reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja już napisałam...mnie tu dobrze.....choc fakt, że czasami dużo bzdurek sie pojawia...ale jak nie mam ochoty czytać o gotowaniu, imprezach rozdzinnych, dzierganiu na szydełku, remontach, kosmetykach....to poprostu mijam te fragmenty rozmów....a reszta tematów związanych z praca, mężami, dziecmi...to wszytsko i tak sie kręci wokół strat fasolek...​

a dla mnie ten watek jest pełen przyjaciół......i niewazne o czym piszą.....i.....tyle!
wiem, że jak zapytam o coś...to nawet w gąszczu innych tematów zawsze sie znajdzie jakaś dobra dusza, która odpisze...a jak nie to zapytam jeszcze raz...proste....​

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochane ja myślę, że nie da się dogodzić wszystkim... Idealne rozwiązanie więc nie istnieje.

Wydaje mi się, że musimy zacząć od małych kroczków - nie pisać posta pod postem, tylko edytować... To wcale nie jest uciążliwe - można się przyzwyczaić.... Nie mówię o tym, żeby cały dzień pisać w jedynym poście, ale żeby nie mieć w ciągu 15 min wystukanych 10 postów :sorry::sorry:

Co do nowych wątków, to nie wiem, czy wypalą.... Chociaż mi się wydaje, że przydałby się nam kącik kulinarno-urodowo-modowy :-):-):-)

AAAA! Najważniejsze, to spokój :tak::tak::tak: Nie kłóćmy się, tylko razem zastanówmy się, co można zrobić, żeby wszystkim było lepiej :tak::tak::tak:
No i żeby nikt znowu nie uciekł :sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Podjęłam się moderatorstwa i chce pomóc uporzadkować forum. Ale pomyślcie. Całe dnie spedzam ostatnio przy kompie. Piszę z Wami na bieżaco bo "boję" się na dłużej odejść bo kończy się czytaniem 200 postów :eek: żeby... A kiedy mam mieć czasu zasiąść by zredagować to forum? Mam póki co do wyboru być na bieżaco i redagować?

Tylko prosiłam o WASZE zdanie bo to My tworzymy to forum.
Można pisać o luźniejszych tematach. Bo nie każdy chce pisać tylko o tym co poważne ale UNIKAJĄC POSTÓW JEDNO I DWU ZDANIOWYCH JEST SZANSA NA ZMNIEJSZENIE produkcji.
Po prostu odczekać z odpisywaniem i kropka, a później odpisać kilku dziewczynom na raz jak to jest na innych działach. Czy to takie trudne?

Piszecie że odnajdujecie się tutaj. Ja również. Ale jest wiele dziewczyn które są mniej przebojowe i WYSTRASZONE by do nas napisać. Jestem w teamcie już bardzo długo i wiem jak pisały tutaj nie raz do nas ze zdziwieniem po stracie jak można pisać o kosmetyczce po tym co się stało???? I bały się kolejny raz napisać.. lub bały się tutaj przejść z innych działów bo bały się że zagubią się tutaj. A My nie mozemy być samolubne. To forum jest dla wszystkich. I choćby przez cały dzień dziewczynki wszystkie napisały KONKRETNIE na posty czytało by się je uwazniej i wiecje informacji by do nas trafiało.

PROSZĘ o jedno.. proszę, nie grożę, nie zabraniam, nie chcę wywoływać kłótni postarajcie się pisać więcej w jednym poście albo edytujcie drugi!

Dziękuje

Ostatnia edycja:
WItajcie
jestem za porządkiem ale jak niby miałoby to wyglądać.
Edytować posty moge , oczywiście.

To tak, żeby pytanie nie znikło w zamęcie:
Mysza, już w tym cyklu przed pierwszą @ możesz mieć owulację i możesz zaciążyć!!!

i tak myślę i myślę co tu jeszcze dopisać, żeby post nie był jednozdaniowy :confused2:;-)
zjadłam dwa pączki i jest mi z tym średnio, ale człowiekowi chyba smakowały bo się co nieco w brzuchu poruszało, no ale teraz chyba poszedł spać, bo cisza

a i mi się przypomniało: Karolciu, nie martw się na zapas o wyniki, pewnie pani miała normalny głos, tylko Ty masz stracha i od razu się wydał smutny

Ostatnia edycja:
OK kochane! KONIEC TEMATU
Ja go zaczęłam i chcę zakończyć :tak:
Znam już Wasze zdanie na dany temat. Nie będziemy zmieniać ciąży ani zakładać nowych niepotrzebnych wątków. Ale kulinarny czemu nie...
Tylko proszę o unikanie choćby tych postów a już będzie nam lżej.
A faktycznie pomyslcie że odkąd znów się pojawiłam na "ciąży.." doszły własnie do mnie słuchy że dziewczyny się tutaj nie odnajdują? To chyba też coś znaczyło. Dlatego zaczęłam dyskusję.
A edytując i póżniej czytajac posty cofajcie się w dół zobaczyć czy nikt niczego nie dopisał co mu wpadło do głowy.

Ostatnia edycja:
na "odskoczni" jest garstka, więc nie tyle nie pasuje Wam "odskocznia", jak dziewczyny, które tam piszą, są i cieszą się każdym dniem, bądź płaczą, bo mają taką ochotę....przepraszam, ale ja to tak odbieram, bo niby czemu nie możecie tam pisać, skoro to samo piszecie tutaj? Zauważcie, że na prawdę niczym się nie różni tematyka.....tak jak pisałam, jedynie ilością osób.....
No, ale cóż....
Ja też tu znalazłam wsparcie, odpowiedzi na mnóstwo pytań, ale porządek musi być, bo faktycznie kilka dni nieobecności i nie mozna wyłapać ważnych informacji.....
Ale to tylko moje prywatne zdanie....:zawstydzona/y:
Ja EDYTKO w pełni popieram Twoje zamierzenia....choć samej zdarzyło mi sie napisać kilka postów nie na temat, ale nie czas na wypominanie - co....kto...kiedy....i sugestie, że ktoś zazdrości i nagadał???!!!! Tego to nie jestem w stanie zrozumieć....bezpodstawne....

Witam dziś czuję się okropnie, te tabletki dają mi popalić.Mam wrażenie jakbym zjadła buta mamma cały czas nudności, i obrzydliwy posmak w buzi ale jak mam mi to pomóc będę walczyć.NA kontrolną wizytę idę dopiero 29 kwietnia do tego endokrynologa.Powiem że kobita znów natchnęła mnie nadzieją i może uda mi się donosić kolejna ciąże.
U mnie za oknem znów opada śnieg kiedy będzie wiosna.:)

karolcia podejrzewam że nie o to Edytce chodziło. Żeby pisac tylko o ciązy i przykrych poronieniach. Można równiez pisac o szcęśliwych chwilach o swoich radościach i kłopotach. Nie wiem z praca, mężem. ALe sama przyznasz że niektóre tematy sa tu nie na miejscu.

Anetha a ty pisząc o jakimś podkablowywaniu czy czyms takim napewno obrazasz niektóre z dziewczyn.

No dobra...czasami cały dzien o niczym konkretnym....ale kurcze...nie można tego nikomu zabronić...i nawet jak sie troszke poukłada to i tak zaraz wszystko będzie po staremu....więc....szkoda nerwów....i burzy na forum, która sie zaczyna.....

A ja teraz na temat....ja chcę dzidziusia....kurcze...wczoraj złapałam dołka....że ja wcale nie chcę czekac...a tu jeszcze tych badań nie ma...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry