reklama
Dziewczyny, nie zachowujcie się jak przekupki, które szukają zaczepki, żeby zadymę zrobić! nikt tu nikogo nie wyrzuca z tego wątku. chodzi tylko o uniknięcie takiego przerzucania się pościkami praktycznie pustymi, bo potem w tym naprawdę nie idzie się odnaleźć
Mysza, myślę, że lekarze odradzają/zabraniają zaciążania przed pierwszą @, bo 1) nie wiadomo czy się wszystko w środku zregenerowało, więc kolejna ciąża to taka trochę rosyjska ruletka, 2) i ogólnie kobieta potrzebuje to wszystko przetrawić w główce. Rozumiem doskonale, że teraz jesteś bardzo pro-dzidziusiowa, i każdy tydzień miesiąc czekania to katorga, sama to przerabiałam. Ale potem z upływem czasu przynajmniej u mnie pojawiały się wahnięcia, czy ja na pewno dam radę z kolejną ciążą, czy przezwyciężę strachy, itd. Nie mówiąc o tym, że jak już zaciążyłam to dopiero ciężko było samą siebie przekonać, że teraz nie można panikować, że się historia powtórzy
Missiiss, a może jakbyś uwierzyła w zalecenia lekarza (a właściwie dwóch lekarzy), to życie stałoby się prostsze? chyba, że lubisz taką adrenalinkę, którą sama sobie fundujesz.
;-)
Mysza, myślę, że lekarze odradzają/zabraniają zaciążania przed pierwszą @, bo 1) nie wiadomo czy się wszystko w środku zregenerowało, więc kolejna ciąża to taka trochę rosyjska ruletka, 2) i ogólnie kobieta potrzebuje to wszystko przetrawić w główce. Rozumiem doskonale, że teraz jesteś bardzo pro-dzidziusiowa, i każdy tydzień miesiąc czekania to katorga, sama to przerabiałam. Ale potem z upływem czasu przynajmniej u mnie pojawiały się wahnięcia, czy ja na pewno dam radę z kolejną ciążą, czy przezwyciężę strachy, itd. Nie mówiąc o tym, że jak już zaciążyłam to dopiero ciężko było samą siebie przekonać, że teraz nie można panikować, że się historia powtórzy
Missiiss, a może jakbyś uwierzyła w zalecenia lekarza (a właściwie dwóch lekarzy), to życie stałoby się prostsze? chyba, że lubisz taką adrenalinkę, którą sama sobie fundujesz.
;-)
Ostatnia edycja:
slodziutka_e
Fanka BB :)
Just79 nie chcę uspakajać. Bo chcę wiedzieć Wasze zdanie. Ale nie chcę kłótni tylko rozmowy.
karolcia81 każda z nas doczeka się pięknych bobasków. Tylko czasem musi dłużej popracować i troszkę dłużej poczekać.. ale uda sie każdej z nas
kaira24 jak w serduszku jest siła i wiara walki to już jest sedno sukcesu... teraz tylko trzymać sie wskazówek lekarza i działać kiedy da zielone światełko..
Agatko trudno to zrozumieć dziewczynom że BB to nie GG i już nie raz pisałam o tym że rejestrując się tutaj wyraziły zgodą na akceptację regulaminu który wyraźnie mówi co i jak... ale ..
Przyjaźni zawarłam tutaj całe mnóstwo i to prawdziwych i naocznych nawet! Więc jak potrzeba to da sie wszystko załatwić.
DLA mnie również najważniejsze są dziewczynki (i zawsze były!!) które szukają pomocy i wsparcia, ktore błądzą i nie wiedzą co dalej.. Dla nich jest to forum..
Dla nas również bo to MY mamy IM pomóc..
daaa kciukasy będą oczywiście mocno trzymane &&&&&&
LucyK kochana dzisiaj miałaś wizytę.. czy masz! Daj znać co i jak! Bo bardzo się niecierpliwię..
Ola81 dziękuje za poparcie a przede wszystkim za zrozumienie mnie.
Mysza czasem wymiana zdań jest potrzebna by inaczej spojrzeć na dany temat.
Co do ksiązki napewno świetna. A co do jedzenia w ciązy nie raz właśnie pisałyśmy na ten temat czego wolno a co jest zabronione w ciaży..
karolcia81 każda z nas doczeka się pięknych bobasków. Tylko czasem musi dłużej popracować i troszkę dłużej poczekać.. ale uda sie każdej z nas
kaira24 jak w serduszku jest siła i wiara walki to już jest sedno sukcesu... teraz tylko trzymać sie wskazówek lekarza i działać kiedy da zielone światełko..
Agatko trudno to zrozumieć dziewczynom że BB to nie GG i już nie raz pisałam o tym że rejestrując się tutaj wyraziły zgodą na akceptację regulaminu który wyraźnie mówi co i jak... ale ..
Przyjaźni zawarłam tutaj całe mnóstwo i to prawdziwych i naocznych nawet! Więc jak potrzeba to da sie wszystko załatwić.
DLA mnie również najważniejsze są dziewczynki (i zawsze były!!) które szukają pomocy i wsparcia, ktore błądzą i nie wiedzą co dalej.. Dla nich jest to forum..
Dla nas również bo to MY mamy IM pomóc..
daaa kciukasy będą oczywiście mocno trzymane &&&&&&
LucyK kochana dzisiaj miałaś wizytę.. czy masz! Daj znać co i jak! Bo bardzo się niecierpliwię..
Ola81 dziękuje za poparcie a przede wszystkim za zrozumienie mnie.
Mysza czasem wymiana zdań jest potrzebna by inaczej spojrzeć na dany temat.
Co do ksiązki napewno świetna. A co do jedzenia w ciązy nie raz właśnie pisałyśmy na ten temat czego wolno a co jest zabronione w ciaży..
Ostatnia edycja:
Mysza84
missiiss to będzie najlepsze dla Ciebie rozwiązanie. Umawiaj się do gina i leć.
ola** tą książkę polecam. Nawet przed ciążą, bo wiele fajnych informacji jest...m.in było też coś nt jak zwiększyć szanse poczęcia :-)
ola** tą książkę polecam. Nawet przed ciążą, bo wiele fajnych informacji jest...m.in było też coś nt jak zwiększyć szanse poczęcia :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mysza zadzwonie napewno po 15 a jak nie bedzie miejsc ?? to we wtorek pojsc i czekqac ?? jak myslicie mysza i ola??
Mysza84
miissiiss ja bym tam nie wywoływała sztucznie małpiszona. To może spróbuj przed weekendem gdzie indziej się wybrać. Już byłabyś spokojniejsza, bo by CI powiedzieli czy owulka była czy nie...albo że jest teraz :-) i przez weekend nie trzeba by wychodzić z łóżka.
missiiss1301
strajk !! haha
mysza w sumie masz racje.... dzisiaj oby bylo miejsce bo do ziebic mi sie jechac pociagiem nie chce za daleko... a jak nie to pojde we wtorek dziekuje
mysza w sumie masz racje.... dzisiaj oby bylo miejsce bo do ziebic mi sie jechac pociagiem nie chce za daleko... a jak nie to pojde we wtorek dziekuje
slodziutka_e
Emilio jak dla mnie powinnaś iść na monitoring sparwdzić co i jak u Ciebie. Jak nie do swojego gina to przecież tysiące innych jest a Twój wiedzieć nawet nie musi póki co.
Aga34 to forum jest dla wszystkich którzy tego potrzebują
Uciekam mąż przyniosł pączki
A pisać można o wszystkim i nie zawsze na temat jeśli jest to ciąg odpowiedzi a nie zwykłe GG.. ot cała filozofia
Aga34 to forum jest dla wszystkich którzy tego potrzebują
Uciekam mąż przyniosł pączki
A pisać można o wszystkim i nie zawsze na temat jeśli jest to ciąg odpowiedzi a nie zwykłe GG.. ot cała filozofia
Ostatnia edycja:
Mysza84
strajk !! haha
Mój sposób na wizytę był taki, ze dzwoniłam do ginka i mówiłam, że musi mnie przyjąć...a jak pytał co się dzieje to mu znowu mówiłam że muszę się z nim dzisiaj zobaczyć, że pilne...i mnie przyjmował...czasami po 20, ale nigdy mi wizyty nie odmówił.
Ale właśnie postanowiłam, że jak u mnie będzie ok, to ja też w weekend nie ruszam się z łóżka...tylko w łóżku ;-);-);-) i już!
A i przypomniało mi się jeszcze że to walentynkowy weekend...choć wolałabym żeby był owocny ;-)
Proszę trzymajcie kciuki żeby było ok!
Ostatnia edycja:
reklama
missiiss1301
mysza a jak dzisiaj jedna tabsa duphastonu wzielam to to nic nie zmieni jak w reszte dni nie wezme ??
trzeba tutaj zaserwowac PIWO "FOCH" haha !!!! uppsss sory mialam sie juz nie nabijac
trzeba tutaj zaserwowac PIWO "FOCH" haha !!!! uppsss sory mialam sie juz nie nabijac