reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ASIA maluch piękny
A ja właśnie otrzymałam z pracy polecony ze skierowaniem na badania bo w niedziele kończy mi się świadczenie rehabilitacyjne i teraz mi powiedzcie co mam zrobić nie wrócę tam nawet na minutę bo za dużo nerw mnie to kosztuje
czy moge iść na zwolnienie ciążowe wiem że gin mi wystawi ale czy tak można

KAROLCIA od ostatniej wizyty potrzebowała trochę ciszy jutro ma najważniejszą wizytę i mam nadzieję że będzie nam tu krzyczeć z radości innej wersji nie przyjmuję
a NEWFIE chyba na lipcówkach urzęduje

Cześć dziewczynki
she piękne zdjęcia takie budujące:-):-):-)
kaira zapalam swiatełka (*)(*)(*)(*) bardzo mi przykro przytulam i zostań z nami:tak:.
Edyta bardzo mi przykro
Karolcia i Newfie dajcie znać, Karolcia ściskam kciukasy z całej siły.
Agnieszko już niedługo nie będziesz już w dwupaku;-):-)
Vjolka czemu nie zostawiłaś dla nas pierniczków:zawstydzona/y::-:)-D
Kasia twój suwaczek mknie w zawrotnym tempie;-)
Ilonko trzymam kciuki za dwie kreseczki:tak:
Daa dziękuje za kciuki tobie i innym dziewczynkom
niestety nie wszystko pamiętam i kojarze bo żeście małą epopeje naskrobały:szok:
ja u siebie mam czyściutko a nawet mam pierogi zrobione i zamrożone no i część zakupów za skromną sumke:confused2: (prawie 200):szok: a gdzie mięcho bigos i ciasta:-p
dzis pojechalam do taty i babci i im wysprzątałam ledwo widze,ale pomyślałam,że jeśli dziś was nie nadrobie to potem sie nie połapie co gdzie i jak.
spadł dziś śnieg w nocy i oczywiście w pierwszej chwili jak zbyt wolno sie rozpedzałam autkiem to było::eek::eek::eek::eek::eek::tak:
no dużo bym mogła opowiadać, ale musze magneza strzelić i kawusie bo usne za moment wszystkie was witam moje drogie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie

Słodziutka, bardzo mi przykro, trzymaj się

Kobietka dziękuję za kciuki, zawsze mogą się przydać, jak nie tym razem to następnym
She śliczny maluch :)
Karolcia trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!

a teraz lecę, bo muszę isć na noc do pracy, a koleżanka mnie jeszcze zaraziła katarem i jest kiepsko :(

Cześć Dziewczyny.
Kaira strasznie mi przykro, zapalam światełka dla Twoich Aniołków
[*]
[*]
[*]
[*]
Czarna76 Zgredy? No co Ty?? Ze mną w szpitalu leżała kobieta, która miała 54 lata i to była jej pierwsza ciąża:szok:
She Ten Twój Maluch jest taaaaki ogromny, cieszę się, że wszystko jest ok:-)
Kaska0201 Zwolnienie ciążowe- nie słyszałam o takim. Ale o L4 tak. Gin. bez problemu
powinien wystawić

Dzisiaj odebrałam pismo z prokuratury, wezwanie mam na 30 grudnia złożyć zeznania. Kurcze, boję się:-( Mam nadzieję, że nie umorzą...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki
she piękne zdjęcia takie budujące:-):-):-)
kaira zapalam swiatełka (*)(*)(*)(*) bardzo mi przykro przytulam i zostań z nami:tak:.
Edyta bardzo mi przykro
Karolcia i Newfie dajcie znać, Karolcia ściskam kciukasy z całej siły.
Agnieszko już niedługo nie będziesz już w dwupaku;-):-)
Vjolka czemu nie zostawiłaś dla nas pierniczków:zawstydzona/y::-:)-D
Kasia twój suwaczek mknie w zawrotnym tempie;-)
Ilonko trzymam kciuki za dwie kreseczki:tak:
Daa dziękuje za kciuki tobie i innym dziewczynkom
niestety nie wszystko pamiętam i kojarze bo żeście małą epopeje naskrobały:szok:
ja u siebie mam czyściutko a nawet mam pierogi zrobione i zamrożone no i część zakupów za skromną sumke:confused2: (prawie 200):szok: a gdzie mięcho bigos i ciasta:-p
dzis pojechalam do taty i babci i im wysprzątałam ledwo widze,ale pomyślałam,że jeśli dziś was nie nadrobie to potem sie nie połapie co gdzie i jak.
spadł dziś śnieg w nocy i oczywiście w pierwszej chwili jak zbyt wolno sie rozpedzałam autkiem to było::eek::eek::eek::eek::eek::tak:
no dużo bym mogła opowiadać, ale musze magneza strzelić i kawusie bo usne za moment wszystkie was witam moje drogie

Jak to nie zostawiłam...
Cały pojemniczek jest dla was....

Dzisiaj odebrałam pismo z prokuratury, wezwanie mam na 30 grudnia złożyć zeznania. Kurcze, boję się:-( Mam nadzieję, że nie umorzą...
nie umorzą, bo jak to zrobia, to jak ja zrpbie raban, to im się odechce umarzania.

A Nijakie przedmioty w kuchni to:

1. mieszadło (od robota kuchennego)
  2. pudełko np. drewniane na herbatkę

Do góry