reklama
Zastanawia mnie czemy lekarze odradzają takie od razu zachodzenie w kolejną ciążę ?!? Rozumiem, że jeżeli coś z badaniami nie tak, to ok, ale jeżeli u mnie byłoby wszystko ok to bym chciała już zacząć starania. Bardzo by mi na mózgownicę pomogła ta kolejna ciąża.
Mi to wyjaśnił mój gin -więc tak -lekarze robią to dla siebie bardziej niż dla pacjentki... po prostu boja się ze kobieta nie dojdzie do siebie szybko i będzie histeria panika itp itd. Będzie trudniej sobie z nią poradzić, częściej będzie latała na wizyty, może byc rozchwiana i potrzebować środków uspokajających np... są różne sytuacje -to że my mamy wsparcie i potrafimy się wzajemnie spionowac i uspokoić nie znaczy ze tak ma kobieta pozostawiona sama sobie z lękiem...
Na ostatniej konferencji -na której był mój gn -powiedzieli że nie ma medycznych przeciwwskazań do starania się o kolejną ciążę od razu (po pierwszej @) jeśli ciąża nie była starsza niż 12-13 tygodni. Jeśli organizm nie bedzie gotowy -i tak do tej ciąży nei dopusci a natura wie lepiej...
Uciekam na wieści opiszę co było na szkole rodzenia:-)
Mysza84
Fanka BB :)
13x13 dziękuję za informację. Trochę mnie uspokoiłaś i pojawiły się nadzieje, że medycznie jak będzie ok (bez żadnych przypadłości i szczególnych powodów) to można się szybciej starać. W sumie jak się chodzi prywatnie to oni się powinni cieszyć. Przecież nie pracują w tych prywatnych gabinetach charytatywnie ;-) 10 minut i stóweczka wpada...a czasami to nawet nie ma tych 10minut.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no dokladnie to jest dla nich kasa a oni jeszcze czasem daja ci dziwne rzeczy do zrozumienia ja dzwonie do mojego dzisiaj i bede go blagala o przyjecie
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
myszaa do gina zadzwonie i powiem mu ze po tych antybiotykach sie zle czulam ale nie dzwonilam nbo nie mialam kiedy i powiem zeby mi przepisal nowe bo tamtych do konca nie bralam ;-) i nie wykupie recdepty a moze go przekabace na usg :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
slodziutka_e
Tego nie rozumiem. Czemu nie chcecie byśmy wszystkie tutaj dobrze się czuły i wszystkie miały czas na czytanie Was i ODPISANIE...
Dla mnie koniec tematu. To Wy musicie chcieć.
Dziękuje
Dla mnie koniec tematu. To Wy musicie chcieć.
Dziękuje
Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny,
przeczytałam z przerażeniem kilka ostatnich stron. Edyta poprosiła o edycję postów, żeby unikać mega produkcji a tu wojna się rozpętuje i jakieś dziwne pretensje.
Wiem jak to forum wyglądało kiedyś, jak się zmieniało i myślę, że wiem o co Edytce chodzi. Broń Boże nie o przeganianie kogokolwiek tylko większą przejrzystość, aby żaden post nie został pominięty. Chodzi o nowe osoby ale także o stare, które pomiędzy rozmową o głupotkach wspomną o dołku i np. nie zostaną zauważone.
przeczytałam z przerażeniem kilka ostatnich stron. Edyta poprosiła o edycję postów, żeby unikać mega produkcji a tu wojna się rozpętuje i jakieś dziwne pretensje.
Wiem jak to forum wyglądało kiedyś, jak się zmieniało i myślę, że wiem o co Edytce chodzi. Broń Boże nie o przeganianie kogokolwiek tylko większą przejrzystość, aby żaden post nie został pominięty. Chodzi o nowe osoby ale także o stare, które pomiędzy rozmową o głupotkach wspomną o dołku i np. nie zostaną zauważone.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
slodziutka_e
Maja Koti właśnie o to mi chodzi..żeby ze 100 stron zrobić 50 własnie tą metodą! Uffff dziękuje.
Mądry jest Twój sposób przekazania info.Może Tobie się powiedzie....
Mądry jest Twój sposób przekazania info.Może Tobie się powiedzie....
Ostatnia edycja:
reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam po dłuższym milczeniu:-)
Jestem za tym co pisały Edytka, Ola81, Agatka i Koti.
Ja po kilku dniach nie nadrobię, a gdy wchodziłam, to szukałam tylko wiadomości od Kasi, oj było ciężko...
Ja od jakiegoś czasu piszę dłuższe wiadomości i mi to wcale nie przeszkadza, no i pod spodem co u mnie ot tyle. Przecież to nie jest nie wiadomo jaka prośba
Pozdrawiam wszystkie
Jestem za tym co pisały Edytka, Ola81, Agatka i Koti.
Ja po kilku dniach nie nadrobię, a gdy wchodziłam, to szukałam tylko wiadomości od Kasi, oj było ciężko...
Ja od jakiegoś czasu piszę dłuższe wiadomości i mi to wcale nie przeszkadza, no i pod spodem co u mnie ot tyle. Przecież to nie jest nie wiadomo jaka prośba
Pozdrawiam wszystkie