reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny. Dziś jestem wyjątkowo szybko w domu, niestety tylko na trochę, bo mamy andrzejki klasowe, więc muszę zaopiekować się dziećmi.
Mnie lekarz, gdy leżałam w szpitalu mówił, ze małpowe bóle są niedobre i wtedy trzeba brać nospę. Tylko zawsze sobie myślę, które to są te @. Moje @ były baardzo bolesne, więc tak mnie brzuch nigdy nie boli. Raczej tak ciągnie w pachwinach. A raczej ciągnęło, bo od jakiegoś czasu nie boli mnie w ogóle i trochę się tym martwie. Ma tak któraś z Was?
Pozdrawiam ciepło.

reklama
Witajcie dziewczyny. Dziś jestem wyjątkowo szybko w domu, niestety tylko na trochę, bo mamy andrzejki klasowe, więc muszę zaopiekować się dziećmi.
Mnie lekarz, gdy leżałam w szpitalu mówił, ze małpowe bóle są niedobre i wtedy trzeba brać nospę. Tylko zawsze sobie myślę, które to są te @. Moje @ były baardzo bolesne, więc tak mnie brzuch nigdy nie boli. Raczej tak ciągnie w pachwinach. A raczej ciągnęło, bo od jakiegoś czasu nie boli mnie w ogóle i trochę się tym martwie. Ma tak któraś z Was?
Pozdrawiam ciepło.
Mnie ciągnie w pachwinach. Czasami mnie tak boli jakbym przez tydzień konno jeździła.

oj o tym bólu w pachwinach to coś wiem najpierw boli jakby sama góra uda , potem promieniuje dalej ,a potem to mam skurcze co pare minut i to tak boooli:-(, a jak wezme nurofena to przechodzi bo nospa nic mi nie daje:no:

No mi dentystka zrobiła tego ząbka co to miał być kanałowy ,ale okazało się ,że tylko z wierzchu tak strasznie wygląda bo on był ukruszony i to wyglądało jak wieeeelka dziura jasna , no ale samo leczenie tej wielkiej dziury trwało niespełna minutke potem pani dentystka doprawiała mi reszte ząbka ,a ja drzemałam:zawstydzona/y:.

Agnieszka ty byłaś u dentysty i ci powiedział o tym stanie zapalnym dziąseł ja też mam dziś debtystka mi powiedziała bo mi krewka leci z dziąseł i sie zapytałam jak to leczyć , a ona mi na to ,że najpierw trzeba wyleczyć zęby ,potem zczyścić kamień i dopiero można płukankami leczyć dziąsła ,a i zrobi mi też jedynke bo mam taka żółtawą plame po lekach z dzieciństwa i tak sie rzuca w oczy jak teraz reszta bielutka w końcu nie wstydze sie uśmiechać bo już tej paskudnej ukruszonej dwujki nie ma tylko jest całkiem nowa dwujeczka:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ola to lecz kochana ząbki bo ponoć żadne bakterie nie są potrzebne fasolkom, mi dwa jeszcze zostały.no i potem czyszczenie kamienia i tej plamy chyba że pod kamieniem cosik tkwi jeszcze co jest bardzo możliwe:tak:
Karolcia dopiero nadrobiłam twojego posta no ja u lekarza jeszcze nie byłam bo jest na tym chorobowym do 1 grudnia, drugi lekarz mojej koleżanki też na chorobowym no i został tylko ten rzeźnik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i drugi rzeźnik co by mojej siostrze mojego chrześniaka zamęczył w brzuszku więc do nich nie idem bo siem bojam i nimi gardzę:wściekła/y::wściekła/y:
pujde po 1 grudnia , ale fasolki nie ma bo mnie dydole nie bolą i @ sie dziś kończy planowo, mówie wam dziewczyny,że ten test był trefny:tak:
Lena no to już niedługo zobaczysz ,że szybko zleci i już niedługo będzie mknął twój suwaczek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kobietka a moze napisz skad jestes moze sa tu jakies dziewyny z twoich okolic ktore znaja jakiegos dobrego gina... i moze napisz nazwiska tych rzeznikow bo sie moga przydac...

ja testujem jutro chyba bo kupilam testa... juz 5 tego w tym cyklu wiec w domu mam dwa... mam bobotest i pre test ktory mam zrobic????

widze ze kobietka reaktywowala watek poznajmy sie :-) kto chce niech sie dopisuje :-) boje sie tylko ze bedzie tam duzo mam aniolkow i duzo opisanych tragedii, jedyny plus to taki ze nowe mamy beda mogly sie o nas conieco dowiedziec, np jak przebieglo poronienie, jaki lekarz itd... ja zaraz troche zmienie swoj post... zeby bylo wszystko jasne

Ostatnia edycja:
agnieszka0240 To bysmy mialy bysmy mialy termin podobny jak bym ciaze donosila bo ja mialam na 25grudnia.Wiec w swieta napewno bedzie mi smutno:-(

Ja tam wierze pre- testom najbardziej:tak:
był jeszcze jeden fajny lekarz ,ale popełnił samobójstwo bo pomówili go o coś:-(.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry