reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kaskiz to link do strony ,na której są wszelkie objawy przeróżnych chorób widoczne gołym okiem poczytaj :
Widoczne oznaki zewnętrzne wskazujące na możliwość wystąpienia choroby

Ola no to dobrze, że nas podczytujesz napisz co tam słychać u ciebie, no ja robiłam testy za wcześnie i potem była panika jak @ przyszła bo jeden test był wyraźnie pozytywny i nie radze tak wcześnie testować bo zawału można dostać.

Kaśka dawaj zdjęcia ja poczekam choćby do północy gratuluje kochana!!!!

Kasiu sliczne dzidzi - gratuluję i kibicuję dalej.

Pozdrawiam wieczornie wszystkie pańcie, właśnie jednym okiem gram z M w scrabblea a drugim kukam na Was (narazie wygrywam).

Kasiu dzidzia prześliczna
Czy w ciąży można przyjmować kompleks witamin B. Bo przeczytałam ze opuchnięcie języka mozna powodować niedobór i sie zastanawiam czy w razie co jest niegroźne?

reklama
Cześć Wam!

Ja jak zwykle tylko na chwilę...coraz trudniej mi Was doczytać do końca:(

Widzę że szykuja się zmiany na forum...

Kaska - śliczny dzidzius!

Ola - fajnie, że jesteś!

Ja w weekend zostaje w stolicy, bo zaczynam kurs księgowości. Ale może uda się chociaż na chwilę zajrzeć do Was...

U mnie mija dzień za dniem...jak wracam to juz mi się nic nie chcę...

Miłego wieczorku i weekendu!
Uściski dla Wszyskich:)

Do góry