Karolcia jesli chodzi o mnie to 1 ciąze to dowiedzialam sie tez bardzo wczesnie ok 6 tygodnia dostalam sluzu taki z krwia.pojechalam do lekarza okazalo sie ze nie ma serduszka ale lekarz dal jeszcze czas bo moze sie rozwinie ale mialam odklejona kosmowke.W tym samym dniu zaczelam plamic mocno pojechalam do szpitala tam dali mi na podtrzymanie zastrzyki i albo mialo sie rozwinac albo poleciec .Jednak nie udalo sie uratowac dzidziusia bylo poronienie pol zatrzymane i nie obylo sie bez zabiegu.Ale ten pecherzyk z dzidzia bylbardzo dziwny taki spłaszczony.
jesli chodzi o teraz to bardzo szybko tez dowiedzialm sie o ciazy przeczucie to byl 26 dc .Od razu pojechalismy do lekarza l4 duphaston lezenie.Mialam objawy od samego poczatku pozniej pojawil sie piekny pecherzy pozniej dzidzia ,Serduszko bilo szybciutko znaczy tak jak powinno.jezdzilismy prawie co tydzienn 2 razy widzialam jak bilo seruszko dzidzia rosła .A tu nagle na wizycie w 10 tygogniu i 5 dniu okazalo sie ze serduszko mojego dzidziusia przestao bic ok 8 tygodnia,
Wiec u mnie kazdy przypadek jest troszke inny .
Wierze ze w koncu nam i wam wszystkich sie uda i bedziemy miec swoje kochne dzieciaczki
jesli chodzi o teraz to bardzo szybko tez dowiedzialm sie o ciazy przeczucie to byl 26 dc .Od razu pojechalismy do lekarza l4 duphaston lezenie.Mialam objawy od samego poczatku pozniej pojawil sie piekny pecherzy pozniej dzidzia ,Serduszko bilo szybciutko znaczy tak jak powinno.jezdzilismy prawie co tydzienn 2 razy widzialam jak bilo seruszko dzidzia rosła .A tu nagle na wizycie w 10 tygogniu i 5 dniu okazalo sie ze serduszko mojego dzidziusia przestao bic ok 8 tygodnia,
Wiec u mnie kazdy przypadek jest troszke inny .
Wierze ze w koncu nam i wam wszystkich sie uda i bedziemy miec swoje kochne dzieciaczki