fakt, że obawiam się, że mogę nie doczytac takiego pytania ... czytając pobieznie. A naprawdę jeżeli mogę to chcę jakoś pomóc.

Na początku Cześć wszystkim!!

Myślę też że w tym sporze to bardziej jednak chodzi nie o czesc merytoryczna a o sam wyglad, czesci dziewczyn poprostu zalezy na tym zeby to forum bylo bardziej przejrzyste.

Mi to wyjaśnił mój gin -więc tak -lekarze robią to dla siebie bardziej niż dla pacjentki... po prostu boja się ze kobieta nie dojdzie do siebie szybko i będzie histeria panika itp itd. Będzie trudniej sobie z nią poradzić, częściej będzie latała na wizyty, może byc rozchwiana i potrzebować środków uspokajających np...
Na ostatniej konferencji -na której był mój gn -powiedzieli że nie ma medycznych przeciwwskazań do starania się o kolejną ciążę od razu (po pierwszej @) jeśli ciąża nie była starsza niż 12-13 tygodni. Jeśli organizm nie bedzie gotowy -i tak do tej ciąży nei dopusci a natura wie lepiej...

Ehh.... ja nadal nie moge sie do mojego lekarza dodrzwonić, ja straciłam moją kruszynkę w 14tygodniu, ale mam nadzieje że pozwoli mi starac sie juz po pierwszej @. Wydaje mi się że juz tak dobrze się czuje.

13x13 dziękuję za informację. Trochę mnie uspokoiłaś i pojawiły się nadzieje, że medycznie jak będzie ok (bez żadnych przypadłości i szczególnych powodów) to można się szybciej starać. W sumie jak się chodzi prywatnie to oni się powinni cieszyć. Przecież nie pracują w tych prywatnych gabinetach charytatywnie ;-) 10 minut i stóweczka wpada...a czasami to nawet nie ma tych 10minut.

Mysza nie wiem czy dobrze pamietam, Ty też czekasz na pierwsza @?

A teraz pier dola zjadłam przed chwila 2 pączki i tak mi humor poprawiły. I mam juz tyle sily ze chyba zabiore sie dzis albo jutro za porzadki, moze w weekend odwiedzi mnie moj 2-letni chrześniaczek. Miłego dnia dziewczyny

Emilko, z tego co ja wyczytałam, to było pisane o tym, aby nie pisać jednego zdania, bo niepotrzebnie robi się 100 stron, gdzie mogło by być 50.
Ja też jak ktoś coś napisze czy zada pytanie, nie czekam, aż nazbiera się nie wiadomo ile, tylko odrazu odpisuję, nie da się pojedynczych wyeliminować, ale można się postarać.
A nikt nie zakazał pisania o głupotach...

Ewcia, Koti mam takie same zdanie na ten temat :tak::tak:

Mysza, Katkaa ja proponowałabym chociaż podstawowe badanka i jeśli chcecie się tak szybko starać, to koniecznie usg podwozia :tak::tak:

Ja chyba się wybiorę zaraz po test na jutro :-):-)
Tylko nie pozwólcie mi go zrobić dzisiaj!! Bo to bez sensu :confused2::confused2:
Ale tak szczerze powiedziawszy, to bardziej czuję się na @, niż na dwie krechy :sorry:
Poza tym staranka nie były takie, jak być powinny i seksów w tym miesiącu mało było :sorry::sorry: No ale w sumie przy pierwszej ciąży wystarczył jeden jedyny seks :laugh2::laugh2:

Spadam, bo muszę w końcu z domu wyjść, a zebrać się wciąż nie mogę... A to kawka, a to pączek, a to to, a to tamto :confused2::confused2::confused2:
Buziaki :-):-)

P.S. ale mnie korci, żeby dziś testować :confused2::confused2::confused2::confused2:Poproszę o kopa w tyłek :confused2::confused2::confused2::confused2:

reklama
Mysza, Katkaa ja proponowałabym chociaż podstawowe badanka i jeśli chcecie się tak szybko starać, to koniecznie usg podwozia :tak::tak:

Ja chyba się wybiorę zaraz po test na jutro :-):-)
Tylko nie pozwólcie mi go zrobić dzisiaj!! Bo to bez sensu :confused2::confused2:
Ale tak szczerze powiedziawszy, to bardziej czuję się na @, niż na dwie krechy :sorry:
Poza tym staranka nie były takie, jak być powinny i seksów w tym miesiącu mało było :sorry::sorry: No ale w sumie przy pierwszej ciąży wystarczył jeden jedyny seks :laugh2::laugh2:

Spadam, bo muszę w końcu z domu wyjść, a zebrać się wciąż nie mogę... A to kawka, a to pączek, a to to, a to tamto :confused2::confused2::confused2:
Buziaki :-):-)

P.S. ale mnie korci, żeby dziś testować :confused2::confused2::confused2::confused2:Poproszę o kopa w tyłek :confused2::confused2::confused2::confused2:

Ja dzisiaj robię przegląd... właściwie to już powinnam z domu wychodzić, ale coś się boję.
A testuj...co Ci szkodzi ?!?
Ja miałam objawy takie właśnie jak na @ identyczne + piersiątka powiększone i czekałam 3 dni, a jak nie przylazła to pobiegliśmy po test i wyszły = :-)

Do góry