reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wrocilam z zakupow...Tzn ledwo sie dokulalam...Codziennie widze,ze jest mi coraz ciezej nawet ze zwyklymi czynnosciami...
O 13 wraca A i jedziemy szukac butow...No nie wiem czy wam pisalalam,ale dopadlam w Deichmanie ladne i wygodne balerinki(ciezko mi sie zmiescic w jakiekolwiek buty bo mam 42 rozmiar i nogi mi puchna)...No i te balerinki mialam z poltora tygodnia bo je zepsulam(nie pytajcie jak bo ja to jestem dobra w psuciu) poszlam do sklepu z reklamacja i mialam sobie wybrac jakies buty,ale niestety nic dla mnie nie bylo...No i dostalam pieniadze i dzis jedziemy do innego Deichmana...
A tamte buciki byly naprawde wygodne,ale ja to zaraz wszystko popsuje...

reklama
Ale ja już ponad tydzień miałam przerwę od bóli i miały się zacząć ale później:-(

Aga ja jako specjalistka od bóli na początku ciąży powiem ci żebyś starała się nie uciskać tego brzuchu - jak siedzisz to odchyl się trochę, pij dużo wody - np. z cytrynką ( mi to pomagało na mdłości które też się nasilały przy bólach)
Z tych wszystkich moich diagnoz co mi stawiali - u Ciebie może to są wiązadła, które się rozciągają.
U mnie się polepszyło od kiedy jestem na takiej lekkostrawnej diecie, trochę spaceruje po pracy. Żaden lekarz nie stwierdził nieprawidłowości a mój gin stwierdził że być może tak przechodzę początek ciąży. Już się nie boję tych bóli i najważniejsze jest to że dopóki nie dochodzi krwawienie to nic złego się nie dzieje.

Aga to może warto pomyśleć o L4 na troszke?żeby nie narażać maluszka , zazwyczaj ból jak na @ oznacza skurcze , ja bym poszła sobie na zwolnionko i odpoczęła.

Pati no ja jestem za ,ale teraz musze uciekać do dentystki :tak:.Jak wróce to się poprzedstawiam.

Dzień dobry bardzo!ja się tylko przywitam szybciutko i lecę na spacerek, bo u nas dziś na słoneczku chyba ze 20 st i postanowiłam du...sko ruszyć.ale chciałam Was też zostawić do poczytania kilka artykułów o ważnej dla nas myślę tematyce.wczoraj wprawdzie jak je czytałam to rozpłakałam się na wspomnienie tego, co przeszłam, ale i po części uspokoiłam, bo zobaczyłam, że te uczucia, które mną szamoczą, to są normalne i jeszcze nie zwariowałam.zachęcam więc do lektury:):
Nasz Dziennik
buziaczki i do zobaczenia!!

Aga to może warto pomyśleć o L4 na troszke?żeby nie narażać maluszka , zazwyczaj ból jak na @ oznacza skurcze , ja bym poszła sobie na zwolnionko i odpoczęła.

Pati no ja jestem za ,ale teraz musze uciekać do dentystki :tak:.Jak wróce to się poprzedstawiam.

Dziękuję Dziewczynki.
L-4 na razie nie wchodzi w grę. Mam za dużo pracy a ostatnio zwolniłam pracownika i muszę pobyć sama w pracy przynajmniej do końca roku bo wtedy jest największy nawał pracy.
Dziś już czwartek więc przypuszczam że to może być też ze zmęczenia. Wieczorkiem biorę nospę wiec ból przechodzi. Tylko w ciągu dnia się nasila.

Cześć dzieczynki:)widze,ze wczoraj duzo sie to dzialo.Jejciu tak nas duzo,a ja prawie nikogo nie znam.ledwie doczytalam wszystko,a juz zaraz muszę zmykac i znowu wypadne z obiegu:)moj M wysyla mnie na badania bo juz najchetniej dzidzie by zmajstrowal.a ja mialam badac sie po dwoch meisiacach. cos czuje,ze ciezko bedzie wytrzymac do zielonego swiatelka:) bo seksik jest lepszy niz przed ciaza. pozdrawiam wszystkich zwlaszcza stare bywalczynie,ktorych nie mialam okazji poznac jako swieza aniolkowa mamusia:(

Kobietka ja bylam wczoraj u dentystki:) wa zeby zrobila i teraz jeden mnei boli!tzn jest taki tkliwy(przed nie bolal). we wtorek jeszcze jeden i przynajmniej zeby bede miala wyleczone.mam nadzieje,ze na nastepna ciaze wystarczy:)

a co do tego portaflu nadzieja... to ja w sumie chyba mam zachwianie wiary :zawstydzona/y: i juz sama nie wiem czy Bóg istnieje.. ale w niebo wierze i nie wątpie ze sa tam nasze Aniołki... ehh

Witam Dziewczynki.
Czytam i czytam od wczoraj i przyznam że jestem lekko spłoszona tyle nowych osób (dla mnie) bo stażem to już Panie nieźle zadomowione.
Ja jestem troszkę podbudowana bo krwawienie mi się skończyło chyba na dobre, teraz już czekać tylko tych lepszych dni.

reklama
Czołem BABKI ,
No i stało się ..... Dopadła mnie choroba , na całe szczęście to nie grypa tylko infekcja wirusowa . Leje mi się z nosa jak diabli . Wzięłam L4 .
Żeby tylko moje dziewuchy się nie zaraziły.

Newfie , bardzo się cieszę że dobrze z dzidzią:-)
Pati , kiedy znowu testujesz ? Cały czas trzymam kciukasy;-)
Kobietka , życzę żeby teraz się udało!

Przy waszej produkcji to trzeba codziennie zaglądać , bo inaczej to nie idzie normalnie tego nadrobić.
Pozdrawiam Was wszystkie .

Do góry