reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczynki,

Kaira przykro mi :-( zapalam [*]

Anetha mi na ból głowy w I trymestrze pomagało... moczenie nóg w gorącej wodzie. Miałam straszne migreny :eek: i to przynosiło ulgę.

Kaska mnie kolo 11 tc ustapily nudnsci, a piersi do tej pory pobolewaja.

reklama
Cześć dzieczynki, Nie doczytałam za dużo napisałyście. Widzę,że aniołkowa mamusia doszła. ZApalam światełeczko dla Twojego dzidziusia Kochana [*]
Potzrebuje zdjęcie jakiegoś aniołeczka np .chciałabym książeczkę na grób zrobić dla moich córeczek. Ma moze któraś coś ładnego?

Ewela, super wieści :-)

Witam
dziewczyny jutro 19 mam wizyte jak ja sie boje strasznie :szok:
Piersi mnie bola niedobrze mi Cały dzien spie
Anetha, nie stresuj się, bo to może wzmagać nudności i ból głowy;-)

będę musiała wypróbować Twój sposób Koti, bo mnie w poprzednią sobotę łepek bolał oj mocno, i dzisiaj też jakoś tak ściska. Może to ze zmęczenia :eek:

Witam się późnym wieczorkiem.
W końcu Was doczytałam.

Kaira - światełko dla Twoich Maluszków (*)(*)(*)(*), dziewczyny mają rację to miejsce wciąga i już nie puszcza... można się pozytywnie uzależnić,
She - piękna Kropa - gratuluję !!! :-D
ewela - super że dzidzia zdrowa :-)
Anetha - trzymam kciuki za wizytę, nie nerwuj się tak bo to nic nie zmieni, a będzie jak ma byc czyli dobrze! :tak:
czarna76 - ja rocznik 77 więc niewiele mlodsza... tak na pocieszenie... i też jeszcze bez szkraba :no:
julitka !!! powodzenia w pracy, mnie dziś na samą myśl mdli...

pozdrawiam też mistrzynie wypieków!!!
resztę Mamusiek ściskam mocno i życzę dobrej nocki :happy:

Kochane ja wpadlam tylko aby powiedziec dobranoc...
Ide sie napic mleka bo znowu mnie zgaga meczy i do lozeczka poogladac tv.
Kolorowych snow wszystkim.

ps.Mojej mamie sie snilo,ze jej wnuczka urodzila sie do piatku...Hmm...zobaczymy czy sie sprawdzi;choc zbajac moje ''szczescie'' to Juniorka pewnie jeszcze po swietach bedzie w brzuchu...

ps.Mojej mamie sie snilo,ze jej wnuczka urodzila sie do piatku...Hmm...zobaczymy czy sie sprawdzi;choc zbajac moje ''szczescie'' to Juniorka pewnie jeszcze po swietach bedzie w brzuchu...
Ciekawe ciekawe jakie Juniorka ma plany ;-)
Najciekawsze, że wśród znajomych mam jeszcze dwóch kawalerów na tym samym etapie co Twoja Julka, ciekawe kto pierwszy się zdecyduje ruszyć z brzucha na podbój świata ;-)

reklama
Witam z rana dziewczyny.Mnie od wieczora zaczely sie mega mdlosci masakra wczesniej nie wiedzialam co to mdlosci.Jest mi ciagle niedobrze słabo czuje sie do bani.dzisiaj o 19 wizyta zoobaczymy co bedzie.
Pozdrawiam zycze milego dnia

Do góry