reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kaskiz to link do strony ,na której są wszelkie objawy przeróżnych chorób widoczne gołym okiem poczytaj :
Widoczne oznaki zewnętrzne wskazujące na możliwość wystąpienia choroby

Ola no to dobrze, że nas podczytujesz napisz co tam słychać u ciebie, no ja robiłam testy za wcześnie i potem była panika jak @ przyszła bo jeden test był wyraźnie pozytywny i nie radze tak wcześnie testować bo zawału można dostać.

Kaśka dawaj zdjęcia ja poczekam choćby do północy gratuluje kochana!!!!

Kasiu sliczne dzidzi - gratuluję i kibicuję dalej.

Pozdrawiam wieczornie wszystkie pańcie, właśnie jednym okiem gram z M w scrabblea a drugim kukam na Was (narazie wygrywam).

Kasiu dzidzia prześliczna
Czy w ciąży można przyjmować kompleks witamin B. Bo przeczytałam ze opuchnięcie języka mozna powodować niedobór i sie zastanawiam czy w razie co jest niegroźne?

reklama
Cześć Wam!

Ja jak zwykle tylko na chwilę...coraz trudniej mi Was doczytać do końca:(

Widzę że szykuja się zmiany na forum...

Kaska - śliczny dzidzius!

Ola - fajnie, że jesteś!

Ja w weekend zostaje w stolicy, bo zaczynam kurs księgowości. Ale może uda się chociaż na chwilę zajrzeć do Was...

U mnie mija dzień za dniem...jak wracam to juz mi się nic nie chcę...

Miłego wieczorku i weekendu!
Uściski dla Wszyskich:)

Do góry