reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

daa czyli mam kolezanke do staranek... mi sie juz chyba konczy bo juz malo leci :-) wiec pewnie w swieta zaczniemy trening ;-)

a kolo sylwestra moze bedzie owulka wiec niezle zabalujemy hihi zeby tylko w przyszlym roku juz @ nie przyszla i fatum sobie poszlo.

reklama
julitko dzis jest rocznica jak pozegnalam moje pierwsze dzieciatko... maz nie pamieta, inni chyba tez nie a ja ciagle mam przed oczami obrazy ze szpitala mimo iz probowalam caly dzien nie myslec o tym ale sie nie da...

wczoraj czytalam ksiazke "wybacz ale bede mowila ci skarbie" F. Moccia powiem wam ze super choc takie troche romansidlo... od tego autora czytalam jeszcze dwie "trzy metry nad niebem" "tylko ciebie chce" i wszystkie mi sie podobaly jakby ktoras chciala poczytac to proponuje zaczac od trzy metry nad niebem potem druga czesc tylko ciebie chce i na koncu wybacz ale bede mowila ci skarbie.

Żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi
bo nie jesteś sam.
Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Niech dobry Bóg, zawsze Cię za rękę trzyma,
kiedy ciemny wiatr,
porywa spokój siejąc smutek i zwątpienie, pamiętaj że ...

Jak na deszczu łza, cały ten Świat nie znaczy nic ... nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil

Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć.
Bez znieczulenia bez niepotrzebnych nie spełnienia, myśli złych.

Jak na deszczu łza, cały ten Świat nie znaczy nic ... a nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil, może być najlepszą z Twoich chwil.

Niech dobry Bóg, zawsze Cię za rękę trzyma,
kiedy ciemny wiatr,
porywa spokój siejąc smutek i zwątpienie, pamiętaj że ...

Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil.
Chwila która trawa, może być najlepszą z Twoich chwil, najlepszą z Twoich chwil.
I nie skończoną..

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zB0JISdrSsw"]YouTube- Dżem - Do kołyski[/ame] na koncercie dzemu na tej piosence ja sie cala trzeslam bo tak plakalam....

moj adam ma w czerwcu skonczyc trzydziestke i chce mu kupic plyty dzemu ale pewnie nie wszystkie bo ich jest dosyc sporo

Ostatnia edycja:
Wszystkim Wam dziewczyny zycze spokojnych i pomimo wszystko radosnych swiat, a w nowym roku mnostwa okazji do radosci i spelnienia marzen, a przynajmniej tego jednego najwiekszego:happy:

Pati, wiesz, bo to tak jest, że to chyba mama pamięta do końca na zawsze i ze szczegółami.ja wczoraj rozmawiałam z kobietą, która się rozpłakała, bo u niej minęło już 20 lat, a ona wciąż pamięta.takie sprawy pozostają w pamięci na zawsze i chyba trzeba nauczyć się z tym żyć i to akceptować.ja już nawet się nie łudzę, ze będzie inaczej-zresztą chcę pamiętać. a Ty Kochana jeszcze poczytałaś jakieś uczuciowe książeczki i tym bardziej serce ściska.przytulam Cie Patko mocno i udostępniam swój rękaw do otarcia łez i nosa:)

Just ja też muszę się rozejrzeć za szerszymi spodniami. Ale jakoś boję się kupować bez przymierzania... :-(
A ja kupiłam wysyłkowo, to znaczy jedne na allegro, inne w sklepie internetowym. Dziś była próba generalna, bo normalne jeansy się suszą, no i fajnie, że brzucho ma miejsce nic go nie uwiera, ale z drugiej strony te spodnie ciągle z tyłka zjeżdżają, bo żeby brzucha nie uwierało to nie są za bardzo w pasie dopasowane :sorry:

Julitko, słodki ten Twój suwaczek :-)
Cykl oficjalnie rozpoczęty :-D:-D:-D Hurrrra! @ przyszła :-):-):-) Tzn póki co plamienie mam, ale tylko czekać aż się rozkręci :tak::tak:
No to teraz będziesz mogła spokojnie cieszyć się Świętami :-)

Just, suwaczek na razie taki, ale mam nadzieje, że wkrótce co innego będę odliczać;) w ogóle to głupia jestem, bo przecież po owulacji śluz może być mleczny, a ja już sobie wymyślam i cycki macam a one nic...durna baba ze mnie;-)

reklama
to miło mi dołączyć;-)ale zła sama na siebie jestem, bo mówię sobie żeby się nie nakręcać, a po cichu-niby że tak przypadkiem łażę po stronach o wczesnych objawach ciąży, a później mi mina zrzednie i tyle z tego:crazy:

Do góry