reklama
K
kobietka22
Gość
Dziewczyny doszłam do wniosku,że nie będe zamieszczała nazwisk bo to jest zabronione, ale na wątku poznajmy sie zamieściłam informacje o okolicy i napisałam, żeby dziewczyny ,które będą w tych okolicach szukały lekarza napisały do mnie na priwa.
Zmykam jade z M na miasto poszukać prezentu dla chrześniaczki M bo 1 grudnia ma urodziny , pomyślałam ,że kupimy jej książke z origami, bo w szkole ją nauczyli i teraz oderwać sie nie może od robienia różnych rzeczy z kolorowego papieru gwiazdy, miołaje, kwiatki , żabki, biedronki no wszystko.
Zmykam jade z M na miasto poszukać prezentu dla chrześniaczki M bo 1 grudnia ma urodziny , pomyślałam ,że kupimy jej książke z origami, bo w szkole ją nauczyli i teraz oderwać sie nie może od robienia różnych rzeczy z kolorowego papieru gwiazdy, miołaje, kwiatki , żabki, biedronki no wszystko.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dziewczynki jestem spiaca jak nie wiem,ale sie nie polozylam to moze wieczorem normalnie zasne...
Czytalam watek ''Porod naturalny czy CC''(jakos tak sie nazywal...
Wezcie mnie walnijcie czyms w glowe i to porzadnie...
Obiecalam sobie,ze koniec z ogladaniem ''Mein Baby''(ten program co ogladalam o rodzeniu dzieci)i koniec z czytaniem na ten temat bo jeszcze bardziej sobie sama stracha robie..
Czytalam watek ''Porod naturalny czy CC''(jakos tak sie nazywal...
Wezcie mnie walnijcie czyms w glowe i to porzadnie...
Obiecalam sobie,ze koniec z ogladaniem ''Mein Baby''(ten program co ogladalam o rodzeniu dzieci)i koniec z czytaniem na ten temat bo jeszcze bardziej sobie sama stracha robie..
Witam
Dziewczyny ja dzisiaj rano testa zrobilam bo bardzo mnie boli podbrzusze dzisiaj dopiero mam 20 dc ale test wyszedl negatywnie tylko jedna kreska mam dziwny bialy sluz i boli mnie lewy jajnik.szkoda myslalm ze ten cykl bedzie udany
Dziewczyny ja dzisiaj rano testa zrobilam bo bardzo mnie boli podbrzusze dzisiaj dopiero mam 20 dc ale test wyszedl negatywnie tylko jedna kreska mam dziwny bialy sluz i boli mnie lewy jajnik.szkoda myslalm ze ten cykl bedzie udany
angelka123
i tylko nadzieja......
Witam Dziewczynki!!!! I te Nowe i Starsze (oczywscie stażem, broń Boże wiekiem )
Jak miło zobaczyć znajome nicki
Kaska nie miałam chyba okazji pogratulowac Fasolinki ;-) Cieszę się bardzo bardzo
Pati czy ja dobrze doczytalam ze testowanie się szykuje?
Wszystkie Nowe Aniolkowe Mamusie sciskam mocno, szkoda ze poznajemy się w takich okolicznosciach
Jak miło zobaczyć znajome nicki
Kaska nie miałam chyba okazji pogratulowac Fasolinki ;-) Cieszę się bardzo bardzo
Pati czy ja dobrze doczytalam ze testowanie się szykuje?
Wszystkie Nowe Aniolkowe Mamusie sciskam mocno, szkoda ze poznajemy się w takich okolicznosciach
Ostatnia edycja:
slodziutka_e
Fanka BB :)
Tylko na sekundkę dziewczynki!
Bierz się do roboty a nie mów że stracony! Pewnie dopiero owulka się zbliża albo już jest po... ale jak boli i jest śluz to męża do wyra i heja! Wiem co mówię!
Później napiszę więcej
paaaaaaaa
Witam
Bierz się do roboty a nie mów że stracony! Pewnie dopiero owulka się zbliża albo już jest po... ale jak boli i jest śluz to męża do wyra i heja! Wiem co mówię!
Później napiszę więcej
paaaaaaaa
Mam pytanko czy ktoras z was czytala ksiazke Aniolkowe mamy?Bo szis widzialam taka ksiazke na allegro?
Ja czytałam,
a nawet sobie ją kupiłam...
I powiem ci, że warto!!!!
Po lekturze
wiele zrozumiałam,
wiele moich wątpliwości rozwiałam
a nawet sobie ją kupiłam...
I powiem ci, że warto!!!!
Po lekturze
wiele zrozumiałam,
wiele moich wątpliwości rozwiałam
reklama
Tą książkę Pati polecala,ale jeszcze nei zdazylam nabyc. przedstawilam sie aktycznei to dobry pomysl.tyle,ze jak zawsze sie rozpisalam
Jakby co, to podaj adres na PW, to ci ją wyślę