reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jeszcze nijakie może być naczynie ;-)

Kaira, (*) dla Twoich maluchów, bardzo mi przykro.
Może warto by było, żebyś też przebadała się w kierunku przeciwciał kardiolipinowych (może to powodować, że krew jest za gęsta i nie dociera do wszystkich malutkich naczynek dziecka). Którejś dziewczynie lekarz mówił, że najlepiej to sprawdzić jak najszybciej po poronieniu, bo te przeciwciała mogą się właśnie w ciąży aktywować.
Tak czy inaczej najlepiej jakbyś znalazła lekarza, który Cię pokieruje i powie co warto a co nie warto w Twom przypadku sprawdzić.

reklama
:-) własnie wróciłam od gina ,ale jestem zadowolona, widzialam fasolinkę jak wieżga nóżkami i rączkami, wygina sie , piekności moje słodziutkie achhh :-) A i kazal odstawic juz luteine i kwas foliowy i nie brac zadnych witamin narazie - wreszcie moge byc spokojna :-)

Anetha cos dzisiaj pisala,ze sie wybiera jakos na dniach i oczywiscie juz uklada sobie film,ze to ciaza pozamaciczna,bo sie naczytala w necie :wściekła/y:

Witajcie kochane, nei dam rady Was nadrobić mam nadzieję ze wszystko w porządku.

She kropeczek prześliczny:) Wynik ważne że jest w przedziale normy. I wiecej nie interpretuj:-)

Agatko - dobrze że twoje brzusio sie uspokoiło. A te twoje 3,5 kg - bardzo malutko.:)

Kaira- światełko dla aniołków(")Nie wiem czy robiłaś badanie na przeciwciał kardiolipinowych, tak jak pisze just. A nie wiem czy w toim przypadku nie warto zrobić również p/p jądrowe ANA1- to badanie przesiewowe min. przeciw autoagresii imunologicznej.

Witam
dziewczyny jutro 19 mam wizyte jak ja sie boje strasznie :szok:
Piersi mnie bola niedobrze mi Cały dzien spie
Boli mnie tez glowa caly dzien nie wiem czy cisnienie rosnie bo taka pogoda jest czy za bardzo sie denerwuje i dlatego

Ostatnia edycja:
jak zwykle witam sie wieczorową porą..i jak zwykle ledwo Was doczytałam...zaczyna to byc normą:(

Słodziutka - przytulam i strasznie mi przykro (*)

She - śliczna Fasolka:)

Agatka - bardzo się cieszę, że te dziwne bóle minęły!

kaira
- witaj wśród nas!!!Dl Twoich Aniołków zapalam światełka(*)Zostań z nami!

karolcia81, Anetha81 -
bardzo mocno trzymam kciuku za Wasze jutrzejsze wizyty!!!Wierzę, że wszystko będzie dobrze i usłyszycie pieknie bijące serduszka!!!

A ja dziś też byłam zrobić jeszcze raz tsh, ft3 i ft4, żeby mieć swieże wyniki na czwartek...ile bym dała, żeby były dobre...

Dziewczynki ja zmykam sie szykować do snu..jutro pobutka o 4:(:(:(

Pozdrawiam każdą z osobna!!!

ANETHA to są zdrowe objawy ciąży
ja dziś też musiałam złapać godzinkę snu bo nie wytrzymałabym do wieczora a teraz nadal jestem senna i nie wiem czy chociaz m jak miłośc dam rade obejrzec
dziewczynki czy w okolicach mojego tygodnia ciąży moga powoli bardzo powoli ustępować objawy czyli nudności wymioty i ból piersi
znowu nudzę
przepraszam

reklama
Do góry