reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia81 ja nie wiem ile się czeka na wyniki badań.. mam nadzieję że to długie czekanie oznacza dobre wiadomości.. Nie przejmuj się skarbie na zapas...

just zgadzam się z Tobą. Ale chyba pisanie przepisów raczej nadaje się na wątek kulinarny nawet pewnie znależlibysmy tu wiadomości na wątek kosmetyczny. A Asia sama jestem zaniepokojona juz dosyć długo się nie odzywa.

reklama
karolcia spokojnie przeciez ci sama kobita powiedziala z emiesiac musisz poc zekac do 19 lutego a jutro dopiero 12 ?? masz jeszcze tydzien wiec spokojnie kochana... ja tez znajac mnie pewnie bym sobie cos wkrecala bo ja zawsze jestem na anty ale uwaam ze to ze popatrzyla to nie znaczy ze musi byc zle :tak: widzisz moja na moj posiew jak sie zapytalam czy mi moze powiedziec czy sa dobre czy nie to popatrzyla pomyslalam i popatrzyla na mnie i powiedziala: pojdzie panid o lekarz lekarz pani wszystko powie i wiadomo co pomyslalam ze tragedia!! a wcale tak nie bylo :tak: wiec kochana uszy do gory i czekamy do 19 tego ...

moj maz znow pisze i ciagl sie klocimy ... a w czoraj przyszedl z pracy wkur.... i mowil ze ja tez go wkurzam ... ale nie bezposrednio :-( super w oogole .... dyro kaze chodzic wedlug grafiku a jak ma w grafiku wolne i nikogo z kierownikow nie ma to akurat jemu kmaze przyjsc i wtedy mu pasuje zeby nie chodzic zgodnie z grafikiem... to mowie mojemu zeby olal i nie chodzil tyle to mowi ze narazie mui sie sluchac zeby mi nie zaszkodzic :eek:... ja juz nie amm sily chyba sie zwolnie z tej roboty....:-(

Karolcia nie martw sie napeno bedzie wszystko dobrze zobaczysz muszkieterko:-D
A jesli chodzi o mnie to jak pierwszy raz trafilam na to forum to duzo mi pomoglo i nie mialam klopotow zeby cos odnalesc.Moim zdaniem jak kto chce to znajdzie.Jesli chodzi o czytanie wiekszosc z nas czyta wszystkie posty i nie robi problemow gdybysmy pisaly caly cza o ciazy to bysmy zwariowaly i by nas do lublinca wywiezli:-D
Ja na tym wątku znalazlam duzo przyjacioł i jest mi tu dobrze
.Mam nadzieje ze ten watek zostanie i dalej bedziemy mogly sie cieszyc i plakac razem
Ja uwazam ze kazda dziewczyna znajdzie tutaj pomoc od nas

Ostatnia edycja:
dzieki kochane....

a watek...musi zostać...bo ja sobie nie dam rady bez WAS.....pozatym mamy misje do wykonania....anetka, ilonka, mississ, aniołki.......i reszta my zostajemy!!!!!

Hey kochane :-)

Wpadłam na chwilkę...

Idę się ogarnąć, bo przed chwilką wstałam....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ola 81 wiem,ze dla was jest duzo bezgrolów i pelno nowych osob. my was za to nei znamy.ale jak sie pojawiacie to jest nam tym bardziej milo. mamus dochodzi fakt,ale watek uwazam ,ze jest dla wszystkich.
odskocznia tez mi nei lezy,ale Anetko 03 przeciez kto chce tam pisze i juz.nei widze problemu.
a co do trudnosci w przeczytaniu. to zawsze mozna pobieznie,a w razie czego zawsze ktos odpowiada na pytania co u kogo jak jest na biezaco.

Ilonka a ja kupilam:) choc zastanawialam sie czy nie upiec.
Karolcia moze maja sporo badan do zrobienia i stad sie czeka,poza tym skoro mowili ze ok 19go to jest jeszcze czas.

moim zdaniem jest w temacie ... wszystkie z nas znalazly sie tu z jednego powodu, starty aniołków. wszystkei mysla o kolejnych ciazach. jedne sie boja inne sa juz gotowe. jedne maja juz brzuszki,inne bobaski,inne sie staraja,pozostale sa swiezo po starcie lub czekaja na zielone swiatelko.jest to ciaza po poronieniu nadal.

reklama
Witajcie Kobietki :-)

ja dzisiaj w mieszanym humorze. Popołudniu idę do ginka i zobaczymi co mi powie. Nie mam już siły tak czekać i czekać...choć to dopiero trwa 10dni. Taki ze mnie niecierpliwiec. Zastanawiam się czy przed pierwszą @ będę mieć owulkę ?!? Bo trzeba by uważać podczas pieszczotek...a jako że nie byliśmy do tego przyzwyczajeni boję się że będzie trudno.
mississ1301 masz piękne oczka...zawsze marzyłam o takim kolorze. A rzęski pierwsza liga!!!
Co do swojej owulki to nie myślałaś o tym żeby chodzić do gina na usg...? Ja tak robiłam i mógł mi wtedy powiedzieć czy owulka jest czy nie ma, a jak była to w jakim stadium. W sumie podczas 7 dni robiłam usg 3 razy.
13x13 święta racja z tym zdrowym odżywianiem!
Anetha81 podwyżka niewielka, ale lepsze to niż nic. Zawsze będzie na jakąś pierdółkę.
ewela28 wybij sobie te głupoty z głowy. Dasz radę na pewno. Podobno z drugą dzidzią jest łatwiej. A poza tym KTO DA RADĘ JAK NIE MY!
kobietka22 trzymam kcukasy za dzidzię!
kotkaa podziwiam za to honorowe oddawanie krwi. Sama zawsze chciałam to robić (mój tata był honorowym dawcą) ale ja totalnie źle to znoszę.
Kasiu ściskam i życzę wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzieciątka. Nie daj się tym lekarzom i rządaj konkretnych informacji
wiolka_1982 fenks ;)

Co do forum/wątku to uważam że jest świetne! Gdyby nie Wy pewnie ten czas który spędziłam tutaj przeryczałabym w łóżku. I wszystko jest potrzebne -> poważne sprawy i bzdury, które rozładowywują czasami przykre informację i problemy. A jeżeli ktoś zadaję pytanie i nie uzyskuje odpowiedzi to zawsze ma możliwość ponowić pytanie. I już.

Miłego dnia...a raczej tłustego bo to dzisiaj tłusty czwartek!

Do góry