reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem -i staję po stronie Oli -jak zawsze zresztą.

Jesteście wspaniałe, jesteście tutaj potrzebne ale to nie jest gg. Kiedyś Ja Ola i Asia-She dostałyśmy niezły ochrzan dokładnie za to samo:tak:-tyle ze po 2 dniach a nie po tygodniach... trochę sie wtedy oburzyłyśmy, wymieniłyśmy nr gg i pisałyśmy do siebie na pw. Bo o to chodziło. I jeśli któraś chce -znajdę ten post z opr -proszę bradzo;-) wtedy Pati założyła wątek "wieści" bo było to co dzieje się teraz:-p gubiły się istotne wiesci od cieżarówek , od mam -od starych dziewczynek które przetały zagladać -z braku czasu...

Nie chodzi o to ze ktoś kogoś stąd wygania, nie chodzi o to że komuś coś nie pasuje -chodzi o to o co zawsze
-to nie jest czat
-po drugie -a moze przede wszystkim -same dobrze wiecie jak ciężko jest odwazyć się na pisanie tutaj... czasem ktoś podczytuje, obserwuje, chce sie wyżalić... jak się wyżalić, jak zacząć temat gdy mowa jest o pierdołach?? jak w gąszczu postów o dietach itp napisać -straciłam moje dziecko -serce mi pęka??? ile razy tutaj wchodziłam po godzinie i było do nadrobienia 10 stron, ile razy bez odzewu zostawały posty dziewczyn które chciały się poradzić -pisały "co mam zrobić" a nikt im nie odpowiedział?? wiele razy -zawsze starałam się takie posty wyłapywać i odpisywać dziewczynom na priva bo po prostu czuły się niewidzialne.... czuły sie jakby wkraczały na czyjeś podwórko -a tak nie jest...

Po to powstała odskocznia -choć jeszcze na długo przede mną -i nikt na nikogo się nie obraził -bo nie o to chodzi... chodzi o pomoc, o ulgę -znamy się juz na tyle dobrze ze jeśli ktoś z kimś chce porozmawiać moze swonodnie to zrobić na priva...

Zawsze będe po steonie "nowych" dziewczyn, zawsze będę za tym żeby to One poczuły się tu swobodnie, zawsze będe za tym ze One są najwaznejsze -nie nasze zabicie nudy w domu, nie nasze pogaduszki -bo akurat mamy na to czas i jest ktoś kto chce pogadać... To forum, my tutaj pomagamy się podnieść, pocieszyć, udowodnic ze może być dobrze -ale ciężko jest komuś kto tutaj napisał i czuje się jakby wtargnął na cudzy teren.

Nie ma się co obrażać, nie ma się co unosić, przyjdzie czas ze zrozumiecie -to mogę Wam obiecać -ja zrozumiałam:tak:

reklama
Kaira cieszę się, że trafiłaś na dobrą lekarkę... Lekarz, który potrafi dać realne nadzieje, to klucz do sukcesu :tak::tak: Jak Ty się ogólnie czujesz po tym wypadku?? Już lepiej??

Just super, że człowieczek już puka do mamusi :-D:-D

Karolcia już niedługo... Twój suwaczek starankowy mknie jak szalony:tak::tak:

Jadę dzisiaj na egzamin z hiszpańskiego - kciuki poproszę.... :-):-):-)

No i oczywiście jutro też by się przydały :-):-)

Ostatnia edycja:
Edytko, a Ty myślisz, że tak łatwo uda się tą burzę w szklance wody uspokoić ;-) musiałabyś chyba każdej po dwa dobrze wylukrowane pączki przesłać, żeby żadna nie miała czym po klawiaturze klepać ;-):-);-)

Ewelinko, myślę, że to nie chodzi o krytykę Waszych osóbek. Często Was tam podczytuję, jak się odezwałam sporadycznie to zawsze byłam mile witana, widzę, że jesteście bardzo sympatycznymi babkami, bardzo zżytymi (aż zazdraszczam), ale głupio mi tak raz na 100 stron wtryniać swoje trzy grosze (ale to jak coś to mój problem a nie Wasz).
A przy okazji, czy Gabrysiaa się odzywała ostatnimi czasy (ostatnie co z jej postów pamiętam to, że ciężki dylemat przed nimi ze względu na szyjkę), bo Ona chyba raczej na odskoczni ostatnio bywała.

Daa, kciukasy zaciśnięte

Karolcia, jeszcze chwileczkę i będziecie się starać, czas tak szybko leci, że sama się za moment zdziwisz, że to już

Ostatnia edycja:
mysza gin mi by nie pozwolil zaciazy teraz tylko po @ :( wiec pewnie by sie wkurzyl jakbym poszla i chciala przegladu :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agatko świetnie to napisałas. Podpisuję sie pod tym i pod Edytki postem dwiema rękoma. Pomóżcie moderatorce zrobic porządeczek. Widzicie że nie ma łatwego zadania i ma także swoje zycie prywatne a nie tylko to forum, na którym musi siedzieć wiele godzin żeby to ogarnąć. I również pomóżcie nowym mamom Aniołków podnieść sie po stracie.

DAA kciuki zaciśniete &&&& za hiszpański.

Moje drogie dostałam wczoraj książkę Ciąża -poradnik dla rodziców (wydaw. MUZA) i powiem Wam że jest świetna. Przynajmniej dla mnie -> totalnego lajika w tym temacie. Nie zagłębiałam sie w nią bardzo, ale np wczoraj przeczytałam że w ciąży powinno unikać się takiej żywności jak: ser typu feta i wszystkie pleśniowe, mleko owcze i kozie, pasztetów mięsnych (te w konserwach są dozwolone), rozmrożonych potraw. I wiele innych ciekawostek... A i jeszcze jedno mi się przypomniało, że żelazo najlepiej przyswaja się z wit C, a herbata lub kawa prawdopodobnie zakłócają to przyswajanie.

just79 dzięki za info. Zastanawia mnie czemy lekarze odradzają takie od razu zachodzenie w kolejną ciążę ?!? Rozumiem, że jeżeli coś z badaniami nie tak, to ok, ale jeżeli u mnie byłoby wszystko ok to bym chciała już zacząć starania. Bardzo by mi na mózgownicę pomogła ta kolejna ciąża.

missiiss to może wybierz się do innego. Nawet z powodu chęci poznania informacji gdzie ta owulka. Nie musiałabyś się wtedy z tymi testami zadawać.

Hi hi hi...pooglądałam trochę na onecie "gwiazdy bez retuszu" i mi się humor poprawił a kompleksy zniknęły :-)

Daaa powodzonka na hiszpańskim
Mysza ja szukalam fajnej ksiazki,ale mialam z tym problem,duzo przejzalam w empiku,ale same takei poradniki i mi jakos nei lezaly. ale ta Twoja obczaje jak tylko krechy zobacze.
Karolcia ja tez chce dzidziusia:(
przez weekend nei piszcie duzo,bo mnei nei bedzie:)
dziewczynki postarajmy sie pisac po prostu post do kilku a nei jednej odpisywac zeby bylo latwiej.ale co do pierdół to ja bym czasem chciala cos napisac takiego.
łózko jest super:) duze i wygodne. jutro zmykam na caly weekend(praca) .testowac nei wiem czy bede .jutro 28dzien

mysza wiesz co ?? zadzwonie dzisiaj i zapytam sie czy jest miejsce na dzisiaj do gina.... jak nie bedzie to bede brala duphaston jak sie znajdzie to pojde zrobie przeglad i powiem mu ze batdz o bym chciala bo wolalabym zeby okres sam przeyszedla nie go wywolywac i chcialabym zobaczyc czy daleko jeszcze do niego czy nie.... ehh wkurza mnie ta bezwiedza cholernie :-( tylko wlasnie ja bym dzisiaj chciala pojsc a nie wiem nie widze zeby jakis w miare fajny gin w opolu bl juz u 3 bylam ale disiaj tylko moj przyjmuje :/

Aga:)udalo Ci sie uporac z tymi papierami?
Missiiss dzwon do gina i daj znac czy udalo sie zapisac

reklama
ewela wejdz w poronienia i tam jest obok naszego atku

ola musze czekac do 15 dopiero bo oni tak rejestuja ... i od 15 przyjmuje wiec moze mi sie uda jeszcze ale dopiero po 15 bede wiedziala....

Do góry