reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki :)

Słodziutka masz rację, zgadzam się z tobą,
Kasiu cały czas myślami jestem z wami!!
Karolcia wydaje mi się, ze jakby coś było nie tak to by zadzwonili, ale jak co poczekaj do poniedziałku, jeśli umiesz :)
lecę dziś do rodziców piec pączki i faworki, więc miłego dzionka dziewczyny, będę wieczorkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny które są na "odskoczni" wzajemnie sobie pomagają i się wspieraja... i co jakis czas dołącza do nas ktos z "ciąży po..."
Ale tak jak już nadmieniła... nie każdemu może pasowac... i jak mi nie pasuje jakis wątek to sie na nim nie wypowiadam... ale o nim tez... i to w taki sposób.

Anetko, bo my na odskoczni nie piszemy tego co czujemy przecież nie?......:zawstydzona/y:
No cóż....nie każdemu dogodzi.....tyle w temacie...

Anetko, bo my na odskoczni nie piszemy tego co czujemy przecież nie?......:zawstydzona/y:
No cóż....nie każdemu dogodzi.....tyle w temacie...

taaaaa

mi jest dobrze jak jest... kiedys probowalam sie tam wdrązyc ale mi jakos tak nie pasowalo a tutaj i na kazdym innym watku kazdy przywykl do osob i do tematow wiec po co cos zmieniac??tutaj na tym watku...

wiesz... missii i o to chodzi... tak jak napisałas wczesniej... nie kazdemu "podchodzi" kazdy wątek ale nikogo nie uprawnia to do takiej opinii jaką strzeliła o odskoczni Lilijanna. Bo powinnysmy sie szanowac...

taaaaa

wiesz... missii i o to chodzi... tak jak napisałas wczesniej... nie kazdemu "podchodzi" kazdy wątek ale nikogo nie uprawnia to do takiej opinii jaką strzeliła o odskoczni Lilijanna. Bo powinnysmy sie szanowac...

A tak szczerze, to porównując na dzień dzisiejszy "ciążę po....", a "odskocznię" to niczym się tematyka nie różni.....jedynie ilością osób piszących....

A co do porządkowania, tak żeby zwłaszcza osoby nowe miały jak się odnaleźć i te co od czasu do czasu zaglądają, to jestem jak najbardziej za, ale prawdę powiedziawszy nie mam pomysłu na salomonowe rozwiązanie, bo:
1) wyciachywanie postów "nie na temat" wywoła zapewne wielką burzę, bo jak któraś coś pisze to dla niej to jest jak najbardziej na temat
2) samodyscyplina jest raczej pobożnym życzeniem, niż realnym rozwiązaniem

A przy okazji Asiu-She co z Tobą??? gdzie przepadłaś???

reklama
A ja i tak tu zostane...bo tu mi dobrze...i będę z Wami czekała na kolejna fasolkę....
Choc pewnie się dziś i tak burza zacznie...ale juz nie jedną tu przezyłam i i tak jestem....

Dziewczynki...zadzwoniłam do tej poradni genetycznej...kobita poszła do labol. cos tam sprawdzić...i wróciła i jakos tak smutno mi powidziała, że jeszcze sa w trakcie badań, że za dwa tygodnie może będą wyniki.....
czy to, że tak długo czekamy może świadczyc o czymś złym?
cała sie teraz trzęsę ze strachu.....ale to podobno te złe wiadomości szybko przychodzą...a na dobre trzeba poczekać.....:-(

Do góry