Witajcie Kobietki :-)
ja dzisiaj w mieszanym humorze. Popołudniu idę do ginka i zobaczymi co mi powie. Nie mam już siły tak czekać i czekać...choć to dopiero trwa 10dni. Taki ze mnie niecierpliwiec. Zastanawiam się czy przed pierwszą @ będę mieć owulkę ?!? Bo trzeba by uważać podczas pieszczotek...a jako że nie byliśmy do tego przyzwyczajeni boję się że będzie trudno.
mississ1301 masz piękne oczka...zawsze marzyłam o takim kolorze. A rzęski pierwsza liga!!!
Co do swojej owulki to nie myślałaś o tym żeby chodzić do gina na usg...? Ja tak robiłam i mógł mi wtedy powiedzieć czy owulka jest czy nie ma, a jak była to w jakim stadium. W sumie podczas 7 dni robiłam usg 3 razy.
13x13 święta racja z tym zdrowym odżywianiem!
Anetha81 podwyżka niewielka, ale lepsze to niż nic. Zawsze będzie na jakąś pierdółkę.
ewela28 wybij sobie te głupoty z głowy. Dasz radę na pewno. Podobno z drugą dzidzią jest łatwiej. A poza tym KTO DA RADĘ JAK NIE MY!
kobietka22 trzymam kcukasy za dzidzię!
kotkaa podziwiam za to honorowe oddawanie krwi. Sama zawsze chciałam to robić (mój tata był honorowym dawcą) ale ja totalnie źle to znoszę.
Kasiu ściskam i życzę wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzieciątka. Nie daj się tym lekarzom i rządaj konkretnych informacji
wiolka_1982 fenks
Co do forum/wątku to uważam że jest świetne! Gdyby nie Wy pewnie ten czas który spędziłam tutaj przeryczałabym w łóżku. I wszystko jest potrzebne -> poważne sprawy i bzdury, które rozładowywują czasami przykre informację i problemy. A jeżeli ktoś zadaję pytanie i nie uzyskuje odpowiedzi to zawsze ma możliwość ponowić pytanie. I już.
Miłego dnia...a raczej tłustego bo to dzisiaj tłusty czwartek!