czarna76
Fanka BB :)
Taka prawdziwa fasolinka:-)Obiecałam Wam w piątek i słowa dotrzymuję:
oto mój Maluch :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka prawdziwa fasolinka:-)Obiecałam Wam w piątek i słowa dotrzymuję:
oto mój Maluch :-)
A Karolcia to nie dziś miała tą wizytę?? Martwię się o nią.KAROLCIA od ostatniej wizyty potrzebowała trochę ciszy jutro ma najważniejszą wizytę i mam nadzieję że będzie nam tu krzyczeć z radości innej wersji nie przyjmuję
a NEWFIE chyba na lipcówkach urzęduje
Cześć dziewczynki
she piękne zdjęcia takie budujące:-):-):-)
kaira zapalam swiatełka (*)(*)(*)(*) bardzo mi przykro przytulam i zostań z nami.
Edyta bardzo mi przykro
Karolcia i Newfie dajcie znać, Karolcia ściskam kciukasy z całej siły.
Agnieszko już niedługo nie będziesz już w dwupaku;-):-)
Vjolka czemu nie zostawiłaś dla nas pierniczków:--D
Kasia twój suwaczek mknie w zawrotnym tempie;-)
Ilonko trzymam kciuki za dwie kreseczki
Daa dziękuje za kciuki tobie i innym dziewczynkom
niestety nie wszystko pamiętam i kojarze bo żeście małą epopeje naskrobały
ja u siebie mam czyściutko a nawet mam pierogi zrobione i zamrożone no i część zakupów za skromną sumke (prawie 200) a gdzie mięcho bigos i ciasta
dzis pojechalam do taty i babci i im wysprzątałam ledwo widze,ale pomyślałam,że jeśli dziś was nie nadrobie to potem sie nie połapie co gdzie i jak.
spadł dziś śnieg w nocy i oczywiście w pierwszej chwili jak zbyt wolno sie rozpedzałam autkiem to było:
no dużo bym mogła opowiadać, ale musze magneza strzelić i kawusie bo usne za moment wszystkie was witam moje drogie
Dzisiaj odebrałam pismo z prokuratury, wezwanie mam na 30 grudnia złożyć zeznania. Kurcze, boję się:-( Mam nadzieję, że nie umorzą...