reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

jeszcze nijakie może być naczynie ;-)

Kaira, (*) dla Twoich maluchów, bardzo mi przykro.
Może warto by było, żebyś też przebadała się w kierunku przeciwciał kardiolipinowych (może to powodować, że krew jest za gęsta i nie dociera do wszystkich malutkich naczynek dziecka). Którejś dziewczynie lekarz mówił, że najlepiej to sprawdzić jak najszybciej po poronieniu, bo te przeciwciała mogą się właśnie w ciąży aktywować.
Tak czy inaczej najlepiej jakbyś znalazła lekarza, który Cię pokieruje i powie co warto a co nie warto w Twom przypadku sprawdzić.

reklama
:-) własnie wróciłam od gina ,ale jestem zadowolona, widzialam fasolinkę jak wieżga nóżkami i rączkami, wygina sie , piekności moje słodziutkie achhh :-) A i kazal odstawic juz luteine i kwas foliowy i nie brac zadnych witamin narazie - wreszcie moge byc spokojna :-)

Anetha cos dzisiaj pisala,ze sie wybiera jakos na dniach i oczywiscie juz uklada sobie film,ze to ciaza pozamaciczna,bo sie naczytala w necie :wściekła/y:

Witajcie kochane, nei dam rady Was nadrobić mam nadzieję ze wszystko w porządku.

She kropeczek prześliczny:) Wynik ważne że jest w przedziale normy. I wiecej nie interpretuj:-)

Agatko - dobrze że twoje brzusio sie uspokoiło. A te twoje 3,5 kg - bardzo malutko.:)

Kaira- światełko dla aniołków(")Nie wiem czy robiłaś badanie na przeciwciał kardiolipinowych, tak jak pisze just. A nie wiem czy w toim przypadku nie warto zrobić również p/p jądrowe ANA1- to badanie przesiewowe min. przeciw autoagresii imunologicznej.

Witam
dziewczyny jutro 19 mam wizyte jak ja sie boje strasznie :szok:
Piersi mnie bola niedobrze mi Cały dzien spie
Boli mnie tez glowa caly dzien nie wiem czy cisnienie rosnie bo taka pogoda jest czy za bardzo sie denerwuje i dlatego

Ostatnia edycja:
jak zwykle witam sie wieczorową porą..i jak zwykle ledwo Was doczytałam...zaczyna to byc normą:(

Słodziutka - przytulam i strasznie mi przykro (*)

She - śliczna Fasolka:)

Agatka - bardzo się cieszę, że te dziwne bóle minęły!

kaira
- witaj wśród nas!!!Dl Twoich Aniołków zapalam światełka(*)Zostań z nami!

karolcia81, Anetha81 -
bardzo mocno trzymam kciuku za Wasze jutrzejsze wizyty!!!Wierzę, że wszystko będzie dobrze i usłyszycie pieknie bijące serduszka!!!

A ja dziś też byłam zrobić jeszcze raz tsh, ft3 i ft4, żeby mieć swieże wyniki na czwartek...ile bym dała, żeby były dobre...

Dziewczynki ja zmykam sie szykować do snu..jutro pobutka o 4:(:(:(

Pozdrawiam każdą z osobna!!!

ANETHA to są zdrowe objawy ciąży
ja dziś też musiałam złapać godzinkę snu bo nie wytrzymałabym do wieczora a teraz nadal jestem senna i nie wiem czy chociaz m jak miłośc dam rade obejrzec
dziewczynki czy w okolicach mojego tygodnia ciąży moga powoli bardzo powoli ustępować objawy czyli nudności wymioty i ból piersi
znowu nudzę
przepraszam

reklama
Do góry