reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Życzę Wam Aniołkowe Mamusie radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
odpoczynku w rodzinnym gronie
oraz pasma sukcesów
i spełnienia najskrytszych marzeń
w nadchodzącym Nowym Roku

reklama
Dziewczyny!
Zdrowych, rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech narodziny Jezuska wleją w Wasze serca wiarę, nadzieję i miłość. Niech życzenia wypowiedziane i pomyślane przy wigilijnym stole staną się rzeczywistościa.
Wszystkiego dobrego!

Kochane Moje
ja się tu po nocy skradam...
cały dzień poza nie miałam czasu i dopiero teraz zaglądam
bo:

chciałam Wam wszystkim życzyć na te Święta dużo radości, miłości, uśmiechu, zrozumienia, cierpliwości, wiary, nadziei... aby ten magiczny czas przyniósł wam spełnienie tych malutkich marzeń, które są dla was najważniejsze!

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku.

zyczy aneta

Załączniki

• phpUdtPXd.jpg
    phpUdtPXd.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 27
Wesołych Świąt bez zmartwień , z barszczem, z grzybami, z karpiem, z gościem co niesie szczęście- czeka nań przecież miejsce.
Niech Święta snuje się kolęda i gałązki świerkowe niech pachną Wam na zdrowie.
Wesołych Świąt a z gwiazdką pod świeczek łuną jasną życzę Wam spełnienia upragnionego przez Was marzenia a Nowy Rok był dużo lepszy niż ten co właśnie mija.

Wszystkim Aniołkowym Mamusiom życzy Marta

I znowu to samo, wysadziłam mojego m. w drodze do teściów, postraszył rozwodem i powiedział, że nie spędzi ze mną Wigilii, że ma dość, ja zgłosiłam pretensje, że ani on, ani teściowa, nie umieli trzymać języka za zębami, i kłapali dźobem na prawo i lewo, najpierw, że jestem w ciąży, potem, że nie jestem i dlaczego. Czuję się prawie naga, przed innymi ludźmi, odarta z prywatności. Przynajmniej mogłabym udawać, że to były tylko zaburzenia hormonalne, że wszystko ok, a tak o mojej niepełnowartościowości i porażce, bólu i stracie wie pół wsi i cała rodzina. W dodatku siostry jego ciotki też są w ciąży. To jakiś koszmar.

w ogole sie tym nie przejmuj. i ani sie waz mowic ze jestes niepelnowartosciowa. nie wolno tak myslec bo to nie prawda. owszem przydazyla Ci sie tragedia ale nie jestes jakims ewenementem. niestety to dosc czeste:( a co do ludzi to nie ma sie czym przejmowac bo oni zawsze beda gadac jak nie o tym to o czym innym. tak to juz jest ze jak ktos ma nieciekawe zycie to zyje zyciem innych. po prostu to olej.

Życzę Wam nadziei,
własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych Świąt!

i zmykam pomagać mamie przy przygotowaniach...a jutro rano jedziemy w góry do teściów, więc zjarzę dopiero w niedziele wieczorkiem......
buziaki .....

W E S O L Y C H S W I A T !!!
$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$
.___$$$$$$$$$$$$$$$________$$
____$$$$$$$$$$$$________$$
______$$$$$$$$__________$$
______$$$$$$__#¦#¦____$$
______$$$$$$__##¦#__$$
________$$________$$
________$$____$$$$
________$$$$$$

Niech te święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie wszędzie
no i radosc będzie wszędzie!

Witam w ten wigilijny szczególny poranek.

Chciałabym Wam życzyć
Uśmiechu na twarzy
Zdrowia dla Was
Dla Waszych pociech rosnących w brzuszkach
Spokojnych 9 miesięcy
Szczęśliwych rozwiązań
i tego szczęścia które niech Wam
towarzyszy od Narodzin Małego JEZUSKA
już po Kres Waszych dni!

reklama
kochane moje Aniolkowe Mamusie
życzę Wam samych pieknych chwil w te Święta aby spełniły się wszystkie Wasze najskrytsze marzenia i oby jak najmniej smutków na codzień było
niech nadzieja Was nie opuszcza
WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT

Do góry